Bildirim
LUGANODAN BEKLENEN HAREKETLERR!!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bu adamı futbolcu olarak görmüyorum ben,futbolcu adamda biraz centilmenlik olur bu herifte zerresi yok... -
adminler niye müdahele yok biz galip gelince konu açtığımızda hemen kilit oluyor bu konuya niye yokquote:
Orijinalden alıntı: Darsh
Bu adamı futbolcu olarak görmüyorum ben,futbolcu adamda biraz centilmenlik olur bu herifte zerresi yok...
Kıskananlar çatlasın onların yaptıklarının yanında bu hiçbirşey -
quote:
Orijinalden alıntı: fenerliso
adminler niye müdahele yok biz galip gelince konu açtığımızda hemen kilit oluyor bu konuya niye yok
Kıskananlar çatlasın onların yaptıklarının yanında bu hiçbirşey
onlar derken luganu ve diğerleri diye ayırıyorsun heralde? -
Ya insaf be adamin formasini cikardilar kac kez dusurduler kac kez foul yaptilar gelmissin bir pozisyonu konusuyosunuz.Ben cok seviyorum luganoyu mucadeleci yonuyle
Fenerbahce nin aldigi puanlar butun takimlara batiyor zaten -
Lugano candir canandir,helal olsun kaptan -
quote:
Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s
Lugano candir canandir,helal olsun kaptan
Tabi ya turkiyenin en iyi defana oyunucusu ve bundan dolayi hicbir takim sevmiyor milli takimda da takimi ustleniyor kaptan olarak,hicbir zaman mactan kopmuyor.DEFANS OYUNCUSU OLMASİNA RAGMEN 7 GOLU VAR!! -
bırakın arkadaş ya. resmen sakatlama makinası. centilmenlik dün hiç yoktu. resmen 3 4 tane kırmızı vardı. luganoyu hiç sevmezdim baştan beri. babasınıda sevmezdimquote:
Orijinalden alıntı: Efhialtes.
Lugano candir canandir,helal olsun kaptan -
Luganoya futbolcu diyenler maç izlemeyi bıraksınquote:
Orijinalden alıntı: headshotçı
bırakın arkadaş ya. resmen sakatlama makinası. centilmenlik dün hiç yoktu. resmen 3 4 tane kırmızı vardı. luganoyu hiç sevmezdim baştan beri. babasınıda sevmezdim
Alıntıları Göster -
Çok iyi yapmışquote:
Orijinalden alıntı: S.McManaman
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Adamın ayağını kırsa aferin diyeceksiniz. Ayıp ayıp..quote:
Orijinalden alıntı: headshotçı
bırakın arkadaş ya. resmen sakatlama makinası. centilmenlik dün hiç yoktu. resmen 3 4 tane kırmızı vardı. luganoyu hiç sevmezdim baştan beri. babasınıda sevmezdim
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anesthesia` -- 17 Nisan 2011; 18:32:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: +1905
Luganoya futbolcu diyenler maç izlemeyi bıraksın
Evet cok biliyorsun zaten sen futbolu -
Lugano gelmiş gecmis en iyi futbolculardan biri. Bayılıyorum kendisine :D adamda ne ararsan var ee tabi yakisiklida :D -
kasten yaptığı şeyler herkeste olduğu gibi luganoda da var ama bu pozisyonda kartı hakediyor olsa da ben kasıtlı olarak yaptığını düşünmüyorum. bir de maçın tamamına baktığınızda yaptığı şey kasıtlı olsa da olmasa da iyi yaptı diyorsunuz ayrıca bu hareketleri luganoya değil, hakeme bağlayın. o maçı baltaladı gerçi istediği şeyi başaramadı ya orası da ayrı
-
quote:
Orijinalden alıntı: b437
kasten yaptığı şeyler herkeste olduğu gibi luganoda da var ama bu pozisyonda kartı hakediyor olsa da ben kasıtlı olarak yaptığını düşünmüyorum. bir de maçın tamamına baktığınızda yaptığı şey kasıtlı olsa da olmasa da iyi yaptı diyorsunuzayrıca bu hareketleri luganoya değil, hakeme bağlayın. o maçı baltaladı gerçi istediği şeyi başaramadı ya orası da ayrı
+1907 -
quote:
Orijinalden alıntı: +1905
Luganoya futbolcu diyenler maç izlemeyi bıraksın
Neil ve Servet son derece kaliteli futbolcular... Galatasaray ın averajı - lerde ama fenerbahçenin stoperleri futbolcu değil (lugano, bilica vs.) -
helal olsun KOÇUMA BÖYLE Bİ FUTBOLCUMUZ OLDUĞU İÇİN GURUR DUYOYRUM KEŞKE DAHA FAZLA KASITLI FAUL VE KAVGA YAPSA.FUTBOL DEDİĞİN ŞİDDETLİ OLUR -
Maçı izlemeyen konuşmasın allah aşkına. -
quote:
Orijinalden alıntı: Onurel
quote:
Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s
Lugano candir canandir,helal olsun kaptan
Tabi ya turkiyenin en iyi defana oyunucusu ve bundan dolayi hicbir takim sevmiyor milli takimda da takimi ustleniyor kaptan olarak,hicbir zaman mactan kopmuyor.DEFANS OYUNCUSU OLMASİNA RAGMEN 7 GOLU VAR!!
olum yürü gidin ya, kimse adamın oyunculuğuna birşey demiyor ama adam çirkefin önde gideni, bilicanın iyi oynayanı aralarındaki fark bu, bilica da iyi oyuncu o yüzden mi sevilmiyor -
İstemeden olmuş ne var bundaquote:
Orijinalden alıntı: b437
kasten yaptığı şeyler herkeste olduğu gibi luganoda da var ama bu pozisyonda kartı hakediyor olsa da ben kasıtlı olarak yaptığını düşünmüyorum. bir de maçın tamamına baktığınızda yaptığı şey kasıtlı olsa da olmasa da iyi yaptı diyorsunuzayrıca bu hareketleri luganoya değil, hakeme bağlayın. o maçı baltaladı gerçi istediği şeyi başaramadı ya orası da ayrı
Benzer içerikler
- ferrucci mi daniel klein mi
- bilgisayar mühendisliği zor mu
- örnek aldığınız kişiler kimlerdir bu kişilerin hangi özelliklerini örnek alırsınız
- puroda nikotin var mı
- okuldan nefret ediyorum
- dünyanın en büyük vinci
- google çizim yap
- penis nakli
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X