Şimdi Ara

LUKOIL DE BONUSA ÖZEL 3 DEFA 75 TL VE ÜZERİ HARCAMAYA 30TL BONUS (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
8
Favori
9.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam ben twitter dan yazdım hem şekerbank destek hemde sekerbank hesabına.içine ettiniz kampanyadan atılarak dedim ama bu saatten sonra zor.gerçekten güzel kampanyaydı. neyse artık gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustozt

bankadan arayan kişi lukoilin seker bonusu çıkardığını söyledi. ama böyle saçmalık olmaz iki tarafta ilan etmiş binlerce kişi kamp. katılmış. sonra tek taraflı iptal böyle saçmalık olmaz. ikisinin de int. sitesinde hala kamp ilanı ilk günkü şekliyle duruyor. ehil olmayan insanlar iş sahibi olursa böyle olur.

Öyle bisey olamaz lukoil sekerbonus cikarildi olamaz imkansiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustozt

şeker bonus ek kartla kampanyaya ayrıca katılabilirmiyim diye yazı yazmıştım bankaya, birkaç gün önce aradılar. lukoilin kampanyadan şekerbonusu çıkardığını, zaten ekkartlada katılamayacağımı söylediler. başlamış bir kampanyada nasıl sözleşme bozuluyor anlayamadım tek kelimeyle saçmalık. lukoile yazdım neoluyor diye henüz cevap vermediler. benden başka kimse umursamammış bu konuyu.
    bu konuyla ilgili başlık açtım hiç kimse bie kelime dahi cevap vermemiş

Ayrica garanti bonus disinda diger bonuslarla lukoilden çektirince 2 kere daha yapin 1 kez daha yapin diye slip te uyari cikarmaz.

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar bana şekerbanktan mesaj geldi kampanya ya katıldınız diye ben şartları sağlarım 30 tl iademi vermezlerse çok uğraşırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgya

arkadaşlar bana şekerbanktan mesaj geldi kampanya ya katıldınız diye ben şartları sağlarım 30 tl iademi vermezlerse çok uğraşırım :)

Sen mi ben mi?

• 3*75 yaptım ben. Kazanilan bonus yine Lukoil, akpet gıbı yerlerde harcaniyor diye msj geldi
  • Ben de bu cumartesi & pazar 2*75 yaptım lukoilde. Garanti posundan çekti denizbonus kartımı ancak verdiği slipte kampanyaya dair herhangi bir mesaj çıkmadı. 3. 75 lirayı da çakıp bekleyeceğiz artık... Umarım bir katakulli olmaz.
  • Şekerbanki aradim gercekten iptalmis Allah belasini versin dedim boyle bankanin.

Millet magdur oluyor dedim.cayma hakki saklidir banka tarafindan dedi.

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Kampanya"Bonus" kartlara. "Bonus" garanti'nin ücretle diğer bankalara kullandırdığı bir hizmet markası.

Kendisinin ücretini aldığı bir başka banka(Ş.B) da taahhüt ettiği hizmeti ayıplı ifa ediyor/ ücretini aldıktan sonra (75'lik a.v) hizmeti hiç ifa etmiyorsa (bonus kazandırımı), markanın sahibi Garanti de beraber sorumlu.

X restaurant'ta yemeğinizden y çıksa, o hizmet/mal markası'nın da franchise alanla beraber sorumlu olması, veya malın ithalatçıyla beraber size satan satıcının da "beraber" sorumlu olması gibi.

Siz o afişteki/ilandaki bonus markalasına güvenerek gittiniz o istasyona o kartla. Markasını kullandırdığı için Garanti de Şekerbank ile beraber sorumlu. Ha markanın haberi olmazdı (atıyorum, Şekerbank kafasına göre tek başına kampanya yapar, markası kullanılan Garanti'nin haberi olmazdı), o zaman sorumluluğu olmayabilirdi marka sahibinin. X bilişim gibi, ürünleri Türkiye genel distribütöründen almayıp yurtdışından kendi paralel ithal edenlerde durum o şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plumbium1 -- 19 Mayıs 2014; 13:29:40 >

• BU HAFTA SONU İSTANBUL - ANKARA - İSTANBUL YAPACAĞIM. TEM (O4) ÜZERİNDE LUKOIL KAMPANYASINA KATILAN İSTASYONLAR HAKKINDA BİLGİ RİCA EDECEKTİM. YOLUMU DEĞİŞTİRİPTE ŞEHİR İÇİNDE İSTASYON ARAMAK İSTEMİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyyankees -- 13 Mayıs 2014; 14:06:04 >
  • evimin yanında var ama kampanyaya dahil gözükmüyor,
    şansa bak
  • nyyankees kullanıcısına yanıt
    Yola nerden çıkıcan?
    Dolapdere Topkapı, Ümraniye de makul.
    Pendik E-5 yanyol Altkaynarca
    Sabiha Gökçen'in oralarda, Pegasus EkoPark'ın yakınındaki istasyon, veya
    Gebze E-5'te (TEM-E-5 arası Gebze'de birbirine çok yakın) Doğuş Center'ın oradaki istasyon.

Ankara'ya gelmeden önce, otobandan çıktıktan sonraki istasyon (Yerini bilmiyorum, ama forumdaki Ankaralı'lar "İstanbul yolunda" diye tarif ettiklerine göre öyle olmalı).

Kampanya kişi değil kart bazında ve Garanti paracard bile geçiyor. Anladın sen onu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plumbium1 -- 13 Mayıs 2014; 12:37:51 >
  • plumbium1 P kullanıcısına yanıt
    Detaylı bilgi için sağol hocam. Yola Acıbadem Ankara asfaltından çıkacağım. Sanki en uygun yer Doğuş Gebze Center gibi gözüküyor. Ankaralı olarak "İstanbul yolu" diye tarif edilen yol diğer adıyla Şaşmaz diye geçer :) Ben çevre yolundan dolaşıp Eskişehir tarafından gireceğim merkeze dolayısıyla orası bana uymaz. Oradada Erken petrol diye bir yer varmış. Gece açık buluruz umarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: plumbium1

Yola nerden çıkıcan?
    Dolapdere Topkapı, Ümraniye de makul.
    Pendik E-5 yanyol Altkaynarca
    Sabiha Gökçen'in oralarda, Pegasus EkoPark'ın yakınındaki istasyon, veya
    Gebze E-5'te (TEM-E-5 arası Gebze'de birbirine çok yakın) Doğuş Center'ın oradaki istasyon.

Ankara'ya gelmeden önce, otobandan çıktıktan sonraki istasyon (Yerini bilmiyorum, ama forumdaki Ankaralı'lar "İstanbul yolunda" diye tarif ettiklerine göre öyle olmalı).

Kampanya kişi değil kart bazında ve Garanti paracard bile geçiyor. Anladın sen onu...

Kampanya şartlarında bir bilgiyi düzeltmek isterim.

Bahsettiğiniz gibi PARACARD'la bile alınabiliyor. Ancak kart bazında değil kampanya müşteri bazındadır.
    "Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 30 TL bonus/ indirim kazanabilir."

• quote:

Orijinalden alıntı: nyyankees

Detaylı bilgi için sağol hocam. Yola Acıbadem Ankara asfaltından çıkacağım. Sanki en uygun yer Doğuş Gebze Center gibi gözüküyor. Ankaralı olarak "İstanbul yolu" diye tarif edilen yol diğer adıyla Şaşmaz diye geçer :) Ben çevre yolundan dolaşıp Eskişehir tarafından gireceğim merkeze dolayısıyla orası bana uymaz. Oradada Erken petrol diye bir yer varmış. Gece açık buluruz umarım :)

Altkaynarca e5 kenarından alin oradan otobana cikin devam.

• "Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 30 TL bonus/ indirim kazanabilir." derken her isteyen sms atarak kampanyaya katılamıyormu?
    Boşa uğraşmayalım, bana bankadan sms falan gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyyankees

"Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 30 TL bonus/ indirim kazanabilir." derken her isteyen sms atarak kampanyaya katılamıyormu?
    Boşa uğraşmayalım, bana bankadan sms falan gelmedi

Yok kampanya kişiye özel değil, genel, her isteyen sms atıp katılabiliyor.

Ben kart bazında diye hatırlıyordum, 225'lik doldurtur, Paracard'la ayrı, Bonus'la ayrı, başka banka bonusla ayrı katılırsınız diye düşünmüştüm. Ama @nihcet haklıymış.

Belki farklı banka bonusları bir ihtimal yiyebilir, ama garanti bonus ve paracard'ı yemez.

• rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu altkaynarcadaki hangi istasyon bulamadım
  • nyyankees kullanıcısına yanıt
    E5 yanyol

• 2 ayrı lukoil bayisine gittim. yakıt alımını da yaptım. biri pos cihazı bozuk dedi. diğeri ykb posundan başka yok dedi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.