Şimdi Ara

luks araclara binenler nasıl aliyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- Karı koca çalışıyordur. En basitinden 3 bin tl kadın 4 bin tl de erkek alsa ayda 7 bin tl para yapar. Krediyle çok rahat alınır o arabalar.

- Ticaret yapıyordur.

- Alanında kendini geliştirmiştir.

- Malı mülkü vardır kira getiriyordur vs vs

Ya kafanız çalışmıyor. Ya da iş bilmiyorsunuz.

Sıktı artık şu muhabbetler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Bir çok farklı senaryo var.

- Karı koca çalışıyordur. En basitinden 3 bin tl kadın 4 bin tl de erkek alsa ayda 7 bin tl para yapar. Krediyle çok rahat alınır o arabalar.

- Ticaret yapıyordur.

hem karı koca çalışacaksın ve sonunda audi a4 alacaksın he?

almanyada karı koca çalışınca 2 kişi s class a giriyorlar ne a4 ü

a4 ü kadın ayrı erkek ayrı alıyor

• İki yazı yazdı diye çüküne elektrik verilen abilere sessiz kalıp, elektrik verenlerin anayasasına %90 evet oyu verirseniz size az bile. Sınırı olmayan kapitalist yapıyı da, neo-liberal hezeyanları da siz seçtiniz. Şiddetle arzuladınız. 1 verecektiniz, 5 alacaktınız. Ne oldu? Aldınız mı 3'ün 1'ini? Tabii ki birileri 1 verdi 5 aldı. 10 da aldı. Siz? Tombul taslak ... Sistem bu çünkü. Çoğunluk ezilecek ki, azınlık 1 verip 10 alsın. Sen gariban olarak Bize rağmen, onca kere uyarmamıza ve sadece konuştuk yazdık diye çüke elektriği göze alıp söylememize rağmen seçtiniz. Şimdi size mi üzülecekmişim?

Kafanızı vura vura, canınız yana yana, üç kuruş için köle gibi çalışa çalışa, önlem alınmadığı için iş cinayetlerinde öle öle öğreneceksiniz. Size ne kadar vursalar kırbacı az.

Memleketi gomunüst'e garşı savunurkene Amerikan filosunu kıble belleyenlerin "değişmiş" haline oy verdi aynı güruh. Akıllanmıyor da yani. Sömürülmek istiyorsa keyfi bilir. Kansızlara üzülmem. Olan arada kalan diğer masumlara oluyor. Ona üzülmüyor değilim de, yapacak bir şey yok. Kansızlara rağmen biz bir bütünüz. Kansız yüzünden çekeceksek, acıyı da beraber çekeceğiz.

Not: "Siz"den kastım konu sahibi değildir. Memleketin şuursuz ve aynı hatayı 3'üncü kere yaptığı için artık kansız olarak nitelediğim kesimidir. Ancak kimse kızmasın. Sonuçta biz bir bütünüz. Gene verdirecekseniz elektriği, sessiz kalacaksanız, sonra da arkasına geçip şakşakçılık yapacaksanız, canınız sıkılmasın, gene yeriz elektriği. Sizin canınız sağ olsun. Bir bütünüz. Yanardönerliği siz yapın, elektriği biz yiyelim. Ancak önden haber verin, spermlerimi dondurayım.

• pipoti kullanıcısına yanıt
    Hocam nedense bu aralar hep senin yorumlarına yazıyorum

KDV'yi geri alma durumu ticari araçlarda geçerli yalnız, doblo gibi, transit gibi, transporter gibi. Binek araçlarda o uygulama geçerli değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben İstanbul'da yaşamama rağmen emin olun aslında o kadar lüks araç yok ! Yollarda çoğunlukla ticari araçlar,şirket araçları(symbol vb),şahin doğan,ve eski kasa araçlar görüyorum.Siz nerde görüyorsunuz bu kadar lüks araçı anlamıyorum.Etiler,Nişantaşı'nda falanmı oturuyorsunuz ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Bir çok farklı senaryo var.

- Ticaret yapıyordur.

hem karı koca çalışacaksın ve sonunda audi a4 alacaksın he?

almanyada karı koca çalışınca 2 kişi s class a giriyorlar ne a4 ü

a4 ü kadın ayrı erkek ayrı alıyor

Wtf ?

• kuşak kuşak birikim aktararak servet yapılıyor, ha muhtemelen sizin torunlar lux araca binecekler, zenginlerde uzay seyehatlerine çıkacaktır,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergiyle

Sirket ac, yeterli para kazanirsan sirkete luks arac al, gider diye dus, vergi odeme

• Bugun 2 dk erken arayasaydım malum şahısı 24.000 tl kazanacaktım ve ellerimden uçtu gitti... Ticaretle alınıyor, he sakın sanmayın ticaretin kolay olduğuna çok para da kazanırsınız, yeri gelir donunuza kadar da alırlar çok şahit oldum sağlıcakla kalın.

• Dilinize pelesenk etmissiniz su vergiden dusme lafini baska bildiginiz yok ya :D

• A...O.... kullanıcısına yanıt
    Sadece olaya kdvyi, otvyi geri almak uzerine bakmayin.

Adam 500bin kazaniyorsa 500bin uzerinden vergi odeyecek. Ama 450bine gidip sirkete kayitli otomobil alsa kazanci 50bine dustugunden 50bin uzerinden vergi verecek.

Bakin antalyadaki oteller bile bu tip uyanikliklarla asgari ucretliden az vergi oduyor.

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Ben olaya sadece şu yönü ile bakıyorum bir bmw 520d'nin piyasa fiyatı 400 bin ise o araca 400bin verirsin. Ne zaman ki ruhsatında ticari yazar o zaman şirketin toplam kdv tutarından 61.016 TL düşer

• A...O.... kullanıcısına yanıt
    Olaya su yonden bak. Sen sahis olarak 500bin kazanip 450bine bmw aliyorsan 500binlik gelir vergisi, cart vergisi curt vergisi odersin.

Ama sirketin varsa ve sirketin 500bin kazandiysa yine 450binlik bmwye binersin ve 50binlik vergi odersin.

Bir nevi bmw hediye gelmis olur.

• Sormanız gereken o araçları bu insanlar nasıl alıyor değil. Ben neden alamıyorum diye sormalısınız. Kapitalizmin serbest bir şekilde yaşandığı ülkelerde para kazanmak veya kaybetmek kolaydır.

Risk alıp ticarete girdiniz mi? Bir şekilde para kazanmaya çalıştınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

adam hiçbir şekilde kendini geliştiremiyor. Trollükte bile kendini tekrarlıyor https://forum.donanimhaber.com/luks-araclara-binenler-sizce-ne-kadar-kazaniyor--121114124

Yok böyle trol avcısı.

Bu konu çok karışık ve kafa karıştırmaya çok müsait. Çok farklı yorumlar var mevzuata bakacağım

• aman be muhterem dede sende uslanmadin gitti

• Zamaninda saksiyi calistirip catalca civarindan arsa alsaydiniz simdi dunyanin parasini kazanmistiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

Zamaninda saksiyi calistirip catalca civarindan arsa alsaydiniz simdi dunyanin parasini kazanmistiniz

Hoşgeldin Tyson 5saat önce yazmıyacam diyordun.

Amortisman olarak düşebiliyorsunuz aracı sadece, o dediğiniz eskidendi. ÖTV tam ödeniyor şu anda, KDV üzerinde oynama yapılabiliyor sadece. İşin içinde değilsiniz ya da kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyorsunuz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 3 Temmuz 2017; 20:2:36 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.