Şimdi Ara

luks araclara binenler nasıl aliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

a3 sedan, a4, bmw 5 serisi, mercedes e250 ler

son kasa passatlar havada ucusuyor

bu araclari insanlar nasil aliyor ?

artık sokaga çikmaktan sıkılır oldum kafama nereye cevirsem en kotu araba 120,000 lira 200,000 lira

ekonomi buyudede bizemi yaramadı anlamadım ki ?

bu aralar maserati, porshede goruyorum nadirde olsa

• Ne iş yapıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: plateau

Ne iş yapıyorsun?

Mesleği donaımhaberde trollük yapmak.
  • Parayla
  • plateau kullanıcısına yanıt
    ozel sektorde calisiyorum
  • ne güzel işte Allah daha çok versin.sen daçyamı görmek istiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

ne güzel işte Allah daha çok versin.sen daçyamı görmek istiyorsun

Aynen logan mcv gormek istiyorum.
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    dacya gorunce midem kalkıo sanki araba yolda dokulcek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIBARFEVZO

dacya gorunce midem kalkıo sanki araba yolda dokulcek gibi

negüzel işte kem gözlere nazar boncuğu gibi
  • Devletin adil olmamasından dolayı.

Adam 400.000TL'lik 520d'yi alıyor KDV'sini devlete masraf olarak gösterip düşürüyor.

Şirket üzerine araba almak ve özel tüketim malzemelerini masraf olarak göstermek yasaklanmalı diyeceğim ama bunların çoğu yandaş zaten malum parti başka türlü oy alamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

ne güzel işte Allah daha çok versin.sen daçyamı görmek istiyorsun

Allah muafaza araban sabah pencereden baktığında pert olsa sıfır dacia bile alamazsın ülke o durumda
  • Camdan dışarı baktığımda en pahalı araç benim araba o da 42 bin.(Şirket araçlarını saymıyorum)
  • Parayla
  • adam hiçbir şekilde kendini geliştiremiyor. Trollükte bile kendini tekrarlıyor https://forum.donanimhaber.com/luks-araclara-binenler-sizce-ne-kadar-kazaniyor--121114124
  • Çünkü üretimden yoksun ekonomilerde en büyük kazanç aleti para. Üretimi, ihracatı ve turizmi kısıtlı olan ülkelerde piyasaya para arz etmenin tek yolu insanlara kredi vermektir, insanların kredi kullanması içinde bol bol yeni evler yapılması yeni arabalar ithal edilmesi gerekmektedir. Böylece paraya para kazandıran faiz unsuru ile sistem ayakta kalmaktadır.
    Yani döngü şu, yoksul kredi kullanacak ev alacak böylece yoksul hem sisteme entegre edilecek hem de piyasaya para sürülecek, piyasaya sürülen para ile zengin ev yapacak, sürülen paradan dolayı faiz ve enflasyon hiç düşmeyecek, evi yapan, arabayı ithal eden, parasını faizde kullandıran lüks arabalara binecek. Yoksul da izleyecek
  • Isveren olman gerek baska bir yolu yok,standard bir calisan hayati boyunca alamaz luks araba. Hayatini,parani ortaya koyman gerek :)
  • Ticaret yapanlar biner bu araçlara yada karı Koca Doktor Avukat olanlar falan anca güç yettirir, onun dışında orta geliri olanlar yani aylık kazancı 10.000 ve altı olanlar için hayaldir. 10-20 bin için bir umut 20 bin ve üzeri kazancı olanlar için gerçektir. Birde şu var İstanbulda deden kalma 500 metrekare arsası olanlar yada zamanında gece kondu çevirenler çok iyi biner bu araçlara.
  • Risk alarak, yatırım yaparak
  • Nick konu uyumu
  • Ticaretin her türlüsü. 40 yaşından sonra iyi bir para yönetimi yapılırsa dokturluk vb belli bir yere geldiğin meslek sonucu olabilir, miras,toprak ve aile desteği ise diğer yollar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.