Şimdi Ara

♦ Lumia 1520 Kullananlar Kulübü ♦ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.107
Cevap
61
Favori
479.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • snapdragon 800 işlemcili telefonların genel sorunu yüksek grafik işlemlerinde aşırı ısınmaları. Telefonunuzda bir problem yok yani arkadaşlar. 3 aydır Lg G2'deyim, her oyunda ısınıyor.
  • caglar_kilic kullanıcısına yanıt
    s400 ler çok ısınıyordu 800ler bu konuda önceki nesilin bir hayli ilerisinde. G2 1520 den daha fazla ısınıyor. Daha dogrusu lumia ısıyı daha iyi dagıtıyor bu sayede daha az hissediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabutt

mağaza dıçında başka sitelerden uygulama veya oyun yükleme imkanı var mı varsanasıl oluyo?androidde apk ları indirip direk kur diyoduk bunda nasıl oluyo acaba mağazada herşey ücretli şimdilik ve nerdeyse tüm uygulamaları kurmak istiyorum ama böyle yaparsam telefona verdiğim kadar da mağzaya para vercem bilen varsa yazarsa çok sevinirim

Windows Phoneda dosya uzantısı .xap ve hafıza kartına atılan .xap dosyaları mağazada görünüp yüklenebiliyor bu konuyu araştırabilirsin, istediğin her uygulama olur mu onu bilmiyorum ancak karttan yükle işi çevirim dışı yükleme yöntemi olduğuna göre mağazadan bağımsız çalışabilir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: EISHENHEIM

s400 ler çok ısınıyordu 800ler bu konuda önceki nesilin bir hayli ilerisinde. G2 1520 den daha fazla ısınıyor. Daha dogrusu lumia ısıyı daha iyi dagıtıyor bu sayede daha az hissediliyor.

1520 nin avantajı kasanın uzun ve geniş olması. G2 de bu bir dezavantaj. Isınınca da grafik kalitesnde ciddi düşüş söz konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

x box video geldi çoktan amerikadan indirilebiliyor ve moli nin yerini tutmuyor. moli de bedava değil ayrıca.

Altyazı desteği var mı? Çünkü WP8.1 ile gelecek olanda var.

yok hocam
    moli süreli olarka bedava. in app purchase gerekiyor bir süreden sonra o vakit dolana kadar bende bedava sanıyordum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

2200tl verdin bir 7 Tl yi yadırgayacak değilsin ya.

Bir de madem beğenmiyorsun git sat şu telefonu çenenden kurtulalım.

yo ben telefonumu beğeniyorum
    ama bazılarının eksileri görmeden fanboyluk ypaması beni harekete geçiriyor :)
    peki söylemen gereken 2200 verdim 7 daha veririm sorun değil yerine 2200 verdikten sonra telefonun telefondan beklenilen özellikleri yerine getirmesini beklerdim olmalı. ne yani 2200 lira verdikten sonra telefon uygulamasına mesajlaşma uygulamasına falan da ayrı ayrı para vermeye razı mı olacaksın bu kadarmı kör oldunuz nasıl bir marka faşistliğidir bu. biz güya 3 ay önce 8.1 alacaktır black bile çıkmadı o vakitte çünkü adamlar pozitif feedback alıyor devamlı. sizin gibiler yüzünden platformun evrimi yavaşlıyor.

• o zaman önce bi sd kart almam lazım deniyelim bakalım işe yararsa tüm arkadaşları bilgilendiririm burdan teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

Orijinalden alıntı: orktas

2200tl verdin bir 7 Tl yi yadırgayacak değilsin ya.

Bir de madem beğenmiyorsun git sat şu telefonu çenenden kurtulalım.

yo ben telefonumu beğeniyorum
    ama bazılarının eksileri görmeden fanboyluk ypaması beni harekete geçiriyor :)
    peki söylemen gereken 2200 verdim 7 daha veririm sorun değil yerine 2200 verdikten sonra telefonun telefondan beklenilen özellikleri yerine getirmesini beklerdim olmalı. ne yani 2200 lira verdikten sonra telefon uygulamasına mesajlaşma uygulamasına falan da ayrı ayrı para vermeye razı mı olacaksın bu kadarmı kör oldunuz nasıl bir marka faşistliğidir bu. biz güya 3 ay önce 8.1 alacaktır black bile çıkmadı o vakitte çünkü adamlar pozitif feedback alıyor devamlı. sizin gibiler yüzünden platformun evrimi yavaşlıyor.

İyi de biz bu parayı telefonun kalitesine verdik uygulamaları kalitesine değil. Donanım olduktan sonra her türlü uygulama geliştirilebilir, zamanında pek çok kişi iPhone'a ne paralar verdi ama sistemi daha sonra nasıl gelişti... Ben bu telefonla daha piyasada olmayan S5 in performansını geçiyorsam burada sizin söyleyebileceğiniz pek bir şey kalmıyor. İşlemci şuymuş RAM buymuş demeye gerek yok farklı platformlarda aynı parçayı karşılaştıramayız zaten sonuç ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 10 Mart 2014; 2:49:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tabutt

o zaman önce bi sd kart almam lazım deniyelim bakalım işe yararsa tüm arkadaşları bilgilendiririm burdan teşekkürler

Normal marketti uygulamalar kesin yüklenir de herhangi birinin verdiği kırılmış uygulamalar nasıl yüklenir acaba. Anladığım kadarıyla karttan da yüklesek internetten uygulamayı kontrol ediyor sanırım.
  • caglar_kilic kullanıcısına yanıt
    evet g2 de düşüş oluyor fakat lumia da ben gözlemlemedim öle bi durum bu da bizim için bi +. Ben g2 de yapabildigim birçok şeyi bu telefonda yapamıyorum fakat iyi ki almışım diyorum. Kalite bu olsa gerek. 8.1 ile de bayagı olgunlaşacak sistem inşallah.
  • Slm bende ekran boyutu sebebiyle almaya kararsiz kalanlardanim. Ben 4.5 -5" ekran boyutlu olsa hemen alirdim. 1520 v modeli cikacakmiş yani minisi her ozellik ayni ekran cozunurlugu 720 olacakmis ekran boyutu 4.3" miş. Onu bekliyorum bakalim. Bu telefon keske 5" OLSAYDI 😭😭

• Yahu bırakında asphalt 8 oynarken ısınsın alet. i7 işlemcili nvd645 2gb ekran kartı olan laptopum 2 saatlikasphalt sonrası kendini korumaya alıp kapattı lumia ne yapsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel bir Külüp gibi olmuşuz arkadaşlar topu topu 23 kişimiyiz sadece
  • windows tada iphone veya androidte oldugu gibi kirilmis uygulamalar yuklene biliyor.ben uygulamadim fakat baykus denen bi sistemle yukleniyor. google amcaya sorun yardimci olur. ben iphone ve ipdad la ilk yaptigim sey jb cikmasini beklemek ve jb yapmak olurdu fakat yukledigim uygulama 10 gecmez bu 10 uygulamanin 5 i anca kulaniyordum. wp ile boyle birsey yapmaya niyetim yok ihtiyacim olan uygulamayi satin aliyorum yurt disinda yasiyorum ama tr magzaya kayit oldum fiyatlari fransa markete gore daha uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilksenhan

Özel bir Külüp gibi olmuşuz arkadaşlar topu topu 23 kişimiyiz sadece

Biz bize yeteriz 23 kisiyiz ama aktifiz, herkes bilincli boylesi daha iyi valla

• www.nokia.com
    Nokia customer care and support | Nokia phones
    http://www.nokia.com/tr-tr/destek/faq/?action=singleTopic&topic=FA142422

Nokia ya lens normalde 5,94 mp mi 20mi mi diye sordum 20 dediler ayrıca yukarıda ki linki söylediler.

• orktas O kullanıcısına yanıt
    klupe bi imza yapma zamani gelmedimi ;) ben anlasam yapardim birkac guzelinden.
  • Geldi geldi de PC yi açmak zor geliyor Bu akşam eve gidince yaparım 2 veya 3 tane isteyen beğendiğini kullanır

• orktas O kullanıcısına yanıt
    heheh e 1520 adama pc yi unutturuyor.
  • Hepimiz aynı düşünüyoruz sanırım sayfaları dikey gösterdiğinden bir sayfada pc den daha fazla alanı gösteriyor ve okunuyor yani internette daya iyi bir görünüme sahip

Telefon ve PC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 10 Mart 2014; 20:03:07 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.