Şimdi Ara

LUKOIL DE BONUSA ÖZEL 3 DEFA 75 TL VE ÜZERİ HARCAMAYA 30TL BONUS (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
8
Favori
9.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yok petrol istasyonunu sormuştum. LUKOIL - BY PET PETROL SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mls777

2 ayrı lukoil bayisine gittim. yakıt alımını da yaptım. biri pos cihazı bozuk dedi. diğeri ykb posundan başka yok dedi.

Ben Lukoil'in kendi işlettiği istasyonları tercih ediyorum. Hem her kampanyaya katılıyorlar, sizdeki gibi saçmalık ihtimali yok, hem yakıtta risk daha düşük özel bayiye göre (GebzeDoğuş Center'daki Full'ken performans bariz düşerdi, ama Lukoil işletmeye başlayınca fark görmedim PO ve Shell'le. Ha bir de kendi bayilerinde genelde yıkama 1 TL :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plumbium1 -- 13 Mayıs 2014; 18:12:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oran guzel aslinda 30/330

Sakarya da iki istasyon var ama burdaki istasyonu işletenler enteresan özellikle arifiyedeki istasyon. Pompalar falan da eski püskü geçen vakıf kampanyasına katıldım indirim yansıdı ama hiç içime sinmedi.
    30tl için hiç çekemem bunları.

• omurkadir kullanıcısına yanıt
    18'er kuruş bonusları ve clubkart'ın %1 indirimini de katınca, pompa fiyatına göre tam oran 30.85/258.43 (%11.94) gibi geldi bana hocam. Tabi gece, anneler günü indirimi veya kişiye özel kampanyayla combo olduğunda daha da yükselir. Siz hesabı nasıl yaptınız?

Bu 75'e 10 veriyor. Siz 100'e 10'ları mı düşündünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plumbium1 -- 13 Mayıs 2014; 19:24:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plumbium1

18'er kuruş bonusları ve clubkart'ın %1 indirimini de katınca, pompa fiyatına göre tam oran 30.85/258.43 (%11.94) gibi geldi bana hocam. Tabi gece, anneler günü indirimi veya kişiye özel kampanyayla combo olduğunda daha da yükselir. Siz hesabı nasıl yaptınız?

Bu 75'e 10 veriyor. Siz 100'e 10'ları mı düşündünüz?

Yanlış yazmışım pardon 30/(225+30) olacaktı. Diğer indimleri bilmiyorum.

• Lukoil bu gece 22'ye kadar yine bazı istasyonlarda motorin'de indirime (4.11) gitmiş:

Bugünkü indirimli istasyon listesi:http://lukoil.com.tr/Upload/Docs/14.05.2014-Kampanya%20Listesi%20Bravo.xlsx
    Bonus 3x75'e 30 istasyon listesi:http://lukoil.com.tr/Upload/Docs/24.04.2014_Garanti%20kampanyas%C4%B1%20bayi%20listesi.xlsx

@nyyankees, Ankara'da sadece 2 ARSPET her iki kampanyaya da dahil. Gebze, İstanbul'da Lukoil'in kendi istasyonları da aynı şekilde iki kampanyaya birden katılıyor. Diğerlerine bakmadım.

ARSPET 16 PETROL ÜRÜNLERİ San. ve Tic. A.Ş. EVLİYA ÇELEBİ MAHALLESİ İSTANBUL CADDESİ NO: 72 Merkez ANKARA 0312 384 50 24
    ARSPET 18 PETROL ÜRÜNLERİ San. ve Tic. A.Ş. ŞAFAKTEPE MAHALLESİ, PLEVNE CADDESİ, NO:72 Merkez ANKARA 0312 320 20 67

@omurkadir, Hocam, maalesef Sakarya yok bugünkü indirim listesinde

• plumbium1 P kullanıcısına yanıt
    detaylı bilgiler için teşekkür ederim plumbium
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin45

Ben de bu cumartesi & pazar 2*75 yaptım lukoilde. Garanti posundan çekti denizbonus kartımı ancak verdiği slipte kampanyaya dair herhangi bir mesaj çıkmadı. 3. 75 lirayı da çakıp bekleyeceğiz artık... Umarım bir katakulli olmaz.

Aynı şey bana da oldu.. Ben de hem garanti hem de denizbank ın bonus kartı var.. Her ikisi içinde katılım mesajı attım kayıt oldum.. 3 defa garanti bonus ile alım yaptım mesaj geldi 30 tl bonus kazandınız diye. Bugün denizbank bonus ile alım yaptım 75 tl lik garanti posundan çektiler ancak slipte hiç bir mesaj yok.. Acaba 2 defa daha alım yapayım mı yoksa bir terslik mi var çözemedim işi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06nilay06

quote:

Ben de bu cumartesi & pazar 2*75 yaptım lukoilde. Garanti posundan çekti denizbonus kartımı ancak verdiği slipte kampanyaya dair herhangi bir mesaj çıkmadı. 3. 75 lirayı da çakıp bekleyeceğiz artık... Umarım bir katakulli olmaz.

Aynı şey bana da oldu.. Ben de hem garanti hem de denizbank ın bonus kartı var.. Her ikisi içinde katılım mesajı attım kayıt oldum.. 3 defa garanti bonus ile alım yaptım mesaj geldi 30 tl bonus kazandınız diye. Bugün denizbank bonus ile alım yaptım 75 tl lik garanti posundan çektiler ancak slipte hiç bir mesaj yok.. Acaba 2 defa daha alım yapayım mı yoksa bir terslik mi var çözemedim işi ?

Yap sorun olmaz garanti disinda diger bonuslardan zaten msj gelmiyor ortak kampanya diye

• quote:

Orijinalden alıntı: haacar

Dediğiniz gibi en garanti yol müşteri hizmetleriyle görüşmek ama kampanyanın bitmesine uzun zaman var ve bu zaman içinde mutlaka 2 defa daha 75 tl yakıt alırım nasıl olsa o yüzden uğraşmaya değmez. bundan sonraki yakıtları garanti olsun diye avcı petrolden alırım.
    Bence ortak postan çekmiş olsalar bile slipte bilgi mesajı görünmesi gerekirdi ama posta garanti bankasını seçme gibi bir özellik filan olupta bunu seçmedilerse o zaman slip çıktısında bilgi mesajı olmaması normal..

Peki böyle bir durum olsaydı bu sefer de slipte Garanti bankası logosunun olmaması gerekmez miydi ? Logo var demek ki banka seçilmiş.. Seçim durumu varsa yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

quote:

Yap sorun olmaz garanti disinda diger bonuslardan zaten msj gelmiyor ortak kampanya diye

Peki slipte mesaj çıkmadı bunu anladık ancak telefona da mesaj gelmiyor 2 defa daha harcama yapın diye.. Garanti bonusta hem slipte uyarı vardı hem de sms gelmişti. Deniz bankta her ikisi de yok.. Normal mi dersiniz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

quote:

Peki slipte mesaj çıkmadı bunu anladık ancak telefona da mesaj gelmiyor 2 defa daha harcama yapın diye.. Garanti bonusta hem slipte uyarı vardı hem de sms gelmişti. Deniz bankta her ikisi de yok.. Normal mi dersiniz..

Benim garanti bonusta slipte cikiyor sms gelmiyor o kadar takma kafana

• Maalesef bugün yine lukoil Büyükesat Avcı petrolden Denizbank bonus ile alım yaptım ancak slipte yazı çıkmadı. Öncesinde zaten sordum denizbank geçerli değil dedi.. Sadece garanti bonus geçerli dedi. Denizbanklar bizde geçmiyor dedi..
  • Denizbank zaten mesajla bildirim yapmıyordu önceki kampanyalarda da. Ben de kıllanmıştım slipte yazı çıkmamasına ama muhtemelen bir sorun olmayacak. Garanti posundan geçiyorsa ödemeyi problem yok. Denizbank kampanya kapsamında çünkü. Bu akşam 3. 75'i de alacağım ve bekleyeceğiz bakalım...
  • Garanti'nin kampanyaları çöp olmaya başladı daha önce 50*6 elektronik, parfum kampanyası vardı dilim yandı geçen gün 2 tane Lukoile gittim ikiside katılmamış kampanyaya istanbulda arada bul kampanyaya katılan Lukoil. Bir daha iyice düşünüp katılırım böyle kampanyalara zaten yakında kartı iptal bile düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qezgin -- 27 Mayıs 2014; 21:22:34 >
  • quote:

Denizbank zaten mesajla bildirim yapmıyordu önceki kampanyalarda da. Ben de kıllanmıştım slipte yazı çıkmamasına ama muhtemelen bir sorun olmayacak. Garanti posundan geçiyorsa ödemeyi problem yok. Denizbank kampanya kapsamında çünkü. Bu akşam 3. 75'i de alacağım ve bekleyeceğiz bakalım...

Varmı bir gelişme son alımı da yaptınız mı ? Ben de bugün yarın 3. 75 i alacağım.Bakalım ne olacak ancak ben denizbanktan umutlu değilim.. Garanti posundan geçiyor ancak adam resmen söyledi bizde denizbank bonus geçmiyor dedi..
  • 06nilay06 0 kullanıcısına yanıt
    Valla ben dün gittim aldım. Garanti posundan çekti, kampanya afişi de mevcuttu. Yine aynı şekilde slipte herhangi bir şey yazmıyor. Mesajda gelmedi ki denizbank zaten bu tarz bilgi mesajı atmıyor biliyorum. 2*75 aldık nede olsa 3.yü de alıp görelim bakalım dedim. Ben yine de umutluyum :)

"YAKALA" kampanyasına da katılmış mıydınız? 75 liralık market veya akaryakıta 5 lira verir. max.35 lira... Bu kampanya ile birleşiyormuş...

Edit: Birde aylık extrem bugün geldi. Lukoil akaryakıt ödemeleri extrede "BONUS PROGRAM ORTAKLARINDA YAPTIĞINIZ HARCAMALAR" bölümünde görünüyor. Bu da bir sıkıntı olmadığının diğer göstergesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergin45 -- 28 Mayıs 2014; 13:53:12 >
  • quote:

Valla ben dün gittim aldım. Garanti posundan çekti, kampanya afişi de mevcuttu. Yine aynı şekilde slipte herhangi bir şey yazmıyor. Mesajda gelmedi ki denizbank zaten bu tarz bilgi mesajı atmıyor biliyorum. 2*75 aldık nede olsa 3.yü de alıp görelim bakalım dedim. Ben yine de umutluyum :)

"YAKALA" kampanyasına da katılmış mıydınız? 75 liralık market veya akaryakıta 5 lira verir. max.35 lira... Bu kampanya ile birleşiyormuş...

Edit: Birde aylık extrem bugün geldi. Lukoil akaryakıt ödemeleri extrede "BONUS PROGRAM ORTAKLARINDA YAPTIĞINIZ HARCAMALAR" bölümünde görünüyor. Bu da bir sıkıntı olmadığının diğer göstergesi...

Yok ben diğer YAKALA kampanyasına katılmadım. İkisi birden çakışır diye :) Bende son olarak 3. 75 yakıtımı aldım. Artık dediğiniz gibi bekleyeceğiz..Ancak benim ekstrede Avcı petrol sanayi ankara yazıyor :( demek ki olmamış..

Şimdi dikkat ettim iyice dediğiniz gibi bonus ortak programı diye başlık var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06nilay06 -- 30 Mayıs 2014; 12:22:14 >

• Ne zaman 30 tl lukoilden cektircez?

• 6-15 haziran arası

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.