Şimdi Ara

lumia 720 video kayıt problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu sıralar öğretmenlikle meşgulüm. telefondan ders videosu çekip çocuklara atayım izlesinler dedim. başladım video çekmeye. yaklaşık 1 saatlik ders videosu çektim sonra durdur tuşuna bir bastım telefon ağırlaştı durdu falan bi baktım video mideo yok. sonra tekrar oturup çektim bi kerelik bişeydir dedim ama yine yok. 10 dk dan uzun videoları toparlayamıyor.

ekstradan şunu da sorayım; benim telefon donup kalıyor sık sık. alalı 1 sene oldu garantisi devam ediyor. haftada 10-15 kez kesinlikle reset atıyorum. telefonu garanti kapsamında nereye götürebilirim? hepsi burada dan aldım fatura kutu bende. versem yapamazlarsa paramı alabiliyor muyum bir de?

• 1 sene geçmiş para iadesi olmaz hocam bulunduğunuz şehirde Nokia servisi varsa oraya verin yoksa internetten ana servise kargo ile gönderin teknik sorun varsa hallederler
    Bende de 720 var bu zamana kadar en fazla 13 dklık video çektim hiç sorun olmadı muhtemelen yazılımsaldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam.

videoların kapasitesi çok yüksek, videoyu bitirince bi işlem yapıp görüntüleri renderliyor anladığım kadarıyla da işlemci ram yetmeyince donup işlemi iptal ediyor.
  • Kart girisi varsa class 10 karta kaydı yapın cok fazla kalitede ve uzun sure kayıt yaparsanız depolama alanı icin yer sıkıntısı olur, telinizde gerekli yerin olduguna ortalama 10 dk kayıdın ne kadar yer tuttuguna bakın ona gore yeriniz varmı kontrol edin her tür elektronik cihaz icin garanti suresi iki senedir, haftada o kadar çok resetlenmesi sorunlu bir telde olur ya yeniden yazılım kurun pc uzerinden yada resetleyin yedeklerinizi alıp olmadı ucretsiz olarak serviste yaptırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Kart girisi varsa class 10 karta kaydı yapın cok fazla kalitede ve uzun sure kayıt yaparsanız depolama alanı icin yer sıkıntısı olur, telinizde gerekli yerin olduguna ortalama 10 dk kayıdın ne kadar yer tuttuguna bakın ona gore yeriniz varmı kontrol edin her tür elektronik cihaz icin garanti suresi iki senedir, haftada o kadar çok resetlenmesi sorunlu bir telde olur ya yeniden yazılım kurun pc uzerinden yada resetleyin yedeklerinizi alıp olmadı ucretsiz olarak serviste yaptırın.

tavsiyeleriniz için teşekkürler. video kaydını zaten sd karta yapıyorum. dediğim gibi derlerken problem oluyor.

donmaların nedeni yine ram yada işlemciden kaynaklı olabvilir diye düşünüyorum. çok program olsa normal karşılarım ama kullandığım belli başlı uygulamalar var zaten. hafızada yeterince boş yer de var ama bunlara rağmen problem yaşıyorum.

• baska bir video kayıt programı kullanın ama telin haftada o kadar resetlenmesi sorunlu bir telde olur yazılımı yeniden kurun olmadı servise yollayın.
  • kaydetme yeri sd karttı onu değiştirip telefon hafızası yaptım, ayrıca görüntü kalitesi vga da. bu şekilde 15 dakika video kaydettim sorun çıkmadı.

donup kalmalarla ilgili servise vericem, sonuçla ilgili forumda yeni başlık açarım. birkaç başlıkta daha gördüm çünkü donma problemi yaşayanları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.