Şimdi Ara

Lumia 1320 mi Blackberry Z10 mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 üründe şuan aynı fiyatlarda hangisini almalıyım sizce Z10 alırsam google store uygulamalarını düzgün bir şekilde çalıştirabilirmiyim bu onemli market sonuçta :) sizce 900 liraya hangisini almalıyım aileme aldırıcagım için bütçemi bundan yuksek tutmak istemiyorum yazık gunah sizden yardim istiyorum aradıgım ozellikler
    -En az 3 sene kullanmam gerek
    -sosyal medyayı çok kullanırım
    -gunde en az 1 2 saat oyun oynarım oyun performansıda az çok onemli genelde platform ve strateji tarzı oynarım modern combat felan oynamam :D

şimdiden yorum yapan herkeze teşekkur ediyorum fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler

• güncel
  • oosende O kullanıcısına yanıt
    normal şartlarda sana önereceğim telefon sony xperia sp'dir. ancak 3 sene dayanır mı bilemem. lumialar daha uzun ömürlü cihazlardır. hepsiburada.com da lumia 925 1000 tl idi. tavsiye ederim. sonuçta windows phone stabil çalışır ve daha uzun ömürlü olur. eğer 100 tl koyamam dersen lumia 920 900 tl.
  • hocam söyle soylim isim olarak pek bişey diyemem ama online oyun oynamayı seviyorum clash of clans tarzı benim bbz10 'a yonelmemdeki asıl sebep google play storedaki tum uygulamaları indirebiliyormuşuz sanırım buna cazip geldi bana ama lumia 1320de cok hosuma gitti bataryası olsun 6inç ekranı olsun hangisini alırsam verdigim paraya deger gibi ama işte hangisi daha cok olanak saglar sorun o :)
  • birlikte bir araştırma yapalım ozaman çunku gerçekten dikkatimi çekti telefon fiyatıda uygun apk dosyaları'nin bbm e kurulması ayrı bir guzel androidde olmayan stabiliteyede sahip dahan yani ne olsun ama cok kullanıcısı yok sorunu bu cok fazla destek alınamayabilir
  • sanırım sende wp kullanıyorsun değiştmeyimi duşunuyosun nedenlerin ne acaba
  • İkiside çok güzel telefonlar ama lumia daha uzun ömürlü olur ve markette çok güzel oyunlar var oyun açısından sıkıntın olmasın bende z10 u beğeniyorum ama karar senin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende Z10 almayı düşünüyorum.Apk kurulumu ile ilgili bilgi bulursan haber et hocam
  • bugun butun gunumu z10 araştırarak geçirdim az çok bilgiye sahip oldum apk yukleme ile haberleşelim yardımcı oluruz birbirmize
  • quote:

Orijinalden alıntı: oosende

bugun butun gunumu z10 araştırarak geçirdim az çok bilgiye sahip oldum apk yukleme ile haberleşelim yardımcı oluruz birbirmize

• başka bilgi vericek kimse yokmu acaba ?
  • Yokmu Blackberry kullanan arkadaşlar bir yorum atsa birşey soylese yardımcı olsa
  • Z10 kullanıcılar kulübündekilere sor onlar daha iyi biliyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oosende O kullanıcısına yanıt
    Blackberry nedir yav.. burası türkiye her zaman tutulan marka kullanacaksın ki zarar etmeyesin.. ayrıca uygulama desteğini de düşünmek lazım.. o fiyat civarına apple alamayacağın için samsung lg sony nokia markalarından birini al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.