Şimdi Ara

Lumia 1030'un konsept çalışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows Phone 10 ve PruView kameralı Lumia 1030'un konsept çalışması

Önümüzdeki yılın merak uyandıran telefonlarından biri de Lumia 1020’nin devam modeli olacaktır. Lumia 1020 tanıtımı üzerinden 1 bir buçuk yıl geçmesine rağmen hala sektörün en iddialı kameralarından birisine sahip.

Lumia 1020’nin devam modeli Lumia 1030 için 2015’in ilk çeyreği işaret ediliyor. Microsoft, Lumia 1030’da donanımın yanında telefonun kamera yeteneklerini de iddialı bir noktaya taşıyacaktır. Teknik özellikleri şu an için söyletiden ibaret olan Lumia 1030 için Çinli kaynaklarca konsept çalışmalar hazırlandı.

Hazırlanan çalışmalarda telefonun Windows Phone 10 işletim sistemiyle çalıştığı öngörülüyor. Kaynaklar Lumia 1030’da 5.8-inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekranın kullanılacağını iddia ediliyor. 41MP’lik Xenon flaşla desteklenen PureView kamera bir kez daha telefonun en iddialı özelliğini oluşturacak. Snapdragon 805 işlemcisinden güç alacak Lumia 1030’da ayrıca 8.7MP çözünürlüklü ön kamera, 3GB RAM, 32GB depolama ve 4.3000mAh kapasiteli pil yer alacak.

Söz konusu teknik özellikler oldukça iddialı görünüyor. Microsoft’un bu özelliklere sahip bir telefon duyurması açıkçası dengeleri değiştirebilir.

Sizce Lumia 1030’de bu özellikler yer alır mı?

Alt bölümde ve sonraki sayfalarda Lumia 1030’un konsept çalışmalarına göz atabilirsiniz.

kaynak ve görseller:

http://www.teknolojioku.com/haber/windows-phone-10-pruview-kamerali-lumia-1030un-konsept-calismalari-23611.html

http://www.phonearena.com/news/Microsoft-Lumia-1030-concept-rendered-Windows-10-and-41-MP-PureView-camera-included_id62697

https://www.google.com.tr/search?q=lumia+1030&biw=1440&bih=783&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=K6hkVNjAIIOCzAOY_IDYBw&ved=0CAYQ_AUoAQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 13 Kasım 2014; 14:47:49 >

• Yav he he...💃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4800 mah bataryayı nereye sığdıracaklar 3500 olur anca çünkü kamera çok yer kaplıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4300 mAh pil mi? Herhalde çıkıntıyı yok etme yolunu bulmuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

4300 mAh pil mi? Herhalde çıkıntıyı yok etme yolunu bulmuşlar.

O imkansız gibi birşey bence yaptıysada helal olsun ama o bataryayla gelmez enaz 3000 mah en fazla 3500 mah işlemci olarak s810 gelirse parti başladı demektir hem kamera müthiş hemde işlemcide müthiş olur bide wp 10 var ilk alanlardan olurum :)
    Edit: ekranı o kadar büyük yapmazlar 1520 yada yeni çıkacak 1530 un önünü kapar anca 5 inc olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA9189F46 -- 12 Kasım 2014; 22:09:44 >
  • Ben nokia 808 kullanıyorum bunları atası esasen windows 10 ve 41 mp pureview teknoloji bekliyorum. Ama eğer windows 10 da otg ve kablolu görüntü aktarımı olmazsa (mhl veya başka sistem) ben katiyen windows 10 düşünmem. Onun dışında şu an bile benim kullanacağım çok güzel uygulamalar var windows phone da, ama 41 mp ve tam donanımlı windows 10 u bekliyorum.
  • Bi yerde okumuştum. Yeni kamera teknolojisi pureview olmayacak diye. Daha yeni daha ileri bir teknolojiymiş. Ne kadar doğru bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

4300 mAh pil mi? Herhalde çıkıntıyı yok etme yolunu bulmuşlar.

Konsantre batarya koycaklarmış hocam

• slmsoyle kullanıcısına yanıt
    Hocam win.lumialarda pureview teknolojisi artik son buldu, carl zeiss lensi olmadan p.viewin tadi cikmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Bi yerde okumuştum. Yeni kamera teknolojisi pureview olmayacak diye. Daha yeni daha ileri bir teknolojiymiş. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Pureview olmazsa olmaz ini yeni teknoloji daha iyidir
    Edit: Arkadaşlar yaza doğru tel alacağım acaba ne zaman çıkar yaza yetişir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA9189F46 -- 13 Kasım 2014; 0:24:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrax46

Hocam win.lumialarda pureview teknolojisi artik son buldu, carl zeiss lensi olmadan p.viewin tadi cikmiyor

Hocam şimdi pureview teknolojisi ve carl zeiss lens olmayacak mı?

• Pureview devam eder ama carl zeiss kullanmayacak.

• doğru diyosun sanki canon ile anlaşmışlardı mercek konusunda. O zaman lumia 1020 nin fiyatı biraz daha düşsün diye beklicez ya da elveda lumia :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slmsoyle kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle,avrupalı Nokiayı kaybettik artık .Mobil cihazlar hepsi amerika ürünü oldu hep...(yazılım)
  • Hayal edilen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Pureview devam eder ama carl zeiss kullanmayacak.

Carl olmazsa olmaz :(

• Aynen öyle,CarlZeiss lensleri bambaşka.
  • quote:

Aynen öyle,CarlZeiss lensleri bambaşka.

Daha iyi bir lens şirketiyle anlaşmışsa sorun yok ama foto kalitesi 1020 sen kötüyse daha ucuza onu alırım

• Geçtiğimiz aylarda canon ile anlaşmışlardı,bakalım yeni kamera odaklı lumialar nasıl olacak :)
  • Gene çöp olacak ne olacak lumia 1320 e verdiğim paraya hala acıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.