Şimdi Ara

♦ Lumia 1520 Kullananlar Kulübü ♦ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.107
Cevap
61
Favori
479.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orktas

Öncelikle hayırlı olsun, yazı uzun olmuş ama çok akıcı çok rahat okunuyor almak isteyenlere çok yardımcı olabilecek bir yazı yasmışsınız teşekkür ederim.

Sizi de kullanıcılara ekleyelim rengi nedir cihazınızın

15. kullanıcı bu arkadaşımız olması lazım.
  • Pardon
    Boşuna konuyu sen açmamışsın daha bakmadan sırasını bile söyledin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Pardon

Nick değişimine karşı karışıklığı engellemek için liste profil bağlantılarını da içeriyor. İlk mesaj için biraz ayrıntı eklesek iyi olur, eksikler neler sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

quote:

Pardon

Nick değişimine karşı karışıklığı engellemek için liste profil bağlantılarını da içeriyor. İlk mesaj için biraz ayrıntı eklesek iyi olur, eksikler neler sizce ?

Bence böyle kısa daha iyi telefonu bilen biliyor sorusu olanda soruyor diğer kullanıcı kulüplerine baktığım da bir dünya yazı yazıyor aşağı inene kadar ter döküyor insan bence bizim ki böyle iyi kısa ve öz

• Şunu da bir destekleyin araplar bizden sonra açtılılar bizi geçtiler.

cortAna'mız için oy verin

• orktas O kullanıcısına yanıt
    O halde çok sorulan bir soru olursa ekleme yaparız, WP 8.1 çıksın zaten bir takım şeyler değişecek.
  • Aynen böylesi iyi sık sorulan bir şey olursa dediğin gibi eklersin, çoğu şeyler wp8 hakkında zaten tek fark edenler donanımsal ve teknolojik özellikler onlarda yazıyor zaten.

• vala ben sıramı bilmiyorum:) Rica ederim amaç paylaşım. Faydası olcaksa ne mutlu :)
  • bu arada hocam sen lumia 920 kullandın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EISHENHEIM

bu arada hocam sen lumia 920 kullandın mı

Hayır kullanmadım, ilk defa bir WP telefon kullanıyorum. Sıralama önemli değil hepimiz birinciyiz o sadece sayı için. Bu arada biz nick değişiminden bahsederken sizi nikinizi mi değiştirdiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EISHENHEIM

bu arada hocam sen lumia 920 kullandın mı

Ben kendim kullanmadım ama yeğenimde var eğer bir sorun varsa sorabilirsin hemen yan binada oturuyor Bende gidip ona sorarım

Senin imzanı görünce imzamı değiştiremediğimi fark ettim, bir imza hazırlamak gerek
  • Arkadaşlar bu arada 23 kişi olmuşuz kullanıcı sayımız artıyor.23 kişi paraları birleştirsek 50.600 Tl.yapıyor lüx bir araba alırdık. sırayla ne güzel kullanırdık.

• Heipimiz ikinci ele satsak yine araba alırız ama bir kişide iki tane var yani 52800 ₺. Nokia için iyi para gitmiş bizden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Senin imzanı görünce imzamı değiştiremediğimi fark ettim, bir imza hazırlamak gerek

Tam sürümde bakıyım imzaya dedim de link gözüküyormuş pc ye geçince düzeltirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enclosure

quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

1320 999
    1520 2249 lira
    aradaki 1250 liralık farka değermi peki
    yani yaklaşık olarak iki 1320 ve bunların tüm aksesuar ve uygulamalarına yetecek kadar para

Sen git başka birşey al bu telefon berbat zaten hiçbir halta yaramaz. 3310 falan al aldıktan sonra taksiye inmek için paran kalır hem gidip balık falan da yersin hatta 20" bir tv al çantana koyar yolda tüm medya ihtiyaçlarını karşılarsın ve hatta kamera alır kendi filmini kendin çekersin.

tüm medya ihtiyaçlarımı karşılıyorum diyorsunuz ya. gülüyorum...
  • eofdred E kullanıcısına yanıt
    İnan bizim sana güldüğümüz kadar gülmüyorsundur.

• ewet nickimi değiştirdim :) bi sorun degil de ben ilk çıktıgı zaman 920 almştm onu sattm telefon ısınıyor biraz deyince sordum 920 kullandınız mı diye kullanmış olsaydınız bu telefona ısınıyo demezdiniz:)
  • EISHENHEIM E kullanıcısına yanıt
    Uzun süre hiç oyun oynamadım 920 de ama doğrudur çok ısındığı, şarj olurken internette gezinince de ısınıyordu 920.

Soğuk havalarda güzel bir oyun açıp ısıtıcı olarak kullanıyoruz biz 920 yi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.