Şimdi Ara

Lumia 1320 17.Gün Parça Gelmedi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lumia 1320 17.Gün Parça Gelmedi! Cihazımı birçok sebepten dolayı garantiye yolladım. 17 gündür parça bekliyor. Yenisini isteme gibi bir hakkım var mı? Aydınlatırsanız sevinirim.

• Teleservice deyse telefonun parça için umitlenme zira benim 26. İş günüm doldu. Faturayı da kutuya koyduğum için tuketici haklarına başvuramıyorum. 20 iş günü sonrası para iadesi yada cihaz değişimi isteme hakkı doğuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telecity hakkinda bir bilginiz var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır yok. İlk defa duyuyorum. Ama genpa yı çok övdüler, Nokia care de övülüyor. Bir dahaki sıkıntıda kesinlike Nokia care e verin cihazı. Umarım değişim olur 20 iş günü dolmadan.

Onarılıp gonderildiğinde servis fisini ve faturayı alıp tuketici haklarına gidicem. Fatura bedeli iadesi isticem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 30 Mart 2015; 22:36:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten nokia care ye goturdum. Bana telefonun ana merkeze (istanbula) gonderilecegini soylediler. Bana bir kagit verdiler. Kagitta telefonun soyledigim sorunlari yaziyor. En usttede TELECİTY. Telefon geldiginde bu kagidi onlara vermeden telefonu alamazmisim. 20 is gunune sanirsam cumartesi pazarda dahil edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5FFAA3A30 -- 31 Mart 2015; 7:23:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.