Şimdi Ara

lüften acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben yeni bir Seagate 200GB serial ata bir hdd aldım ancak bios'ta baktığımda 131062MB gözüküyordu. Formatladıktan sonra windowsta baktığımda ise 127GB olarak görüyorum. Anakartım Asus P4P800S-X, anakartla bir ilgisi olabilir mi? Yoksa başka bir sebebi var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuelec -- 12 Şubat 2006 1:20:12 >

• Windows max 131 GB hdd görür.
    Daha yükseğini tanıtman lazım.

Bilgisayarıma sağ tıkla, yönet seç. Solda disk yönetiminde HDDnin kalanını göreceksin.
    O kısma sağ tıkla ve gerekenleri yaparak tanıt.
  • Dediğiniz gibi yaptım, ancak disk yönetiminde kalan kısmı göremedim. Ne yapabilirim. Teşekkürler.
  • Disk yönetiminde sağda DISC 0 kısmında C veya D gibi belirlenmemiş bir alan olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YellowBase -- 12 Şubat 2006 1:52:03 >
  • disk 0 kısmında eski hdd gözüküyor. disk 1 kısmında ise yeni hdd 127,99GB olarak gözüküyor. başka bölüm yok.sadece windows değil bios ekranında da öyle gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stuelec

sadece windows değil bios ekranında da öyle gözüküyor.

Bu konuda birşey diyemeyeceğim. Normalde XP max 131 GB görür ve daha yüksek kapasiteli HDDler anlattığım şekilde tanıtılır. Ancak senin sorunun farklı.
  • neyse gene de teşekkür ederim ilgilendiğin için. ben anakartımın desteklemediğini düşünüyorum am çok da bilgi sahibi değilim bu konuda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.