Şimdi Ara

Lumia 535'in Neden Dokunmatik Sorunu Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alırken fazla araştırmamıştım sorun olabileceğini düşünmemiştim 2 gün sonra falan aksaklıkları iyice farkettim ve araştırdım her lanet olası 535 kullananda oluyormuş. Araştırıyorum bakıyorum çözümü yok güncelleme diyorlar yok dokunmatikle ilgili güncelleme gelmedi. Yazılımsal bir sorundur bu çünkü herkes şikayetçi bundan.
    Windows 10 güncellemesiyle düzelir mi? Ne diyorsunuz?

• iamtyca İ kullanıcısına yanıt
    Şahsi fikrim donanımsal bir sorun. Ha ama yazılımsal ise Wm10 ile kesin düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W10da gayet rahat ve düzgün. 8.1de kotuydu ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz güncellediniz mi ve dokunmatik problemi sizlerde var mıydı? Güncelleyince düzeldi mi?
  • Dokunmatik bildiğim kadarıyla sadece 535'de var. Güncelleme de gelmeyecek gibi görünüyor.. Windows 10'a güncelledim şu an azıcık düzeltilmiş gibi ama hala sorunlar var ve güncelleme beklemek durumundayım. Mümkünse başka Lumia al memnun kalmazsın 535'den :(
  • Bununla ilgili forumda inceleme ve sorunu anlattığım iki tane konum ve bir çok mesajim var.Bugünde mahkemeye vermiştim telefondan dolayı ona gittim geldim sonucu bekliyorum iki uç haftaya gelirmiş.ayrıca 2015 subatinda aldım telefonu ve ilk beş günde farkettim sıkıntıyı.Teknosada iki kere servise gitti geldi kırk gün oradan sonra geldikten sonra tüketici hakem heyetine basvurdum mart ayında 6-12 içinde açıklanır dediler bak 2015 aralık oldu 9 ay civarı bugün gittim kanitladim dediğim gibi şimdi kararı bekliyorum.Ustalar ugrasmayin wp ile yapmayın.paraniza yazık.500-600 liraya ne güzel cihazlar var.Bu telefonun dokunmatigi calismayacaksa neyi çalışacak lan? Sonra wpyi niye görmüyorsunuz paramla rezil olmusum ben senin gibi iki salakla mi uğraşacak?Bak 10 aydır surunuyorum. Ne oyun oynarsin ne mesaj atarsin ne akbil uygulaması yukleyebilirsin ne bankacılık uygulaması yukleyebilirsin ne instagram ne snapchat ne doğru düzgun uygulama.. Allahın izniyle benim lehime sonuçlanırsa gidicem alicam LG g3 veya g4 kurtulucam ve wp olayını bitiricem ne bir daha teknosadan mal alırım ne de bir daha windows phone olayına girerim.Paranızı cope atmayin.Profiline tıklayıp baslattigim konulardan lumia 535 dokunmatik sorunu adlı konuma ve ondan bağımsız olan inceleme konularima bakabilirsiniz.Saygilar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sorun donanımsal, var ise düzelmez. Yok ise sorun yok zaten. Dokunmatik sorunun olması ya da olmaması şans işi, bazı partiler sorunlu iken bazı partiler sorunsuz.
    Adam çıkıyor, bir sene önce mi ne aldıydım sorunluydu diyor çıkıyor. Eyvallah da, bir sene önce çıkan malla bir sene sonra çıkan mal hiç bir zaman aynı mı?
    Bu bağlamda yakın tarihlerde almış olanların yorum yapması daha yol gösterici olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 18 Aralık 2015; 9:27:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Piyasadan çekme imkanları da mı yok? Para kaybedecekler ya çekmezler :( Ama yarı hata da bende düşük bütçeli telefon almaya kalkışınca sonuçlarına katlanmalı :) Dokunmatik dışında stabil çalışıyor..
    Yurtdışında olsa anında geri alırlar. Ülkemizde süründürüyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dusuk fiyattan ziyade ms marka olmasından kaynaklı. Zamanında aynı fiyata satılan 520 lerin dokunmatiği bununkinden daha hassas. Aynı şejişde dokunmatik sorunu yaşayan 520 kullanıcısına da rastlamazsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse ya teşekkürler.. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.