Şimdi Ara

Lumia 720 dondu / Recovery center yuklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lumia 720 telefonum kilit ekraninda dondu, disaridan biri arayinca telefon caliyor ama herhangi bir sekilde acamiyorsun. Oyle kaldi telefon. Internette ses kapama + telefon kapama tusuna 15-20 saniye basinca duzelir denilmis, denedim olmuyor.

Recovery tool kullanarak sifirlayayim dedim, lumia recovery tool'u yuklemeye calisirken karma deger dogru degil uyarisi aliyorum. Baska bilgisayarda deneyince de ayni hatayi verdi. Onun cozumunu de internette arastirdim, bilgisayari baska bir modda (yenidne baslatma seceneklerinde 7yi seciyorsun) baslatmak gerekiyormus. Onu da yaptim ama yine ayni hatayi verdi program.

Nasil cikacagim bu isin icinde?

Windows phone'dan memnun olmamdan oturu kendimden sonra anneme ve babama almistim ama boyle yaptikca kredisini kaybediyor...

• pili çıkıyorsa çıkar, pc de usb ye bağla2-3 saat bekle olmadı ses acma+kapama tusuna uzun bas
  • pili cikmiyor.

yazdiklarimi okusaniz bunlari yaptigimi gorurdunuz :)
  • Birde şu konudan rom atmayı deneyin. Normalde 10 sn basılı tutup çektikten sonra soft reset atar ama sizde neden olmuyor acaba.http://forum.donanimhaber.com/m_94664366/tm.htm
  • benimde olmuştu. format atmak zorunda kaldım. geçmiş olsun.
  • telefoncuya goturup pilini cikarttirdim, simdi sorunsuz calisiyor. sanirim elden cikartmanin vakti geldi :)

Tesekkurler cevaplar icin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.