Şimdi Ara

LUMIA 1020 - WP 8.1 Aramada Ses Gelmior Acil Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben geçen Uludağ şenliklerinde benim Lumia 1020 telefonumu büyük amfiye bağlayıp müzik açmıştım. Galiba ondan sonra telefonum kulaklık modunda takılı kaldı. Şu an arama yaptığımda karşı tarafın sesi gelmiyor ancak kulaklıkla takınca karşı tarafın sesi geliyor. (Benim sesim karşı tarafa gidiyor bu arada.) Yani sanırsam kulaklık modunda kaldı telefon. Telefona format attım herşeyi denedim ama bu sorunu bir türlü çözemedim. Yardımlarınıza gerçekten ihtiyacım var, garantiye göndermek de istemiyorum açıkçası gidiyo 1 ay gelmiyo sonra telefon. Herkese teşekkür ederim şimdiden.

• Aynı sorunu yaşadım. Çağrılarda hoparlörü açıp konuşabilirsiniz. Garantiye gondermekten başka şansınız yok. Ben hiç bir sonuç alamadım. 7 iş gününde tamamlanmıştı cihazım. Pazartesi vermeye özen gösterin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc uzerinden flaslamayı dene Nokia tool ile.
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Peki garantisi bunların teleservice mi oluyor yoksa genpa mı? Genpa'nın sitesinden imei numarasıyla garanti arattım ama bulamadı da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Pc uzerinden flaslamayı dene Nokia tool ile.

Hocam onu denedim recovery tool ile olmadı maalesef.
  • Madsean M kullanıcısına yanıt
    İstanbul Anadolu yakasında iseniz Maltepe Teleservisi öneririm. Yorumların aksine ben çok memnun kaldım. 7 iş gününde bana teslim edildi ve kusursuzdu. Soruna gelecek olursak Kvk yada Teleservice. İkiside alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Aynı sorunu yaşadım. Çağrılarda hoparlörü açıp konuşabilirsiniz. Garantiye gondermekten başka şansınız yok. Ben hiç bir sonuç alamadım. 7 iş gününde tamamlanmıştı cihazım. Pazartesi vermeye özen gösterin.

Bir de garantiye gönderdiğinizde kullanıcı hatası falan dediler mi size? Bursa'dan göndereceğim ben bu arada sorun olur mu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anfi belki çok fazla çekim yaptı donanım sorunu oldu o yüzden servislik bir durum var...
  • quote:

İstanbul Anadolu yakasında iseniz Maltepe Teleservisi öneririm. Yorumların aksine ben çok memnun kaldım. 7 iş gününde bana teslim edildi ve kusursuzdu. Soruna gelecek olursak Kvk yada Teleservice. İkiside alıyor.

Tamam teşekkür ederim hocam, birazdan yurtiçi kargoyla maltepeye göndereceğim.
    Kesinlikle öyle bir suçlamada bulunmadılar. Bursadaysanız İstanbul a göndermenize hiç gerek yok hocam. Zaman kaybı olur sizin için. Elden teslim edip almanız sizin yararınıza.

• quote:

Kesinlikle öyle bir suçlamada bulunmadılar. Bursadaysanız İstanbul a göndermenize hiç gerek yok hocam. Zaman kaybı olur sizin için. Elden teslim edip almanız sizin yararınıza.

Teşekkürler ama gönderdim, bakalım ne zaman gelicek
    Umarım sıkıntı çıkmaz bir sorun olursa yardımcı olurum hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.