Bildirim
Lumia 1020 Alıyorum..Bu Fiyata Normal Mi ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: winamp2
Arkadaşlar dubayiden lumia 1020 sipariş edecem ..fiyatı beni kuşkulandırdı..900 liraya denk gelecek..almadan önce inceliycem..acaba dubayi-çin eseri bi üretim olabilir mi ? dubayide telefonların ucuz olduğunu bilirdim ama bu kadar ucuz olması anormal değil mi sizce ?
Asus zenfone zoomu bekle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Arkadaşlar dubayiden lumia 1020 sipariş edecem ..fiyatı beni kuşkulandırdı..900 liraya denk gelecek..almadan önce inceliycem..acaba dubayi-çin eseri bi üretim olabilir mi ? dubayide telefonların ucuz olduğunu bilirdim ama bu kadar ucuz olması anormal değil mi sizce ?
kliksada 1099 tl ye satılıyor alıp pasaport kaydı yapınca fark kalmıcak bende gecen hafta gıttıgıdıyordan 1089 tlye aldım mesela bence burdan al daha mantıklı -
quote:
Orijinalden alıntı: şakirdayı
quote:
Adamı niye eksiliyorsunuz anlamadım gayet doğru demiş.
.. -
quote:
Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY
quote:
quote:
Adamı niye eksiliyorsunuz anlamadım gayet doğru demiş.
..
Ama cihaz tavsiyesi istemediğini anladım ben yanlışım varsa düzeltmenizi rica ederim.
Edit:Ben eksilemedim yanlış anlaşılmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 25 Ocak 2015; 2:52:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adam kamera odakli telefon istemis ayni fiyata cok daha iyi ve guncel bir model cikacak ve uygulama problemi yok.Diyelim 1020 aldi kamera iyi ama fotografi hangi uygulama ile paylasacak adam akilli guncelleme almayan dandik uygulamalarla mi ? Bir telefona fiyat veriyorsan donanim ile yazilim birbirini tamamlamali.Eksileyen ergenler karo cilalamaktan baska bir sey bilmedikleri icin ancak ufakliklarla muhatap olurlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köfteciŞakir -- 25 Ocak 2015; 11:40:51 >
quote:
Adam kamera odakli telefon istemis ayni fiyata cok daha iyi ve guncel bir model cikacak ve uygulama problemi yok.Diyelim 1020 aldi kamera iyi ama fotografi hangi uygulama ile paylasacak adam akilli guncelleme almayan dandik uygulamalarla mi ? Bir telefona fiyat veriyorsan donanim ile yazilim birbirini tamamlamali.Eksileyen ergenler karo cilalamaktan baska bir sey bilmedikleri icin ancak ufaklikla muhatap olurlar.
Zenfone zoom'la çekilmiş örnek fotoğraflar bile paylaşılmadı daha adama bekle diyorsunuz ama bilip bilmeden konuşuyorsunuz.Sanki cihaz çıkmışta lumia 1020 yi alt etmiş .Belkide o kadar iyi sonuç vermiyor ne bu lumiaya olan düşmanlık ? Bende 1020 kullanıyorum ve belki almak isteyen arkadaşta benim gibi androidten sıkılıp geçecek Windows phone'a.Fotoğraflarıda gayet güzel paylaşıyorum (Facebook,twitter,whatsapp kullanıyorum) en ufakta derdim yok, gelip burda karalayıp durmayın şu sistemi.Ek olarak diğer mobil işletim sistemlerinide gayet iyi biliyorum ,burda gelip başka işletim sistemlerini savunmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: meisida
quote:
Adam kamera odakli telefon istemis ayni fiyata cok daha iyi ve guncel bir model cikacak ve uygulama problemi yok.Diyelim 1020 aldi kamera iyi ama fotografi hangi uygulama ile paylasacak adam akilli guncelleme almayan dandik uygulamalarla mi ? Bir telefona fiyat veriyorsan donanim ile yazilim birbirini tamamlamali.Eksileyen ergenler karo cilalamaktan baska bir sey bilmedikleri icin ancak ufaklikla muhatap olurlar.
Zenfone zoom'la çekilmiş örnek fotoğraflar bile paylaşılmadı daha adama bekle diyorsunuz ama bilip bilmeden konuşuyorsunuz.Sanki cihaz çıkmışta lumia 1020 yi alt etmiş .Belkide o kadar iyi sonuç vermiyor ne bu lumiaya olan düşmanlık ? Bende 1020 kullanıyorum ve belki almak isteyen arkadaşta benim gibi androidten sıkılıp geçecek Windows phone'a.Fotoğraflarıda gayet güzel paylaşıyorum (Facebook,twitter,whatsapp kullanıyorum) en ufakta derdim yok, gelip burda karalayıp durmayın şu sistemi.Ek olarak diğer mobil işletim sistemlerinide gayet iyi biliyorum ,burda gelip başka işletim sistemlerini savunmayın.
Ben tüketiciyim şirket sahibi değilim ki savunayım.Eksisi artısı neyse bilinsin.Aynı fiyatlarla daha akılcı tercihler yapmak gerekir.Telefona tapan adamlar en ufak elestiri de eksi atiyor çokta tın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: meisida
quote:
Ben tüketiciyim şirket sahibi değilim ki savunayım.Eksisi artısı neyse bilinsin.Aynı fiyatlarla daha akılcı tercihler yapmak gerekir.Telefona tapan adamlar en ufak elestiri de eksi atiyor çokta tın.
Hayır takıldığım nokta zenfone zoom'un daha nasıl fotoğraf çektiğinin belli olmaması.Sonylerede iyi deniliyordu gördük z2,z3 ü Lumia 930 ve 1520 nin dahi yanından geçemiyorlar kalitede.Ek olarak evet Windows Phoneların eksiği var zaten bize almak için sorunlara bunlarıda söylüyoruz .Biz demiyoruz ki ooo Windows Phone müthiş her şeyiyle on numara .
-
Yorumlara gel 900Tl orası için fazla bence bizde de uygun fiyata bulunabiliyor ben 1175 tlye aldım ama daha ucuza alanlarda var alacaksan hiç zenfone filanmış bekleme S4 zoom gibi ezilir oda 1020 karşışında -
Şu Nokia nın kullandığı kamera sensörünü nasıl zenfone 5 ile kıyaslarsınız? Nokia lumiadaki kamera her daim üstündür.900tl ye pahalı çünkü neden derseniz , 800 tl ye türkiye garantilisi sıkışıp satanlar mevcut.Siz dubai den alıp pasaport kaydı vs hepsi ekstra oluyor bunların
Kardeşim 1020 candır devam et olmadı kliksadan alabilirsin
750 800 e satan var mı ya 1020 bende alacağım
1020 fiyatları geçenlerde çok düşmüştü L925 gibi o da epey indirim almıştı. 900 çok para, kayıt vs zaten tr parasına gelecek bence buradan al hem garantisi olur sıkıntı yaşamazsın. ayrıca kamera olarak gerçekten nokialar çok iyi özellikle düşük ışıkta. pırıl pırıl güneşli havada her telefon iyi çekiyor ama değiştirecek olsam da en sevdiğim yanı kamerası, fotoğraf çekme düğün konser vs muhabbetleri olduğunda çektiğim fotoları görünce "senin telefonun ne güzel çekiyor" yorumunu çok duydum. yapay ışıkta video çok başarılı, hatta video gereksiz başarılı yani çok iyi sonuç veriyor. L925 böyleyse 1020 ohoo.. -
3-5 ay önce hepsiburada.com'da 1000 TL civarına satılıyordu. Yurtiçi kayıt da düşündüğünde aynı fiyata geliyor.
şu anda benim kullandığım lumia925 hepsiburada da 730 TL ve tavsiye ederim.
Alakasız olacak ama telefon yerine Xbox one al. Geçen hafta Dubai Mall'dan XBOX ONE+Kinect+Assassins Creed Black flag+Unity+dance oyununu 1999 AED (1250 TL)'ye aldım. ki oyunsuzu burada 1999 TLye satılıyor. -
samsung gibi çöplük ürün değil Nokia telefonlar. Lumia ların çin malı klonu yok. ancak 900 lira pahalı. Siz ucuz değil mi demişsiniz ama pahalı sayın kardeşim. Ülkemizden almanızı tavsiye ederim. En azından garanti durumu olur ve zaten kayıt işlemleri ile buradaki fiyatı geçebilir. 1020 güzel seçim. Alın ve güle güle kullanın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X