Şimdi Ara

LUGANODAN BEKLENEN HAREKETLERR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamı futbolcu olarak görmüyorum ben,futbolcu adamda biraz centilmenlik olur bu herifte zerresi yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

Bu adamı futbolcu olarak görmüyorum ben,futbolcu adamda biraz centilmenlik olur bu herifte zerresi yok...
    adminler niye müdahele yok biz galip gelince konu açtığımızda hemen kilit oluyor bu konuya niye yok

Kıskananlar çatlasın onların yaptıklarının yanında bu hiçbirşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

adminler niye müdahele yok biz galip gelince konu açtığımızda hemen kilit oluyor bu konuya niye yok

Kıskananlar çatlasın onların yaptıklarının yanında bu hiçbirşey

onlar derken luganu ve diğerleri diye ayırıyorsun heralde?
  • Ya insaf be adamin formasini cikardilar kac kez dusurduler kac kez foul yaptilar gelmissin bir pozisyonu konusuyosunuz.Ben cok seviyorum luganoyu mucadeleci yonuyle

Fenerbahce nin aldigi puanlar butun takimlara batiyor zaten
  • Lugano candir canandir,helal olsun kaptan
  • quote:

Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s
    Lugano candir canandir,helal olsun kaptan

Tabi ya turkiyenin en iyi defana oyunucusu ve bundan dolayi hicbir takim sevmiyor milli takimda da takimi ustleniyor kaptan olarak,hicbir zaman mactan kopmuyor.DEFANS OYUNCUSU OLMASİNA RAGMEN 7 GOLU VAR!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

bırakın arkadaş ya. resmen sakatlama makinası. centilmenlik dün hiç yoktu. resmen 3 4 tane kırmızı vardı. luganoyu hiç sevmezdim baştan beri. babasınıda sevmezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

bırakın arkadaş ya. resmen sakatlama makinası. centilmenlik dün hiç yoktu. resmen 3 4 tane kırmızı vardı. luganoyu hiç sevmezdim baştan beri. babasınıda sevmezdim

Alıntıları Göster
    Luganoya futbolcu diyenler maç izlemeyi bıraksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Çok iyi yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

Alıntıları Göster
    Adamın ayağını kırsa aferin diyeceksiniz. Ayıp ayıp..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anesthesia` -- 17 Nisan 2011; 18:32:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +1905

Evet cok biliyorsun zaten sen futbolu
  • Lugano gelmiş gecmis en iyi futbolculardan biri. Bayılıyorum kendisine :D adamda ne ararsan var ee tabi yakisiklida :D
  • kasten yaptığı şeyler herkeste olduğu gibi luganoda da var ama bu pozisyonda kartı hakediyor olsa da ben kasıtlı olarak yaptığını düşünmüyorum. bir de maçın tamamına baktığınızda yaptığı şey kasıtlı olsa da olmasa da iyi yaptı diyorsunuzayrıca bu hareketleri luganoya değil, hakeme bağlayın. o maçı baltaladı gerçi istediği şeyi başaramadı ya orası da ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437
    kasten yaptığı şeyler herkeste olduğu gibi luganoda da var ama bu pozisyonda kartı hakediyor olsa da ben kasıtlı olarak yaptığını düşünmüyorum. bir de maçın tamamına baktığınızda yaptığı şey kasıtlı olsa da olmasa da iyi yaptı diyorsunuzayrıca bu hareketleri luganoya değil, hakeme bağlayın. o maçı baltaladı gerçi istediği şeyi başaramadı ya orası da ayrı

+1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: +1905

Neil ve Servet son derece kaliteli futbolcular... Galatasaray ın averajı - lerde ama fenerbahçenin stoperleri futbolcu değil (lugano, bilica vs.)
  • helal olsun KOÇUMA BÖYLE Bİ FUTBOLCUMUZ OLDUĞU İÇİN GURUR DUYOYRUM KEŞKE DAHA FAZLA KASITLI FAUL VE KAVGA YAPSA.FUTBOL DEDİĞİN ŞİDDETLİ OLUR
  • Maçı izlemeyen konuşmasın allah aşkına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurel

quote:

Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s

Tabi ya turkiyenin en iyi defana oyunucusu ve bundan dolayi hicbir takim sevmiyor milli takimda da takimi ustleniyor kaptan olarak,hicbir zaman mactan kopmuyor.DEFANS OYUNCUSU OLMASİNA RAGMEN 7 GOLU VAR!!

olum yürü gidin ya, kimse adamın oyunculuğuna birşey demiyor ama adam çirkefin önde gideni, bilicanın iyi oynayanı aralarındaki fark bu, bilica da iyi oyuncu o yüzden mi sevilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

kasten yaptığı şeyler herkeste olduğu gibi luganoda da var ama bu pozisyonda kartı hakediyor olsa da ben kasıtlı olarak yaptığını düşünmüyorum. bir de maçın tamamına baktığınızda yaptığı şey kasıtlı olsa da olmasa da iyi yaptı diyorsunuzayrıca bu hareketleri luganoya değil, hakeme bağlayın. o maçı baltaladı gerçi istediği şeyi başaramadı ya orası da ayrı
    İstemeden olmuş ne var bunda

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.