Merhaba Benim kullanım amacım Arkadaslarım ile sms leşmek - 1-2 saatlik netde Günlük sörf yapmak ve gelen aramaları kabul etmek bunun dışında en fazla 1 saat oyun oynarım belkide hiç oynamam fakat kararsız kaldım WP8 işletimcisi olan Lumialarda sorun oldugunu konularda görüyorum Max 600 Tl de bütçem var Lumia 520 almak istiyorum ama temkinli yaklasıyorum birazda . Gorilla glass yok diyorlar ve kend, ekranı çizilmeye dayanıklımı bilmiyorum
Ayrıca L520 Almayı düşünüyorum ama Pil ömrü hakkında bilgim yok saydıgım amaclar ile bana En az 1 gün dayanırmı ? Zaten günün 12 saatini uyuyarak geciriyorum 3-4 saatinide Sadece pc bakarak..
Başka öneriniz varsa duymak isterim.. Teşekkürler
lumıa onermem eger agır oyunlar oynamıyorsan o butcede androıd tercı edılmelı bence wın phoneların hala sıkıntılarını okuyor duyuyorum..
520 aldım 3 ayda ıkı kere servıse gıttı sattım kurtuldum asla onermem kımseye,820 yada 920 belkı ama 520 sakın bulaşma..
Madem para vericen,lumia'yı düşünmen hata.
Arkadaş ne gibi sorunları var yazın da bileliim yanlış yönlendirmeyin insanları adam yazmış işte 600 lira demiş siz söyleyin o zaman ne alsın bu fiyata