Şimdi Ara

♦ Lumia 1520 Kullananlar Kulübü ♦ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.107
Cevap
61
Favori
479.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MR. H

Soğuk havalarda güzel bir oyun açıp ısıtıcı olarak kullanıyoruz biz 920 yi

Ne güzel işte kışın dışarı da insan mesajlaşmak istemez eli üşür diye ama sizin telefon da dahili ısıtıcı var Elin mi üşüdü çıkar telefonu kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben teli kulagıma koyamadıgımı bilirim :) ısıtıcı fikri de yaratıcıymış :)
  • EISHENHEIM E kullanıcısına yanıt
    Yukarıda 920 için oyun oynadıktan sonra kulağa koyduğunda rahatsız ediyor demişsiniz aynısı bende de oluyor mesela 10-15 dk. oynayayım kulağıma yapıştıramam telefonu... kulağım yanar yani. Bu kadar ısınması bana normal geldi sonuçta max. performans çalışıyor.
  • 1520 mi o kadar ısınıyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Yukarıda 920 için oyun oynadıktan sonra kulağa koyduğunda rahatsız ediyor demişsiniz aynısı bende de oluyor mesela 10-15 dk. oynayayım kulağıma yapıştıramam telefonu... kulağım yanar yani. Bu kadar ısınması bana normal geldi sonuçta max. performans çalışıyor.

920 mi?1520 mi? Hangisi bende anlayamadım açıkçası.

Evet, mesela oyun oynarken de sol eli rahatsız diyor. 1520 den bahsediyorum siz 920 ısınıyor demişsiniz ben 1520 de yakacak kadar ısınıyor diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 9 Mart 2014; 17:19:07 >
  • 0 zaman siz 920 ile hamsi tava falan yaparsınız:) akşam yarım saat asphalt8 oynayıp telefon konusması yapcam sizin için kulagımın durumunu yazcam
    yok hocam ısınıyor tamam da bu kadar olcak elbette bunda i sıkıntı yok bence 45dk asphalt onun öncesinde de yarım bi saat arası subway surfes oynadım telefon görüşmesi yaptım kulagım ısındı ama l920 deki gibi yanmadı :) 920 yakıyordu resmen
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    ya ben bazı insanları anlamıyorum adamda telefon yok almayada niyeti yok telefonu hiç beğenmiyo vs girip buraya telefonu kötülüyo sanane arkadaş alan memnun satan memnun madem beğenmedin ve almayacaksın ne işin var bu telin forumunda insanlar burda cihazla ilgili bilgi paylaşımı yapıyo merak ettiklerini soruyo almak isteyenler fikir ediniyo troller cidden can sıkıyo cevap vermek bile lüzumsuz
  • tabutt T kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kardeşim boşuna mesaj atıyor yer kaplıyor işte hani alıpta beğenmeyip söylese eyvallahta bu almadan hatta kullanmadan başlıyor atıp tutmaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: orktas

İnan bizim sana güldüğümüz kadar gülmüyorsundur.

merakdan soruyorum. hangi uygulama ile video izliyorsun
  • eofdred E kullanıcısına yanıt
    Direkt internetten izliyorum genelde veya telefonun kendi programıyla alt yazı film izlemem genelde ama onun içinde moli var.

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Windows Phone 8.1 ile gelecek olan Xbox Video ile Moliye ihtiyaç kalmayacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Windows Phone 8.1 ile gelecek olan Xbox Video ile Moliye ihtiyaç kalmayacak

Şuanda da pek ihtiyaç duymuyorum pc yi aç film atta ohhoo internette izlemek varken ne gerek var uğraşmaya Ama Xbox video gelirse fena olmaz tabi

• x box video geldi çoktan amerikadan indirilebiliyor ve moli nin yerini tutmuyor. moli de bedava değil ayrıca.
  • mağaza dıçında başka sitelerden uygulama veya oyun yükleme imkanı var mı varsanasıl oluyo?androidde apk ları indirip direk kur diyoduk bunda nasıl oluyo acaba mağazada herşey ücretli şimdilik ve nerdeyse tüm uygulamaları kurmak istiyorum ama böyle yaparsam telefona verdiğim kadar da mağzaya para vercem bilen varsa yazarsa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

x box video geldi çoktan amerikadan indirilebiliyor ve moli nin yerini tutmuyor. moli de bedava değil ayrıca.

Altyazı desteği var mı? Çünkü WP8.1 ile gelecek olanda var.
  • eofdred E kullanıcısına yanıt
    2200tl verdin bir 7 Tl yi yadırgayacak değilsin ya.

Bir de madem beğenmiyorsun git sat şu telefonu çenenden kurtulalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 9 Mart 2014; 20:49:12 >
  • Merhaba.
    Telefon gercekden guzel fakat ekran boyutunda biraz asiriya kacilmis. 5.7 felan olsa oturakli olurdu. Ama neyse oyunlar videolar icin guzel 6 inc. Bende alacagim telefonlar arasina 1520 yi koydum
    Nokia elindeki butun agir toplari bu telefona koymus. Diger lumia serilerindeki sacmaligi yapmamis.. donanim azligindan pek kimse yanasmiyodu.ama ram muadillerine gore 3gb olmaliydi Kullananlar acaba telefonum oyun performansi ve internet performansi hakkinda bilgi verebilirmi.. ayrica microsoft phonedaki sorunlar bu cihazla devam ediyormu.donma takilma vs gibi seyler varmi.. benim istedigim tam performans . Bi telefonu alipda onu hizlandircam diye ugrasmicaam. Galaxy s4 kullanicisiyim degistircem telefonu cok donmaya basladi.. listemde lumia 1520. Sony xperia Z2 veya galaxy note 3 ve galaxy s5 var.

• __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    2gb a az dediniz ya şaşırdım gerçekten neyse sorularınızı cevaplayalım
    5,7" i normal karşılıyorsanız 6 pek bir sorun teşkil etmez.
    Bunda ki performansı almak için android telefona en az 6gb ram koymanız şart.
    Oyun performansı nasıl dersen testlerinde de görmüşsündür oyunlar yağ gibi akıyor.
    İnternet performansı şimdiye kadar kullandığın en hızlı internet deneyemi olur herhalde neden dersen bu telefonda ki tarayıcı keşke pc de de olsa dedirtiyor çünkü çok hızlı çalışıyor.
    Diğer wp telefonlar da takılma donma var kim dediyse sana seni keklemiş bırak 1520 yi 520 bile donmuyor takılmıyor performans konusunda bu telefonu gözün kapalı alabilirsin menü geçişlerinde veya uygulama açışlarında tek beklediğin şey animasyon.

Senin için performans önemliymiş öyle yazmışsın bu telefon kısacası tam senlik :)

Ekleme: Buyur bu da testin linki internet yavaş çalışmış testte ama o orada ki bağlantı hızından dolayı normal de oradakinden kat ve kat daha hızlıhttp://m.donanimhaber.com/videolar/Nokia-Lumia-1520-video-inceleme-Nokianin-amiral-gemisi-liderlik-iddiasinda.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 9 Mart 2014; 22:07:41 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.