Şimdi Ara

Lumia 640 ve 640 XL’nin Türkiye'deki Fiyatları Birinci Ağızdan Açıklandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft’un 2 yıl önce 7.2 milyar dolara satın aldığı Nokia’nın Türkiye’deki birleşmesi de sonuçlandı. Microsoft’un İstanbul’daki ofisine taşınan Nokia’nın Türkiye’deki işleri, Microsoft Mobil Cihazlar adıyla yürütülecek.

Toplamda 16 kişilik bir ekiple Türkiye’deki görevlerini yerine getirecek olan Nokia’nın Türkiye Genel Müdürü olan Sertaç Şener’in de yeni görevi Microsoft Türkiye Mobil Cihazlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Türkiye dışında ülkelerle eş zamanlı olarak birleşmenin tamamlandığını söyleyen Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen, “Nokia artık tamamen Microsoft Mobil Cihazlar olarak hizmet vermeye başladı. Microsoft böylece cihaz yelpazesini üretici olarak tamamladı. Bu yıl duyurduğumuz Windows 10 ve eski adıyla Nokia yeni adıyla Windows Lumia akıllı telefon birleşmemiz önemli adımlar. Bu birleşmemiz, cihaz merkezli dünya görüşünden kullanıcı odaklı dünya görüşüne dönüşümüzün somut bir göstergesidir” dedi.

Akıllı cihaz ve cep telefonlarında dünya çapında 50 ülkede 130’dan fazla tesise sahip olduklarını belirten Özmen, “Microsoft olarak küresel akıllı telefon pazarında 2018 yılına kadar yüzde 15 paya ulaşmayı hedefliyoruz. Bu birleşmeyle Microsoft dünya çapında yaklaşık 25 bin çalışanına kucak açtı” diye konuştu. Barcelona’da düzenlenen Microsoft Lumia 640’ın 699 TL ve Microsoft Lumia 640 XL’nin ise 899 TL’lik satış fiyatıyla önümüzdeki günlerde satışa çıkacağını paylaşan Sertaç Şener ise erişebilir fiyat segmentindeki modelleri kullanıcılara sunmaya devam edeceklerini söyledi. Şener, “Yeni modellerimiz Windows 10 işletim sistemiyle uyumlu olacak. Bir yıllık Office 365 Personal aboneliği de ücretsiz verilecek” dedi.
     Lumia 640 ve 640 XL’nin Türkiye'deki Fiyatları Birinci Ağızdan Açıklandı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekotim -- 25 Mart 2015; 17:55:35 >

• Office bir yıldan sonra paralı olacakmış. Kötü haber. Ama gider androide bedava verirler bakın!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightbringer kullanıcısına yanıt
    Tam üstüne bastın ayağını çek . Bu röportajları bu forumun nabzını bilen bir yetkili sorsa daha gerçekçi ve işe yarar bir röportaj olurdu. Kendi platformunu ikinci plana atan bir marka olarak halinizden memnun musunuz diye sorulabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Tam üstüne bastın ayağını çek . Bu röportajları bu forumun nabzını bilen bir yetkili sorsa daha gerçekçi ve işe yarar bir röportaj olurdu. Kendi platformunu ikinci plana atan bir marka olarak halinizden memnun musunuz diye sorulabilirdi.

Sorulurdu da Microsoft Türkiye'nin cevap verecek yetkide ve verse bile bir şey değiştirecek durumda olduğunu sanmıyorum. Bunu Belfiore'ye yöneltmeleri gerek.
  • Dual simli mi 4g'li mi 3g'li mi hangileri gelecek acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 beklediğim gibi çıkarsa Lumia 640 XL'yi alacağım.

• if-then-else kullanıcısına yanıt
    4g gelirse iyi olur ve mutlaka 4g modeli gelecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Normal Office yine ücretsiz bu 1 yıl deneme verilen daha farklı bir abonelik.

• Modeller LTE li ise fiyatlar normal,öyle aman aman hesaplı değil.

• Sonunda doğru bir fiyatlandırma, 640XL güzel duruyor fiyatı da beklediğimden uygun çıktı.

• Türkiye şartlarında muhteşem bir fiyat. Çıkarılabilir batarya olayı da çok iyi olmuş.
  • 3g adam gibi çalışsa yerer. 4g te gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

3g adam gibi çalışsa yerer. 4g te gerek yok

3g işi operatöre kalmış bir şey sanırım.

Universite ogrencilerine üniversite emaillerinden giris yaparlarsa ucretsiz olacak doye biliyorum.

• Fiyatlarını arkadaşlarımla tartışıyordum tamda dediğim gibi çıktı demek epey destekli atmışım,yalnız 4g olanları dual sim li yazıyor,Microsoft'un Türkiye de dual sim li cihazı sanırım hiç yok! Ozaman bunların lte olanları girmez mi acaba?

• Turkcell ve vodafoneden memnun değilim. Bolges3l de olabilir

• Fiyat harika, kimse bahsetmemiş. Hele birde Office Personel görünce çok şaşırdım. Microsoft'u tebrik etmek gerek.

1 yıl sonra Office duruyor, ama 1TB OneDrive, her ay 60 Skype Dakikası gidiyor. Öyle Android'e bedava aaa-ooo yok yani
  • Sanal tuş yapmalarında ki amaç nedir?
  • wp kullanan arkadaşlar bu telefon 4-5 yıl kullanılabilir mi öncelikler ve sonrasında her işlemimiz için yeterli midir her uygulama hafıza kartına kurulamadığı için 8 GB hafıza yeter mi?

yardımcı olabilecek var mı?
  • ynsrcp Y kullanıcısına yanıt
    Klasik bir cevap olacak ama KİŞİYE GÖRE YETERLİLİK DEĞİŞİR.
    Oyun meraklısı iseniz yetmez derim,zaten işlemcisi çok kuvvetli değil ama bunun yanında ısınma ve pil tüketiminde artıları olacaktır.
    Ben 640xl bekliyorum büyük ekran çıkarılabilir pil (3000 mAh) ve carl zeiss lensli kamera benim için en önemli kriterler.
    Hiç oyun oynamam...Öyle her uygulamayıda cihazıma kurmam.Sadece 4 adet mail kuracağım,birkaç sosyal uygulama falan kuracağım.
    Lumia 720 ile böyle bir deneyimim oldu ve bana yeterli gelmişti.
    (8 gb hafıza yanına 32 gb bellek alıp kullanmayı düşünüyorum.)

Bu arada herhalde nisan ayı sonlarına doğru Türkiye ye gelir diye tahmin ediyorum.
    Microsoft Almanya 16 nisan tarih vermiş.
    http://www.microsoftstore.com/store/msde/de_DE/pdp/Microsoft-Lumia-640-XL-Dual-SIM/productID.315939200

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.