Şimdi Ara

Lumia 620 - Resim alınamıyor hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lumia 620 telefonumda fotoğraf çektikten sonra galeriye girdiğimde ''Resim alınamıyor. Daha sonra tekrar deneyin.'' şeklinde uyarı çıkıyor. Bu uyarı tüm fotoğraflarda çıkmamasına rağmen %95'inde çıkıyor ve o fotoğrafa hiçbir şekilde ulaşımım kalmıyor. Virüs girdiğini düşünüyorum ancak yol-yordam pek bilmiyorum bu konu hakkında. Telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım ancak düzelmedi.

Sorun sizce virüs müdür? Hafıza kartına bulaştıysa virüs nasıl temizleyebiliriz? Bir tane daha hafıza kartım var, boş. Telefona takmadım, ona da virüs bulaşır şüphesiyle. Cihazda mı bir problem var acaba? Neler yapmamı önerirsiniz?

• Hocam hafıza kartını çıkarıp tekrar deneyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun sanırım hafıza kartında. Kartı çıkardığımda çektiğim fotoğraflar hala açılıyor.
  • amcamsin A kullanıcısına yanıt
    Hocam yedekleri alın, biçimlendirin.

• Bilgisayara atacağım fotoğrafları ancak bilgisayardaki dosyalara zarar vermesinden korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amcamsin

Bilgisayara atacağım fotoğrafları ancak bilgisayardaki dosyalara zarar vermesinden korkuyorum.

WPnin olduğu her yerde korku ve endişe var gerçekten yazıklar olsun WP sana !!!
  • Hafıza kartından kaynaklanıyor hocam. Wp henüz kırılamadığı için virüs bulaşma ihtimali yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    Korku endişe? Hocam Wp8e virüs bulaşmaz. Virüs bulaşması için öncelikle sistemin kırılması lazım. Arkadaşın korkmasının sebebi telefona virüs bulaştığını sanıp o virüsün bilgisayara da bulaşması. Windows Phone'nun en iyi özelliği ve diğer sistemlerden ayıran en büyük özelliği virüs bulaşmamasıdır. Sistemi eleştiremeyeceğiniz tek yönü budur. Felaket tellallığı yapmanıza gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

Orijinalden alıntı: amcamsin

Bilgisayara atacağım fotoğrafları ancak bilgisayardaki dosyalara zarar vermesinden korkuyorum.

WPnin olduğu her yerde korku ve endişe var gerçekten yazıklar olsun WP sana !!!

Vay arkadaş hala mı devam ediyorsun sen,bi bas git su bolumden yahu..

Hocam sen korkma,wpde virüs olmuyor,hafıza kartı pek uyumlu değildir tüm markalar iyi çalışmıyor belli başlı markalar iyi performans veriyor..

• @GOTHAM CITY
    Windows Phone'dan gayet memnunum. 2yıla yaklaştı sanırım kullanmaya başlayalı, yazıklar olsun diyecek bir şey yok kendi adıma.

@jumuu
    Sistemin kırılamadığını, virüs bulaşamayacağını bilmiyordum. Teşekkürler bilgi için. Korkumun sebebini de doğru tahmin etmişsiniz, bilgisayar ve diğer hafıza kartını bulaştırmak istemedim.

@j&j
    Telefonda virüs varsa düşüncesiyle diğer hafıza kartını kirletmek istememiştim ancak böyle bir şey mümkün değilmiş. Diğer kartı bulup onu deneyeyim. Umarım yine aynı sorun olmaz.

Hepinize teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.