Şimdi Ara

LUKOIL DE BONUSA ÖZEL 3 DEFA 75 TL VE ÜZERİ HARCAMAYA 30TL BONUS (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
8
Favori
9.707
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sadece türkiye finans kart sahiplerimi kartın son 6 hanesini yazacak

ben şekerbank ve garanti olarak sadece LUKOIL yazıpmı gönderiyoruz. kart numarasını yazmıyoruz değilmi

birde kampanyaya dahil oldunuz diye mesaj gelicekmi mesaj atmak yeterlimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgya -- 22 Nisan 2014; 17:38:10 >
  • Bu liste olayı kafayı çok karıştırdı diyarbakırdayım listede diyarbakır bile geçmiyor ama bu gun bir istasyonda kampanyanın kocaman afişini asmışlar enteresan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TGzgnr

Bursadaki tum istasyonlar gecerli sanirim ama lukoile guvenemiyorum orasi baska. Yoksa cok iyi kampanya.

Mudanya yolundakı degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tendertendere kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bu avm petrolden yakıt aldınız mı ? galiba orada garanti posu yok. ben dün mercan sokak büyükesattaki avcı petrolden benzin aldım verdiği slipte ''bonusla 2 defa daha 75 tl harca 30 tl bonus kazan'' yazıyor. yani daha önce avm petrolden aldığım benzinler sayılmamış galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: haacar

Hocam siz bu avm petrolden yakıt aldınız mı ? galiba orada garanti posu yok. ben dün mercan sokak büyükesattaki avcı petrolden benzin aldım verdiği slipte ''bonusla 2 defa daha 75 tl harca 30 tl bonus kazan'' yazıyor. yani daha önce avm petrolden aldığım benzinler sayılmamış galiba..

yok henüz almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aa.aslan

valla ben worldcard ile yanı kampanyadan aldım 3 kez. 30 tl daha almaya gideceğimde bonusun kampanya başladı 105 tl lik aldım 75 i bonus 30 u world den çekildi. mayıs 31 e kadar rahat rahat kullanırız 2x75 daha.
    ayrıca dizel yakıtla ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım.
    eskişehirde tapu dairesinin oradaki istasyon kampayaya katılıyor.

+1. aynı ifadelerin yanı sıra bende ankara istanbul yolu üzerinde batıkent carrefouru geçince olan lukoilden aldım. bir sorun yaşamadım. bide istasyon zaten uyguna satıyor 4.19. kampanyayla birleşince baya hesaplı oluyor. hep world hem de bonus üye iş yeri.
  • paladyum kullanıcısına yanıt
    Hocam o lukoilde sorun olmadığını nereden anladınız slipte bilgi mesajı filan var mı ?? benim o istasyondan aldığım 2 adet 75 tl yakıtım boşa gitmiş görünüyor.
  • bursada tüm istasyonlar için geçerli değil, mudanya yolundaki istasyonda yok.
  • Afyon'da 2 istasyon var, ikisi de kampanyaya katılmamış...
  • quote:

Hocam o lukoilde sorun olmadığını nereden anladınız slipte bilgi mesajı filan var mı ?? benim o istasyondan aldığım 2 adet 75 tl yakıtım boşa gitmiş görünüyor.

Hocam,

şubenin girişinde kampanya afişi var, lukoilin listesinde avm petrol olarak geçiyor. Posa dikkat etmedim ama verdiği slip garanti bankası logolu. Herşey normal gözüküyor. Daha ne kadar kontrol olacak ki?
  • Arkadaşlar bonus artik uzun numaraya cevap vermiyor.kampanyaya katilim için 3340 a mesaj yazmak gerekiyor. Bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sliplerimi tarattım ve paylaştım. gördüğünüz gibi avm petrolden 2 defa yakıt aldıktan sonra avcı petrolden 1 tane yakıt aldım ve slipte yazan mesaja göre avm petrolden aldığım yakıtlar sayılmamış ve 2 defa daha yakıt almam gerektiği söyleniyor. şubenin girişindeki afişleri filan ben de gördüm ve o yüzden oradan yakıt aldım ayrıca dediğiniz gibi sliplerde garanti logosu da var ama dediğim gibi sayılmamış görünüyor..

Ben burda başıma gelen bi olayı paylaşarak forumdakilere yardım etmeye çalışıyorum. bana da herşey normal gözüküyordu ta ki avcı petrolden yakıt alan kadar..
     LUKOIL DE BONUSA ÖZEL 3 DEFA 75 TL VE ÜZERİ HARCAMAYA 30TL BONUS

• haacar kullanıcısına yanıt
    Hocam haklı olabilirsiniz. Müşteri hizmetlerinden teyit enmek en güzeli sanırım. Geçen ayki Total maximum kampanyaısında bende benzer durum yaşadım. İki petrolden aldığımda hiç mesaj gelmedi. Başkay yerden alınca hiç almamışım gibi 3 kez daha alırsanız diye mesaj geldi. Dün puanlar sorunsuz yattı. Burada mesajla slip farklı oluyor tabi. Ne olur ne olmaz müşteri hizmetleriyle bir görüşmek gerekecek sanırım.

Not: Birde acaba ortak pos veya garantinin kendi posu oluşu slip çıktısında farklılığa yol açıyor olabilir mi? (Bilmiyorum, sadece fikir:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladyum -- 26 Nisan 2014; 21:14:42 >
  • Avm petrolden bende aldım fakat kampanya bilgisi slipde vardı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: grgl92

Avm petrolden bende aldım fakat kampanya bilgisi slipde vardı .

O zaman cektirirken 75 tl yi otomatik seciyor diye banka secmiyorlar ortak pos diyorlar o an garanti bankası mesgul oluyor direk baska denizbonustan msela cekiyor oda olmuyor bence trk tek bankayi tuslarla banka sec seceneginden sectirin.

• Avm petrol de ortak pos yok bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: grgl92

Avm petrol de ortak pos yok bildiğim kadarıyla

O zmaan alisverisleri gorunmuyen arkadas sliplerle gidip iptal ettirip yeniden yukletecek.

Dediğiniz gibi en garanti yol müşteri hizmetleriyle görüşmek ama kampanyanın bitmesine uzun zaman var ve bu zaman içinde mutlaka 2 defa daha 75 tl yakıt alırım nasıl olsa o yüzden uğraşmaya değmez. bundan sonraki yakıtları garanti olsun diye avcı petrolden alırım.
    Bence ortak postan çekmiş olsalar bile slipte bilgi mesajı görünmesi gerekirdi ama posta garanti bankasını seçme gibi bir özellik filan olupta bunu seçmedilerse o zaman slip çıktısında bilgi mesajı olmaması normal..
  • quote:

Sliplerimi tarattım ve paylaştım. gördüğünüz gibi avm petrolden 2 defa yakıt aldıktan sonra avcı petrolden 1 tane yakıt aldım ve slipte yazan mesaja göre avm petrolden aldığım yakıtlar sayılmamış ve 2 defa daha yakıt almam gerektiği söyleniyor. şubenin girişindeki afişleri filan ben de gördüm ve o yüzden oradan yakıt aldım ayrıca dediğiniz gibi sliplerde garanti logosu da var ama dediğim gibi sayılmamış görünüyor..

Ben burda başıma gelen bi olayı paylaşarak forumdakilere yardım etmeye çalışıyorum. bana da herşey normal gözüküyordu ta ki avcı petrolden yakıt alan kadar..
     LUKOIL DE BONUSA ÖZEL 3 DEFA 75 TL VE ÜZERİ HARCAMAYA 30TL BONUS

Sabah AVM petrolden bende yakıt aldım. Slipte Bonus la Lukoil de 2 defa daha harca bonus kazan yazdı. Yalnız bendeki slip sizinkinden farklı olarak AKPET-AVM PETROL diye geçiyor.

• Pendik altkaynarca daki lukoil de geçerli arkadaşlar.LPG fiyati 2.63 olması lazim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.