Şimdi Ara

LUKOIL DE BONUSA ÖZEL 3 DEFA 75 TL VE ÜZERİ HARCAMAYA 30TL BONUS (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
8
Favori
9.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ING Bonus için kampanya puanları yatmış.
  • Denizbank bonus Lukoil puanlar yatti arkaslar.Gule gule harcayin.
    Garanti henuz yatirmadi.Beklemede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrgun

Denizbank bonus Lukoil puanlar yatti arkaslar.Gule gule harcayin.

Denizbonus lukoil puanları direk puan olarak mı yansıttı yoksa sadece lukoilde kullanilacak 30 tl.eksiye mi duscek ekstrede?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    direk puan olarak yansidi.Ancak lukoilde kullanmak gerekiyor.baska yerlerde kullanilirsa bu puan eksi olarak yanisyacak.
  • Eveet benim denizbank puanda sorunsuz yatmış...
  • Yapı Kredi için olan Lukoil kampanyası iyiydi ama koca Ankara'da Bonus için dahil olan Lukoil istasyonları ta şehrin dışında olduğu için kampanyaya katılmamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin45

Eveet benim denizbank puanda sorunsuz yatmış...

:) Benim de sorunsuz yatmış .Denizbanktan hiç umudum yoktu iyi oldu..
  • quote:

Denizbank bonus Lukoil puanlar yatti arkaslar.Gule gule harcayin.

Maalesef Bonus kart için baktım az önce puan yatmamış henüz. Neden böyle yaptı bu garanti bankası anlamadım..
  • GAranti bonus neden yatmadı arkadaşlar? Sorgulatmak mı lazım illa
  • sanıyorum lukoil de posta görebileceğiz
  • Garanti Bonus karta puanı yatan var mı ?
  • quote:

direk puan olarak yansidi.Ancak lukoilde kullanmak gerekiyor.baska yerlerde kullanilirsa bu puan eksi olarak yanisyacak.

Oyle sey mi olur orayi yakarim.ben nerden bileyim.o oldugunu koymayaydi kullanmayaydik.simdi lukoile gitsem bonus lukoil sifir tl mi gorunecek

• benim garanti flexi kartıma bonus olarak yüklenmemiş,garanti bankası kartına yüklenen var mı acaba?
  • deniz bonus dönem içi işlemlerde gözüküyor. garantinin gözükmüyor..

• Arkadaşlar Bonus'lar Sadece Lukoil pos cihazlarında görünür. İnternet şubesinde felan göremezsiniz.
    Çünkü yasa gereği akaryakıttan kazanılan puanlar ancak yakıt alımında kullanılabiliyor.

Bende kampanyaya katılmıştım ancak Lukoil'e gidip sorgulama yapmadım. Yani yatıp yatmadığını bilmiyorum açıkcası.

Garanti Bankası Bonus'a Lukoil bonusu yatanlar haber verirse seviniriz.
  • ultracimbom kullanıcısına yanıt
    garanti bankasına puan yüklenmiş, bonus sadece lukoil pos cihazında görülüyor...ben bugun kullandım kısacası garanti bonusta yüklemiş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soykannnn -- 6 Haziran 2014; 17:52:40 >
  • ARkadaşlar az önce harcadım internet mobil bankada bonus gözükmüyor pos cihazında çıkıyor

• Lukoil garanti posunda bonusum gozukmuyor fakat normal cekim yaptik slipte kullanilabilir lukoil bonus 30 tl gozukuyor fakat pos tan bonusu goremedi.ne yapmam gerekli

• alışveriş yaparak sorguma yapmışşınız zaten pos cihazında lukoil 30 tl bonus gözükecek onu kullanacaksınız...
  • İste onu goremedi adam normal bonusu goruyor fakat onu goremiyor.adam bilmiyor sanirim.normal standart bonuslari goruyor fakat lukoil bonusu goremiyor.postan hangi menuden goruluyor bu bonuslar bilgisi olan var mi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.