Şimdi Ara

Lüks bir evin kirası kadar aylık benzin masrafı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam Hyundai Santa fe 2004 model 2.0 dizel araç kullanıyor haftalık 300 tl yakıtına gidiyor(fazla gezmemesine rağmen) hadi desen altımızda bir v8 300 beygirlik araç var tamam dicezde arkadaş artık gına geldi bu nedir. yurtdışında birine bu muhabbeti söylesen oturur düşünür acaba ilkokul mezunu mu bu arkadaş diye. giden para için değil çok şükür durumumuz kötü değil orta halliyiz ama durumu kötü olupta sırf rahat edebilmek için, ailesini mutlu edebilmek için onları başkalarına imrendirmemek için araç kullanan insanlara acıyorum. mutlu değilsek altımızda Araba olsa ne olur olmasa ne olur sırf çağası çoluğu mutlu olsun diye insanlar borç batağına giriyor. bu şartlarda elbette kimse mutlu olamaz. gidişat hiç iyi değil.

• 1200 liraya nerede lüks ev kiralanıyor hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    dalga mı geçiyorsun hocam 800 liraya 4+1 daireler var her ilde. ben malatyada oturuyorum tecde de 1000 liraya çok lüks daireler var
  • 1200 e ankara'da öğrenci evi zor bulursun

• Mhk2017 M kullanıcısına yanıt
    desene ankarada olsaydım bu konuyu düzgün bir üslupla yazamazdım :)
  • 1200 lira lüks daire?

Şu an oturduğum eve 2000 lira ödüyorum ve lüks bile değil.

Ayrıca parayı baban kazanıyorsa nasıl harcayacağı da onun işi. Aç mı bırakıyor seni? İster birikim yapar ister kuruşuna dek harcar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AI Engineer -- 19 Mayıs 2018; 1:37:55 >
  • Çok gezenler zaten asgari ücretin üzerini görebiliyor, araba çok yakıyorsa katlıyor da. Araba kullanacak kadar zengin değilim. Alırsam bile ikinci el alır ve gerekirse kullanırım açıkçası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karı koca memur olup doğuda yaşayacaksın hayat ucuz istanbulda 10 bin lira da alsan öyle geçinemezsin.

Lakin fakirim keşke memur olsaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 19 Mayıs 2018; 1:41:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

1200 liraya nerede lüks ev kiralanıyor hocam?
    1600'e 6+1 200 m2 evde oturuyorduk daha çıkalı 1 ay olmadı

İstanbul Eyüp yani şehire uzak da değil
  • Hala daha 14 yıllık araç kullanıp benzine giden parayı dert ediyorsun ve durumumuz iyi diyorsun .Bu devirde durumu iyi olan mı kaldı gün geçtikçe fakirleşiyoruz.

• O arabanın vergisi de fazla olur. 2.0 motor var sonuçta. Devir artık maalesef LPG devri. Ama milletin LPG'ye geçtiğini anladılar artık ona da zam yapıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.