Şimdi Ara

Lumia 1020 Servis Macerası ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce lumia 1020 cihazımı kamera, batarya ve ses sorunlarından dolayı servise verdim. Cihaz değişim kararı çıktı 1 aydır aynı durumda bekliyor cihaz. Dün servisi aradım microsoftu aramamı istediler müşteri hizmetlerinin numarasını verdiler. Arayıp durumu anlattım cihazım için bir değişim cihazı bulunmadığını ancak para iadesi yapabileklerini söylediler. Telefonun faturasının fotoğrafını istediler gönderdim şimdi de servisi arayıp cihazımı boran danışmanlığa göndermelerini talep etmemi söylediler. Kafam karıştı durum hakkında bilgisi olan yardım edebilecek birisi var mı ?

• 2 sene önce almış olduğum fatura bedelim olan 1500 tl yi iade aldım. Bir sorunu olan arkadaşlar mesaj atabilirler elimden geldiğince yardımcı olurum. Forum ölmüş
  • Sevindim dostum senin adına
    En azından kurtulmuşsun :)
    1500 tl , iyi odemişsin vallahi:)
    Ben 640 xl a 840 tl bayıldım, hala içim yanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monarch25 M kullanıcısına yanıt
    hocam çok severek aldım. en başta cihaz değişimi dediler sıfır 1020 verselerde kabul ederdim açıkçası. donma kasma yapmadı 2 sene boyunca harika bir kamerası vardı uygulamayla oyunla zaten işim olmuyordu. Şimdi yeni telefon bakıyorum mecbur android alcam ama hiç içim el vermiyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariA

hocam çok severek aldım. en başta cihaz değişimi dediler sıfır 1020 verselerde kabul ederdim açıkçası. donma kasma yapmadı 2 sene boyunca harika bir kamerası vardı uygulamayla oyunla zaten işim olmuyordu. Şimdi yeni telefon bakıyorum mecbur android alcam ama hiç içim el vermiyor :D

Malesef bugünlere getirdi Microsoft Windows'u :(
    Tavsiyem Huawei'nin cihazlarına bakmanız.
  • monarch25 M kullanıcısına yanıt
    lenovo lg arasında gidip geliyorum şuan alt segmentlere bakıyorum ama huawei'yi de bir inceliycem. Teşekkür ederim
  • Lenovo arayuzune hiç alışamadım. Rehber filan bana bir garip geldi. Birde iki modelinde telefonla ilk açışınızda bir garip ses gidiyor karşı tarafa, o da garip.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mmucit M kullanıcısına yanıt
    k5 başlığını baya inceledim denk gelmedim hiç o soruna. en enteresan olay telefon ilk gün aşırı ısınıyo 2. gün geçiyor diyorlar, arayüz de ios gibi yapmaya çalışmışlar sanırım biraz ama android zaten kullanmadığım için garipsemedim
  • bariA B kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla karşı tarafa o garip ses gidiyor. Dolayısıyla kullanıcıların bilmemesi normal. Babamda ve kayınbabamda lenovo var, ikisinde de bu garip ses mevcut. Çok büyük birşey değil ama bilin istedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.