Şimdi Ara

Lufthansa, Avrupa Siyasetçilerine Acil Yardım Çağrısı Yaptı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lufthansa, Avrupa Siyasetçilerine Acil Yardım Çağrısı Yaptı!

Alman havacılık devi Lufthansa, Türkiye, Çin ve Körfez ülkelerindeki havayolu şirketleriyle yaşadığı rekabet eşitsizliğine dikkat çekerek Avrupa Birliği (AB) yöneticilerinden yardım talep etti. Şirket, bu bölgelerdeki havayollarının devlet yatırımlarından faydalandığını öne sürerek, bu durumun Avrupa’nın uluslararası havacılık pazarındaki dengeleri olumsuz etkilediğini belirtti.

Lufthansa’nın yaptığı açıklamada, şirketin tüm uçuş hatlarını sürekli olarak gözden geçirdiği ve bu koşullar altında Frankfurt-Pekin seferlerinin sona erdirilmesini değerlendirdiği ifade edildi. Ayrıca, Lufthansa yetkilileri, Türkiye, Çin ve Körfez ülkelerindeki havayolu şirketlerinin devlet destekleriyle avantajlı duruma geçtiğini vurguladı.

DW Türkçe’nin haberine göre, Lufthansa’nın ve diğer Avrupalı havayolu şirketlerinin, bu ülkelerin havayolu şirketleriyle “aşırı derecede eşitsiz” bir rekabet içinde olduğu kaydedildi. Lufthansa’nın şirket sözcüsü, Almanya ve AB siyasetçilerinin, uluslararası havacılıkta rekabeti zorlaştıran bu koşullara karşı harekete geçmesi gerektiğini belirtti.

Kaynak: https://www.airlinehaber.com/lufthansa-avrupa-siyasetcilerine-acil-yardim-cagrisi-yapti/

• 2. dünya savaşıyla avrupayı bitirdiler daha o bel doğrulmaz. şimdi sıra asya afrika ve ortadoğuda bu bölgelerde çok enerji ve nüfus birikti bi dünya savaşıda burada patlar sonra güney amerika ve güney asya yükselir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 24 Eylül 2024; 17:34:13 >
  • Lufthansa'nın Türkiye'de ortağı olduğu SunExpress, Türk Hava Yolları ile hissedar değil mi? Yoksa ben mi yanlış biliyorum?

• Tercümesi:

"Rusya'dan m3 ton 100 euro alırken iyiydi. şimdi amerika'dan m3 için 400 euro ödüyoruz ki o da düşük kalite LNG. bu da bana giriyorre! sizin yapacağınız işin ben ... çin ucuz rus gazı ve petrolü ile bizi mahvediyorre. siz liberal demokratlar yardım ediyorre oder biz batmak mahın"

Lufthansa, Avrupa Siyasetçilerine Acil Yardım Çağrısı Yaptı! 

sözde rus firmaları batacak patlayacaktı :D patlayan kendileri Lufthansa, Avrupa Siyasetçilerine Acil Yardım Çağrısı Yaptı! 

• nForcer N kullanıcısına yanıt

SunExpress'in,

%50 THY'nin, %50 Lufthansa'nın.

Yardım çağrısını yapan SunExpress değil, Lufthansa'nın CEO'su.

Lufthansa gümlerse eğer, THY SunExpress'in diğer hisselerinide alır muhtemelen.

• Şirket şikayetinde yerden göğe kadar haklı,

Bıktım yerel ve ucuz havayolu firması ile 4 saat diz mesafesi bile olmayan rahatsız koltuklarda aç bi ilaç Avrupa uçuşlarından...

• lufthansa'dan ab'ye: rakaplaramaz dövlet dahşaglarayla ivintijli dürüme gaçtı. yarrdam adan boza. 

beter olsunlar. Lufthansa, Avrupa Siyasetçilerine Acil Yardım Çağrısı Yaptı! 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Sana zorla cebren veya kafana silah dayayarak dayatma ile veya aileni tehdit ederek veya şahsen tehdit yoluyla "low-cost uçuş firmalarını kullanacaksın, yoksa gör bak neler olcak o zaman" diye tehdit eden mi var.

Şikayet edeyyosan, ozaman 3-5 fazla verir, atlar gidersin thy uçağı ile.. Hem şikayet edeyyon, hemi de gelmiş bunlara binmeye uçmaya dewamke deyyon.. Absürt ve ne yaman çelişkili bir hadise bu böyne deel mi...

• Lufthansa gercekten cok kotu bir havayolu. Onlar once servislerini duzeltsinler. Frankfurt havalimani tekellerinde oldugu icin bu kadar ucuslari var. Yoksa THY, Qatar, Emirates gibi firmalarin gercekten yanina yaklasamayacak kadar kotu bir havayolu. Covid zamanidna da devletten subvanse istemislerdi, simdi de aynisi. Koseye sikisinca hemen devlet bize bahmir diye basliyorlar aglamaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.