Şimdi Ara

LUKOIL DE BONUSA ÖZEL 3 DEFA 75 TL VE ÜZERİ HARCAMAYA 30TL BONUS (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
8
Favori
9.707
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sayın hocam personelllerin çoğu bilgisiz.bende bugun verdim kartı posa taktı puan yok dedi..dedim pos cihazından bonus sorgulama yaparmısın dedim..ve çıkan slipte 30 tl lukoil bonus gözüktü...işlemi ben yaptım zaten dediğim gibi personelden pos cihazını kullanamayan elamanlar var adımlar şunlar...

1)kartı takacaksınız satış tutarı çıkacak hemen, 30 tl yazacaksınız devam diyeceksiniz...

2)ardından lukoil bonusu gözükecek 30 tl ,sizde aynı ekrana 30 tl yazacaksınız sonra cıkan menülere hep devam devam diyeceksiniz şifre girmenizi isteyecek 30 tl bedava lukoil bonus firma alışveriş slibi çıkmış olacak...
  • Ben bugün Denizbank Bonus kartımla sorgulama yaptırdım. 30 tl bonus gözüktü ve kullandım.Ancak Garanti bankası bonusu internet şubesinden kendim baktığımda gözükmediği için yakıt istasyonunda pos makinesinde sorgulatmayı akıl edememiştim. Şimdi yazılanları okuyunca öyle birşeyin mümkün olduğunu öğrendim. Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim..
  • garanti hala yatırmamış görünüyor internet şubede, pos'ta görünür mü bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 7 Haziran 2014; 21:20:23 >
  • TEB bonus ile kampanyaya katılıp harcama yapan var mı?
  • "DAVUTPAŞA ZEYTİNBURNU" istasyonu firma değiştirmiş. Pos cihazıda dolayısıyla. Dün puanlarımı kullanamadım.

Rami veya dolapdere deki istasyonlara yönlendiriyorlar.

Puan kullanmak için boşuna bu istasyona gitmeyin. Şükürki önce sorgulatmak için içeri girmiştim mazot almadan.
  • nihcet N kullanıcısına yanıt
    Bu Merkezefendi Karakolunun solundan girince sokak bitiminde hemen solda kalan istasyon mu Hocam?
  • plumbium1 P kullanıcısına yanıt
    Karakolun adını bilmiyorum hocam. ancak tarif ettiğin şekilde ulaşılıyor. hatta 112 acil servisin istasyonu olduğunu fark ettim.

Yoldan aşağısı YTÜ davutpaşa kampüs girişi hocam.

LUKOIL DE BONUSA ÖZEL 3 DEFA 75 TL VE ÜZERİ HARCAMAYA 30TL BONUS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihcet -- 9 Haziran 2014; 12:58:37 >
    Tüh, gece kampanyalarına filan da katılıyordu orası kendi işlettiği istasyonken. Dolapderede'kinde tuzları kuru, o tür kampanyalara sokmuyorlar.
    dolapderedeki ve rami'deki istasyonların telefonlarını bilen var mı acaba?

en azından gitmeden önce telefonla öğrensek.

Hatta bir tanede güngörende yakınında Ali Rıza Gürcan caddesinde gösteriyor haritada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihcet -- 9 Haziran 2014; 13:06:25 >
    Hocam, Dolapdere son günlerde değişmediyse kendi istasyonu, bonusu kullanabilirsiniz, ama bonusu kullanırken combo yapamazsınız, "gece yarısından sonra" tarzı kampanyalara sokmuyor.
    www.lukoil.com.tr/CustomPage/FindStation.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plumbium1 -- 9 Haziran 2014; 13:16:01 >
    combo sayılır mı bilmem ancak geçen ayki kampanyalardan toplam 125 lira bonus vardı? inşallah kullandırırlar...
    Hocam, benim combo'dan kastım, o puanları bir de yakıtta 12'den sonra/bilmemne gününde 20 kuruş indirim tarzı kampanyalarda kullanmaktı, sizinki combine olmuş :)
  • Garanti bonus kartımda ki puanları da kullandım. Şöyle oldu.. 30 tl benzin aldım girdim içeriye puanımı kullanacaktım dedim 30 tl.. tamam dediler k.kartından normal çekim yapar gibi yaptı 30 tl bedava işlem yapmış oldu.. normal çektiğinde otomatik puandan düşüyor sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: soykannnn

sayın hocam personelllerin çoğu bilgisiz.bende bugun verdim kartı posa taktı puan yok dedi..dedim pos cihazından bonus sorgulama yaparmısın dedim..ve çıkan slipte 30 tl lukoil bonus gözüktü...işlemi ben yaptım zaten dediğim gibi personelden pos cihazını kullanamayan elamanlar var adımlar şunlar...

1)kartı takacaksınız satış tutarı çıkacak hemen, 30 tl yazacaksınız devam diyeceksiniz...

2)ardından lukoil bonusu gözükecek 30 tl ,sizde aynı ekrana 30 tl yazacaksınız sonra cıkan menülere hep devam devam diyeceksiniz şifre girmenizi isteyecek 30 tl bedava lukoil bonus firma alışveriş slibi çıkmış olacak...

Hocam deniZbonus luoil de sorgulama yapıyoruz bonus 0.79 krs var diyor extredw 30 tl lukoil var diyor nasil olcak bu is garanti bonusu çektirdik ayni petrolden 30 tl bonus gorundu bunda neden yok denizbank ditek 30 tl ceker gibi mi yapcak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    bu konuyu bir netleştirsek nasıl yapacağız ilker bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekskiz

bu konuyu bir netleştirsek nasıl yapacağız ilker bey

Siz ne yaptınız bu bonus olayini extrede var 30 tl lukoil bonusu ama kullanamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: jiiips

İste onu goremedi adam normal bonusu goruyor fakat onu goremiyor.adam bilmiyor sanirim.normal standart bonuslari goruyor fakat lukoil bonusu goremiyor.postan hangi menuden goruluyor bu bonuslar bilgisi olan var mi

AYNI petrol istasyonundan 3 kez alışveriş yapmama ragmen 1 adet işlem farklı iş yeri diye bonusları vermiyor
  • ekskiz kullanıcısına yanıt
    farklı postan cekmıslerdır belkı.yada ortak pos tan cekıyolar ya orda bı karısıklık olmus olabılır
  • jiiips J kullanıcısına yanıt
    denizbank bonusu yükledi hata giderildi
  • Ankara'da olup da Bonus'ları yüklenmeyen var mı? Kayıt açtırdım, 2 tane işleme farklı iş yeri dediler. Halbuki, aynı benzin istasyonu (İstanbul Yolu üzeri). Çok iyi hatırlıyorum, her ilk iki sefer özellikle Bonus'tan çekin demiştim. Garanti'den itiraz gelince, slipleri kontrol ettim; hepsi Garanti POS'tan çekilmiş ama ilk ikisi farklı POS. Son işlemlerde kampanya SMS'i gelirken, öncekilerde gelmemişti. Ya Lukoil'ciler bir dalevera yaptı, ya da kampanya başladıktan sonra POS'u değiştirdiler.

Aynı durumda olup ve Ankara'da olan başkaları var mı?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.