Şimdi Ara

LUKOIL DE BONUSA ÖZEL 3 DEFA 75 TL VE ÜZERİ HARCAMAYA 30TL BONUS (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
8
Favori
9.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paylaşım için teşekkür ederim hocam büyük ihtimal benim ödememde posta garanti bankasını seçmediler o yüzden slipte kampanya bilgisi yazmıyor..
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Bende sürekli AVM petrolden alıyorum. İki ayrı POS cihazları var. YKB ve GARANTİ için ayrı ayrı. Ancak daha önce YKB kampanyasında benimkini de farklı pos tan çekmişlerdi. YKM Müşteri hizmetlerine durumu anlattım sizin üye işyeriniz hata yaptı diye, farklı postan çekilenleri de kabul ettiler.
    Garanti için ben 3 alımı da aynı yerden yaptım. hepsinde de slipte mesaj çıktı, onay verdi, son alımda telefonuma mesaj geldi 30 TL kazandınız diye.
  • listeden farklı olarak topkapı sanayi içinde kale iş merkezinden ülker shopa giderken lukoil denk geldi baktım kampanyaya dahil yakıtı aldım slipte kampanya cıktı mesaj da geldi bonustan. oradan alabilirsiniz üstelik gece 4.06 mazot baya iyi oldu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: akayfaruk

listeden farklı olarak topkapı sanayi içinde kale iş merkezinden ülker shopa giderken lukoil denk geldi baktım kampanyaya dahil yakıtı aldım slipte kampanya cıktı mesaj da geldi bonustan. oradan alabilirsiniz üstelik gece 4.06 mazot baya iyi oldu bu

Hocam herkes sotenin ilk 3 sayfasini okusa zaten anlayacaklar bu kampanya listesinde diger dahil olan subelerin gorunmemesinin tek sebebi bonus uyesi isyeri olmasi icin pos cihazi gelip garanti bankasinin sistemine uye olaraak tanitilmasi gerekli imis fakat garanto bankasi cogu yere bonus uyesi pos cihazi dahi dagitmamis bizler lukoili surekli arayinca rahatsiz olup ani toplanto yaptilar garanti ban mudurleriyle.kampanya basladi sikayetler var neden hala diger lukoillerimiz uye isyeri gosterilmiyor diye 4-5 gun icinde %90 lukoillere bonus isyeri aktifligi verilip cihazlari dagitildi.saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı hesaba bağlı bir kaç kartla da faydalanabiliyormuyuz bu kampanyadan?bonus ve amex'le ayrı ayrı yapsam tanımlanır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elophidae

Paracard için nereye SMS atacağız arkadaşlar

paracard oluyomu hocam bilgilendirirseniz sevinirim sanırım aynı 05327523340 a atsak oluyo ama tereddütte kaldım siz denedinizmi ?
  • istanbul ümraniyede ki turbo petrolden almayı düşünüyorum.İlk alışımda oldu 2.kez gittiğimde garanti posu yoktu.Bu sefer telefon edip gideceğim ama tlf numarası bulamıyorum bulabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akayfaruk

listeden farklı olarak topkapı sanayi içinde kale iş merkezinden ülker shopa giderken lukoil denk geldi baktım kampanyaya dahil yakıtı aldım slipte kampanya cıktı mesaj da geldi bonustan. oradan alabilirsiniz üstelik gece 4.06 mazot baya iyi oldu bu

listede istanbul avrupa yakasında kampanyaya katılan istasyon görülmüyor. bir yanlışlık olmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paracard oldu 3 defa aldım mesaj geldi 30 TL kazandınız diye.

• şeker bonuslar kampanyadan çıkarıldı hiç kimse bahsetmiyor. yada şekerbanklı kimse yok. beni arayan banka görevlisi lukoil in şekerbonusu kampanyadan çıkardığını söyledi benimkisi yarım kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyanali

Antalya Aspendos bulvarındaki eski full olan istasyonda garanti posu yok. Boşuna gitmeyin benim gibi.

Teşekkürler, yoldan döndüm :)

Teb bonus için uzun numara nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 8 Mayıs 2014; 17:41:38 >
  • TEB bonus ile bende katılacağım, yarın Ankaraya gidiyorum, ist - ank. arası kullanabileceğim istasyon varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustozt

şeker bonuslar kampanyadan çıkarıldı hiç kimse bahsetmiyor. yada şekerbanklı kimse yok. beni arayan banka görevlisi lukoil in şekerbonusu kampanyadan çıkardığını söyledi benimkisi yarım kaldı.

Hocam biz ben seker bonus ile aliyorum nasil cikiyor kampanyadan yaa vazgectimmi diyo banka nerden kesin bilgiyi aliriz

• cgya C kullanıcısına yanıt
    şeker bonus ek kartla kampanyaya ayrıca katılabilirmiyim diye yazı yazmıştım bankaya, birkaç gün önce aradılar. lukoilin kampanyadan şekerbonusu çıkardığını, zaten ekkartlada katılamayacağımı söylediler. başlamış bir kampanyada nasıl sözleşme bozuluyor anlayamadım tek kelimeyle saçmalık. lukoile yazdım neoluyor diye henüz cevap vermediler. benden başka kimse umursamammış bu konuyu.
    bu konuyla ilgili başlık açtım hiç kimse bie kelime dahi cevap vermemiş
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    Bence Lukoil'in haberi bile yoktur Şekerbonus'tan, Garanti topu onlara atıyordur. Arayın merkezini şikayet edin.

Topkapı'daki istasyondan (Lukoil'in kendi işlettiği) ben de aldım arkadaşın bilgilendirmesi sonrası. Slipte yazdı 2 kere daha harca 30 kazan" diye.

Çok özenli değilseniz, yanında da dış yıkama 2 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plumbium1 -- 8 Mayıs 2014; 22:35:02 >
  • ulu_turk kullanıcısına yanıt
    Neredeki istasyon?
  • sistemsiz S kullanıcısına yanıt
    oryil da . dicle kenttede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustozt

şeker bonus ek kartla kampanyaya ayrıca katılabilirmiyim diye yazı yazmıştım bankaya, birkaç gün önce aradılar. lukoilin kampanyadan şekerbonusu çıkardığını, zaten ekkartlada katılamayacağımı söylediler. başlamış bir kampanyada nasıl sözleşme bozuluyor anlayamadım tek kelimeyle saçmalık. lukoile yazdım neoluyor diye henüz cevap vermediler. benden başka kimse umursamammış bu konuyu.
    bu konuyla ilgili başlık açtım hiç kimse bie kelime dahi cevap vermemiş

hocam bu konudaki paylaşım için teşekkürler. ben daha kampanya devam ediyor diye takmadım. yarın yola çıkacam bir bakayım dedim uyarınızı gördüm.bir gelişme var mı?
    bende seviniyorsdum 225 tl ye 30 tl iyi bonus dedim ama boş çıktı herhalde ?

hangisinin aptlalığı acaba bankanın mı petrolunmu

@mustozt

• @benSimyager kullanıcısına yanıt
    bankadan arayan kişi lukoilin seker bonusu çıkardığını söyledi. ama böyle saçmalık olmaz iki tarafta ilan etmiş binlerce kişi kamp. katılmış. sonra tek taraflı iptal böyle saçmalık olmaz. ikisinin de int. sitesinde hala kamp ilanı ilk günkü şekliyle duruyor. ehil olmayan insanlar iş sahibi olursa böyle olur.
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    yanlışlık yok hocam aldım ve slipte de çıktı 2 defa daha yapın diye. tecrübe edilmiştir. zaten afişi de var istasyonda
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.