Şimdi Ara

vw den baska yumusak ve konforlu araclar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suanda opel clasic ııı var elimde aarcim güzel ama sert, aracimi değişmeyi düşünüyorum, rahat konforlu, arac tavsiyeleriniz varmı?
    Not: vw hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas34 -- 3 Ağustos 2013; 0:13:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şart sadece yumuşak olması mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sas34

Suanda opel clasic ııı var elimde aarcim güzel ama sert, aracimi değişmeyi düşünüyorum, rahat konforlu, arac tavsiyeleriniz varmı?

Hocam size direkt Bentley derim çünkü hiç bir kriterde yok
  • quote:

Suanda opel clasic ııı var elimde aarcim güzel ama sert, aracimi değişmeyi düşünüyorum, rahat konforlu, arac tavsiyeleriniz varmı?

Sertlık yumuşalıklık neye gore yanı nesı yumuşak olsun ıstıyorsunuz
  • Süspansiyon yumuşak olsun araba yolda yormasin ,

• Yeni Corolla

• Ce elize oldukça yumusak bir otomobil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    getz icin en uygun kaliteli lastik
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C5.

• Astra H yol tutuş ve konforun arasında kalmış bir araç. Üzerinde genel lastikler de genelde sert lastik olur. Miclein veya daha yumuşak olan bir lastikle değiştirin. Lastik havaları da 32 psi yapın konfor artar. Lastikleriniz yeniyse tekrar kontrol ettirin hava basıncınız yüksek olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam__K

quote:

Bu forumu seviyorum yaa... Aralıksız gülüyorum....

• İsim gereği kullanmadigim araç kalmadı aradigin kriteri çok iyi anladım. Araç kalite ve konfor olarak sıralaması vw, audi, bmw, mercedes diye gider. Audi tadında vw kullanmak istiyorsan golf ve sonrasına bakacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam__K

quote:

Bence Maybach alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

İsim gereği kullanmadigim araç kalmadı aradigin kriteri çok iyi anladım. Araç kalite ve konfor olarak sıralaması vw, audi, bmw, mercedes diye gider. Audi tadında vw kullanmak istiyorsan golf ve sonrasına bakacaksın.

bmw yi konfor bakımındsan mercedesin önüne koymuşsunuz, ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

quote:

İsim gereği kullanmadigim araç kalmadı aradigin kriteri çok iyi anladım. Araç kalite ve konfor olarak sıralaması vw, audi, bmw, mercedes diye gider. Audi tadında vw kullanmak istiyorsan golf ve sonrasına bakacaksın.

bmw yi konfor bakımındsan mercedesin önüne koymuşsunuz, ilginç

Saçma olmuş değil mi :)

Süspansiyonu yumuşak araç istiyorsanız Avensis'i denemenizi tavsiye ederim.
  • Megane 3 ile bir test sürüşüne çıkın. Direksiyonu, süspansiyonu, vites geçişleri, debriyajı gerçekten çok yumuşak. Bu saydıklarıma kullanınca hak verecek ve arabayı seveceksiniz lakin arka süspansiyonların torsiyon olması kasis geçişlerinde, yol çalışmalarından geçişlerde arka tarafı çok zıplatıyor ek olarak debriyaj yukarda kavrıyor eğer bu iki dezavantajı gözardı edebilirseniz memnun kalırsınız. Şu ana kadar kullandığım en yumuşak arabalardan biri. Bir test sürüşüne çıkın derim.
  • quote:

Sıralama en dusukten yükseğe doğru değil mi?
    Yani vw<audi<bmw<mercedes

• Focus bile daha yumuşak bundan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Unknown..

quote:

Sıralama en dusukten yükseğe doğru değil mi?
    Yani vw<audi<bmw<mercedes

• Astra Classic III sert bir araç. Üzerindeki lastikler Goodyear NCT-5 ise iyice sert oluyor. Continental ise bir nebze yumuşuyor. Lastikleriniz Goodyear ise lastiklerinizi değiştirin, Continental ise aracınızı. Continental daha yumuşak bir lastiktir, araç size yine de sert geliyorsa yapılacak birşey yok. :)

• citroenin butun araçları sınıflarında diger araçlardan daha yumusak ve konforlu...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.