bu aralar maserati, porshede goruyorum nadirde olsa
Ne iş yapıyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: plateau
Ne iş yapıyorsun?
Mesleği donaımhaberde trollük yapmak.
Parayla
plateau
kullanıcısına yanıt
ozel sektorde calisiyorum
ne güzel işte Allah daha çok versin.sen daçyamı görmek istiyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
Aynen logan mcv gormek istiyorum.
ufuk-34JD58
kullanıcısına yanıt
dacya gorunce midem kalkıo sanki araba yolda dokulcek gibi
quote:
Orijinalden alıntı: KIBARFEVZO
dacya gorunce midem kalkıo sanki araba yolda dokulcek gibi
negüzel işte kem gözlere nazar boncuğu gibi
Devletin adil olmamasından dolayı.
Adam 400.000TL'lik 520d'yi alıyor KDV'sini devlete masraf olarak gösterip düşürüyor.
Şirket üzerine araba almak ve özel tüketim malzemelerini masraf olarak göstermek yasaklanmalı diyeceğim ama bunların çoğu yandaş zaten malum parti başka türlü oy alamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
Allah muafaza araban sabah pencereden baktığında pert olsa sıfır dacia bile alamazsın ülke o durumda
Camdan dışarı baktığımda en pahalı araç benim araba o da 42 bin.(Şirket araçlarını saymıyorum)
Çünkü üretimden yoksun ekonomilerde en büyük kazanç aleti para. Üretimi, ihracatı ve turizmi kısıtlı olan ülkelerde piyasaya para arz etmenin tek yolu insanlara kredi vermektir, insanların kredi kullanması içinde bol bol yeni evler yapılması yeni arabalar ithal edilmesi gerekmektedir. Böylece paraya para kazandıran faiz unsuru ile sistem ayakta kalmaktadır. Yani döngü şu, yoksul kredi kullanacak ev alacak böylece yoksul hem sisteme entegre edilecek hem de piyasaya para sürülecek, piyasaya sürülen para ile zengin ev yapacak, sürülen paradan dolayı faiz ve enflasyon hiç düşmeyecek, evi yapan, arabayı ithal eden, parasını faizde kullandıran lüks arabalara binecek. Yoksul da izleyecek
Isveren olman gerek baska bir yolu yok,standard bir calisan hayati boyunca alamaz luks araba. Hayatini,parani ortaya koyman gerek :)
Ticaret yapanlar biner bu araçlara yada karı Koca Doktor Avukat olanlar falan anca güç yettirir, onun dışında orta geliri olanlar yani aylık kazancı 10.000 ve altı olanlar için hayaldir. 10-20 bin için bir umut 20 bin ve üzeri kazancı olanlar için gerçektir. Birde şu var İstanbulda deden kalma 500 metrekare arsası olanlar yada zamanında gece kondu çevirenler çok iyi biner bu araçlara.
Risk alarak, yatırım yaparak
Nick konu uyumu
Ticaretin her türlüsü. 40 yaşından sonra iyi bir para yönetimi yapılırsa dokturluk vb belli bir yere geldiğin meslek sonucu olabilir, miras,toprak ve aile desteği ise diğer yollar.