Şimdi Ara

Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
8
Favori
15.994
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: righteous@

Şarjı su gibi içiyor ama here drive

Uzun süre kullanmadım...Aracın çakmak girişine takılır telefon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefona bir şey diyemem ama şu avantajix olayını görünce tepem atıyor :)

geçen sene tam 25 tl. olacaktı ki hemen 10 tl. yi kesmişler ve o günden beri altın olsa yere düşse bir daha onlara para kazandırmam

hayır yani birde üst konu yapmışlar ve derdimiz anlatalım diyoruz ,yok olmaz sen buraya yazamazsın ibaresi çıkıyor

böyle tek taraflı sıcak fırsat konusu mu olurmuş ,resmen reklam
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, yukarıdaki mesajıma, özellikle batarya ile ilgili olana yorum yapabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Hocam merhaba, yukarıdaki mesajıma, özellikle batarya ile ilgili olana yorum yapabilir misiniz?

Update bilmem ne diye kurcaladım anormal bir durumla karşılaşmadım...Bir süre kullanmak lazım ama 1 gün gitse ne yazarki ? Kaç paraya alıyoruz :)

• Ben de konuyu açan sıcak fırsatçı arkadaşa teşekkürlerimi ileteyim bakalım hafta içi gelir herhalde cihaz hatuna vermeden az kurcalarım WP
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam ama şarjı çok kötüyse pek manası olmuyor benim için, az para da olsa üzecekse başka cihazlara yöneleyim diye soruyorum :) Batarya ile ilgili yorumunuz nedir? Paylaştığım fotoğraftaki kadar dayanabiliyor mu, misalen 7 saat internet gezintisi sunar mı cihaz, ya da 13,5 saat telefon görüşmesi?
  • Onu aktif kullanınca yazarım. Teli zaten kendime almadım, sim takalım bakarız. Şindilik kurcalıyoruz öylesine ama 3-5 saattede bitmez...

• Arkadaşlar cihazı almayı düşünüyorumda ne avantajixten haberim var ne paypaldan.Ne yapar nasıl alırım bu fiyata? Yardımcı olabilecek var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

telefona bir şey diyemem ama şu avantajix olayını görünce tepem atıyor :)

geçen sene tam 25 tl. olacaktı ki hemen 10 tl. yi kesmişler ve o günden beri altın olsa yere düşse bir daha onlara para kazandırmam

hayır yani birde üst konu yapmışlar ve derdimiz anlatalım diyoruz ,yok olmaz sen buraya yazamazsın ibaresi çıkıyor

İnternetten sık sık alışveriş yapanlar için Avantajix damlaya damlaya göl oluyor Eğer benim için hem damlasın hemde yıllık aidat alması diyorsan paracebe yada paramıgeriver gibi alternatiflere yönel, onlar yıllık ücret almıyorlar.

• LecterHannibal kullanıcısına yanıt
    avantajixi ben anlatayım paypalı başkası anlatır

önce avantazixe üye olacaksın ,sonra o an indirimi olan yere tıklayıp oradan satıcı firmaya ulaşıp ödeme yapacaksın

ve bunun karşılığında avantajix sana aylar sonra hesabınıza baktığınızda 3-5 tl. görürseniz şanslısınız demektir ,yok görünmüyor ise o zaman avantajix kanalı ile şikayet edip verin paramı diyeceksin

diyelim ki hepsini hallettin ve 1 sene içinde asgari 35 tl. kazandın (en az 25 tl. diyorlar ama 10 tl.yi onlar cukkaladıkları için aslında 35 tl.) işte o zaman 25 tl. paranı alıp mutlu mutlu yaşıyorsun

ama 35 tl. kazanmak pek kolay bir şey değil ,şimdiden söyleyeyim de sonra beni suçlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

İnternetten sık sık alışveriş yapanlar için Avantajix damlaya damlaya göl oluyor Eğer benim için hem damlasın hemde yıllık aidat alması diyorsan paracebe yada paramıgeriver gibi alternatiflere yönel, onlar yıllık ücret almıyorlar.

yok hocam ya onun stresiyle uğraşamam

zaten binlerce tl.lik alışverişte yapmadığım için benim kazandıklarım ancak avantajixi mutlu ediyor :))

aslında paracebe sitesine de üye oldum ama onlarda da benzer uygulamalar olduğunu gördüğümden vazgeçtim

şimdi mutlu mesut alışverişimi yapıyorum ,diğer türlü 3-5 kuruş yatmış mı diye takip etmekten gına geliyor

tabi asıl mutluluk yıl sonu oluyor,tam biraz daha alışveriş yapıp 25 tl. ye ulaşayım derken bir bakıyorum ,hoop gitmiş bizim 10 tl. şimdi işin gücün yoksa yine uğraş didin 25 tl. alacağım diye

ben almayayım sizde kalsın :))

• N11de kliksanin kanyonshop magazasi 409 liraya satiyor %11 tik hizindasi olanlara 364 liraya geliyor. Baska kombinasyon gelmedi aklima :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Acayip Adamm

quote:

Orijinalden alıntı: ilhanwolf

Az alışveriş yapıyorsanız internetten uğraşmaya değmez dediğiniz gibi. Fakat çoğu arkadaşıma hesabı veriyorum ben, akıllarına geldikçe tıklıyorlar.
    Sonuç,
     Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL

Maşallah 100 binlik alışveriş yapılmış

O kadar yoktur yav. Taş çatlasın 15000 20000 civarıdır. Evimister ve n11 zamanında çok iyiydi.

• quote:

quote:

quote:

Az alışveriş yapıyorsanız internetten uğraşmaya değmez dediğiniz gibi. Fakat çoğu arkadaşıma hesabı veriyorum ben, akıllarına geldikçe tıklıyorlar.
    Sonuç,

O kadar yoktur yav. Taş çatlasın 15000 20000 civarıdır. Evimister ve n11 zamanında çok iyiydi.

Ben abarttım tabi ama 15 20 binin de işi değil o :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

yok hocam ya onun stresiyle uğraşamam

zaten binlerce tl.lik alışverişte yapmadığım için benim kazandıklarım ancak avantajixi mutlu ediyor :))

aslında paracebe sitesine de üye oldum ama onlarda da benzer uygulamalar olduğunu gördüğümden vazgeçtim

şimdi mutlu mesut alışverişimi yapıyorum ,diğer türlü 3-5 kuruş yatmış mı diye takip etmekten gına geliyor

tabi asıl mutluluk yıl sonu oluyor,tam biraz daha alışveriş yapıp 25 tl. ye ulaşayım derken bir bakıyorum ,hoop gitmiş bizim 10 tl. şimdi işin gücün yoksa yine uğraş didin 25 tl. alacağım diye

ben almayayım sizde kalsın :))

Yılda bir defa 10TL kesiyorlar hocam , senin 25TL yi bulman 1 yıl sürerse yapacak birşey yok , ben 25TL yi 1,5ayda yapıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sonuç,

Ben abarttım tabi ama 15 20 binin de işi değil o :)

Evet doğru diyosun kdv yi düşüyorlar, 25000 e çıkabilir. Ya hocam gece gece tek tek toplatacan bana :D Üzümü yiyorum, bağını sormuyorum.

• Bu telefon bu fiyata uzmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım 1 adet 349 TL ödedim
  • ulex kullanıcısına yanıt
    aboo o ne bee hocam köşe olmuşunuz siz
  • f/p olarak güzel bir seçenek 525 geçen de 1520 için güzel indirim vardı benim içimde hep 1020 kalmıştır aslında belki bir güzellik yapsalar bir çılgınlık yapabilirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.