Şimdi Ara

LUMİA 735'İN YANINA G3'ÜN PARA İADESİNDEN SONRA İPHONE 5S ALDIM YORUMLARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA 735 VE G3 SAHİBİYDİM VE G3 TEN YANİ ANDROİDDEN MEMNUN DEĞİLDİM PARA İADESİNDEN SONRA 6S Mİ ALSAM DİYE DÜŞÜNDÜM SONRA DEDİMKİ 5S AL İLERDEDE YANINA LUMİA 950 ALIRSIN NEYSEKİ 5S ALDIM:) ALDIM ALMASINADA GÖRDÜMKİ KULLANDIĞIM EN İYİ SİSTEM ASLINDA WP İMİŞ NEDENLERİNE GELİNCE İPHONE ALDIM ARKADAŞ EKRANI AÇMAK İÇİN İLLAKİ BİR TUŞA BASMAK GEREKİYOR TUŞA BASILDIĞI SÜRECE BOZULMA İHTİMALİNDEN ORAYİ BEĞENMEDİM SONRA MİSAL AYARLARA YADA BİR UYGULAMAYA GİRİYONUZ UYGULAMADAN ÇIKMAK İÇİN YİNE HOME TUŞUNA BASIYORSUNUZ YUKARDA EKRANDA KAPAT BUTONU OLSA DOKUNARAK ÇIKACAZ AMA FİZİKSEL OLARAK HOME TUŞUNA BASIYORUZ BASIYOZ AMA YİNE ÇIKMIYOR ARKA PLANA ALIYOR UYGULAMAYI SONRA O UYGULAMAYI KAPATMAK İÇİN 2 KERE HOME TUŞUNA BASIYORUZKİ ARKA PLANDAKİ UYGULAMALARI GÖRÜP KAPATALIM SAÇMALIK ANLAYACAĞINIZ SONRA TUŞ KİLİDİNE ALCAZ YANİ TELİN EKRANINI KAPATCAK YUKARDAKİ TUŞA BASIYORUZ BUDA ARTIK GEREKSİZ BENCE İPHONE ALINMAZ DEĞİL ALINIR AMA 2. TEL OLARAK ALINIR BENCE AMA DEDİĞİM ŞEYLERDE BİR İYİLEŞTİRME ŞUANDA YAPARSA SIKINTI OLMAZ ÇÜNKÜ UYGULAMA OLARAK ARTISI VAR YANİ MAĞAZASI KUVVETLİ VE TELİN METAL GÖVDEYLE ŞIKLIĞI MEVCUT BEN 735İMDE WP 10 KULLANMAKTAYIM VE MİCROSOFTUN DAHA İYİ TELLERLE VE MAĞAZAYA GELECEK UYGULAMALARLA SİSTEM OLARAK İLK SIRAYA YERLEŞECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUMKİ ZATEN BENİM İÇİN ARTIK İLK OLARA WP SONRA İOS VE MECBUR KALINIRSA ANDROİD VAR UMARIM YARARLI OLMUŞTUR SORULARINIZ VARSA CEVAPLAYABİLİRİM

• İos cular fark etse seni. Taslayarak oldururler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    VALLA DOSTUM BEN GERÇEKLERİ YAZIYORUM BENİMDE BİR İOSUM VAR ARTIK LAKİN WP DAHA İYİ BEN TÜM SİSTEMLERİ KULLANIP KONUŞUYORUM ONLARDA ALSIN KULLANSIN ZATEN ANLAYACAKLAR BENİ:)
  • Bence suan android biraz daha onde gibi. Discovery 4g kullaniyorum harika bir telefon. Stok android bambaska bisi. Hem hersey serbest hemde takilmasi kasilmasi filan yok. G3 kisa sure bende kullandim. Bes para etmez gereksiz bir.telefon. yazilimini bilerek mi oylr yapiyorlar anlamadim. Canavar olmasi gerekirken resmen sanki giris seviyesi telefon.

İos a gelince iyi hos ama bana milattan once ki cihazlar gibi geliyor. Tamam kolay kullanisli ama artik 2016 dayiz birseyler degissin. İlk gui de de ikonlar vardi hala ikonlar var

Wp ise arayuz olarak beni en cok etkileyen sirf arayuzu icin alip kullanirim o derece. Biraz orjinalligini bozdular ama yine acik ara onde

• Haklısın iPhone'da pek kısayol yok ama ana ekran bile düzenlenemiyor telefonda fazla bir şey beklememek lazım. iPhone, çok uygulama kullananın telefonudur, uygulamaları çıkarınca bir şey kalmıyor zaten. Lansmanda bile anca 3D Touch tanıtabildiler o kadar az özellikli bir telefon yani. Uygulamalar ve fiyatı kapatıyor tüm açıklarını.

Not: Bu arada L950'de çift tık ile uyandırma yok haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 12 Ocak 2016; 11:24:15 >
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    ABİ LUMİA 950 DE GÖZLE AÇILMIYORMU ONDADAMI TUŞA BASACAĞIZ ÖYLEYSE ALMAM:) BU ARADA İPHONEDA BİR BÖLÜM BULDUM KOLAYLAŞTIRIYOR EKRAN AÇILMASINDA SADECE TUŞA BASIYON SONRA DOKUNMATİKTEN GERİ GELMELER VAR
  • mydonose2 M kullanıcısına yanıt
    Kilit tuşuna basıyoruz, sonra gözle kendi kendine açılıyor, tek yapılması gereken kilit tuşuna basmak.

Demek istediğim şey, tüm Lumialarda olan ekrana çift dokunuşla uyandırma L950'de yok, ben de anlamadım nedenini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İsde ms ninde bu huyu kotu. Guzel bur seyker yapiyir sonra nedense kaldiriyor. Olan seyi neden kaldirirsinki. Tusa basmak zor diil ama cift tik ile uyandirma alisinca cok guzel. Lg deki knock code da harika bisiydi

• Bidiğim kadarıyla "çift dokuma ile uyandırma" ekrandaki sensörle iletişime geçen bir uygulama vasıtasıyla yapılıyor ve bu özellik cihaz üreticisine bırakılıyor. Çoğu cihazada sonradan ufak bir güncellemeyle gelmişti. Bence yeni cihazlara yakın zamanda bu özellikler verilecektir. Sonuçta eskiden kullanılan sensörlerle şimdi ki sensörler bir değil.

https://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/destek/faq/?action=singleTopic&topic=FA144547
  • Çift tıkla uyandırmayı kapatım çünkü ara ara elim ekranda iken kendiliğinden uyanıyordu ve arada çalışmıyordu. Ama çift tıkla ekran kapatma çok güzel sürekli kullanıyorum. L735

• iphone beğenenme nedenlerine ancak

Şimdi hocam eleştirmek için bi kaç cümle kurmuşsunuz,"iphone dan uygulamaları çıkarınca bişey kalmıyor"unTürkçesi nedir? Çok komik bi kelime

• quote:

Orijinalden alıntı: HLLBN

Şimdi hocam eleştirmek için bi kaç cümle kurmuşsunuz,"iphone dan uygulamaları çıkarınca bişey kalmıyor"unTürkçesi nedir? Çok komik bi kelime

Yorumumda da belirttim zaten :) Ana ekranda sağa sola yer değiştirme haricinde hiçbir oynama yapılmıyor, widget benzeri bir sistem yok hatta daha da basitleştirecek olursak Android'in uygulamalar listesi iPhone'un ana ekranı, tema rengi yok, bilgisayara bağlıyoruz ama iTunes olmadan sadece resimleri görebiliyoruz, Miracast yok diye birkaç örnek verebilirim. Uygulamaları yazılımı bırakırsak geriye donanım kalıyor. Malzeme kalitesi en iyilerinden, .., 2. maddeyi bulamadım. En iyi kamera, en iyi ekran veya ekran kasa oranı, adam gibi batarya, microSD veya çıkarılabilir batarya yok. Haksız mıyım, uygulamaları çıkarınca ne kalıyor geriye e-mail, not, rehber, kamera, kronometre gibi standart fonksiyonların dışında ?

Dediğim gibi sık uygulama kullananlar için en uygun telefon şuan piyasada iPhone. Çevremde çok iPhone sahibi var ve hepsi de bolca uygulama kullanıyor ve tek yaptığı(yapabildiği) şey bu. iPhone'un çıkış amacı bu değil miydi zaten ?

Akıllı telefon=uygulama hocam.
    Şimdi nokia lumia zamanında ofis,kamera,navigasyon ve malzeme kalitesi çok ön plandaydı ama yetmedi,uygulama çok eksikti.
    Birazda sitemim temel olarak çok sağlam olan lumiaların uygulama azizliğine uğraması.Yorumunuza sadece espri katmak istedim:)

Üstat çok güzel tespitlerde bulunmuşsunuz. Ios'tan uygulamaları çıkardığınızda geriye sade ancak akıcı, hızlı ve sağlam bir işletim sistemi kalıyor. bu haliyle ele alındığında WP ile kıyaslanabilir hale geliyor, zira WP'nin yegane eksikliği uygulama.

görecelidir tabi ama WP'nin özelleştirilebilirliği, sunduğu görsellik, canlı kıpır kıpır karolar ve ana ekrana baktığımda live tile özelliği sayesinde telefonda olan biteni hemen anlayabilmem, WP'yi sade, uygulamasız bir Ios'tan daha güzel yapıyor bana göre.

syg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUM23

iphone beğenenme nedenlerine ancak

+1

Resmen komedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydonose2

ARKADAŞLAR MERHABA 735 VE G3 SAHİBİYDİM VE G3 TEN YANİ ANDROİDDEN MEMNUN DEĞİLDİM PARA İADESİNDEN SONRA 6S Mİ ALSAM DİYE DÜŞÜNDÜM SONRA DEDİMKİ 5S AL İLERDEDE YANINA LUMİA 950 ALIRSIN NEYSEKİ 5S ALDIM:) ALDIM ALMASINADA GÖRDÜMKİ KULLANDIĞIM EN İYİ SİSTEM ASLINDA WP İMİŞ NEDENLERİNE GELİNCE İPHONE ALDIM ARKADAŞ EKRANI AÇMAK İÇİN İLLAKİ BİR TUŞA BASMAK GEREKİYOR TUŞA BASILDIĞI SÜRECE BOZULMA İHTİMALİNDEN ORAYİ BEĞENMEDİM SONRA MİSAL AYARLARA YADA BİR UYGULAMAYA GİRİYONUZ UYGULAMADAN ÇIKMAK İÇİN YİNE HOME TUŞUNA BASIYORSUNUZ YUKARDA EKRANDA KAPAT BUTONU OLSA DOKUNARAK ÇIKACAZ AMA FİZİKSEL OLARAK HOME TUŞUNA BASIYORUZ BASIYOZ AMA YİNE ÇIKMIYOR ARKA PLANA ALIYOR UYGULAMAYI SONRA O UYGULAMAYI KAPATMAK İÇİN 2 KERE HOME TUŞUNA BASIYORUZKİ ARKA PLANDAKİ UYGULAMALARI GÖRÜP KAPATALIM SAÇMALIK ANLAYACAĞINIZ SONRA TUŞ KİLİDİNE ALCAZ YANİ TELİN EKRANINI KAPATCAK YUKARDAKİ TUŞA BASIYORUZ BUDA ARTIK GEREKSİZ BENCE İPHONE ALINMAZ DEĞİL ALINIR AMA 2. TEL OLARAK ALINIR BENCE AMA DEDİĞİM ŞEYLERDE BİR İYİLEŞTİRME ŞUANDA YAPARSA SIKINTI OLMAZ ÇÜNKÜ UYGULAMA OLARAK ARTISI VAR YANİ MAĞAZASI KUVVETLİ VE TELİN METAL GÖVDEYLE ŞIKLIĞI MEVCUT BEN 735İMDE WP 10 KULLANMAKTAYIM VE MİCROSOFTUN DAHA İYİ TELLERLE VE MAĞAZAYA GELECEK UYGULAMALARLA SİSTEM OLARAK İLK SIRAYA YERLEŞECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUMKİ ZATEN BENİM İÇİN ARTIK İLK OLARA WP SONRA İOS VE MECBUR KALINIRSA ANDROİD VAR UMARIM YARARLI OLMUŞTUR SORULARINIZ VARSA CEVAPLAYABİLİRİM

Küçük harflerle yazmak lazım hocam...
    Ben de aynı şeye takılıyorum yani Android'in Uygulama Listesi, iOS'un Ana Ekranı demek. Ne "Wigdet" var ne de "Live Tile" illa bir yerlere tıklayıp bakacaksın.
    Ancak şuna eminim yarın iPhone bir reklam patlatsın ana ekranda istediğiniz uygulama hakkında kısa bilgiler görebileceksiniz diye sanki yeni icat edilmiş gibi sevinirler.

Hele şu GERİ TUŞU'nun olmaması beni benden alıyor. Nasıl bir inattır telefona geri tuşunu koymamak ve bunu Uygulama içinde EN ÜST SOL KÖŞEYE koymak. Ulaşmak çok zor olsun diye özel tasarım yapmışlar.

Bir ilave bilgi de iPhone 7'de standart Kulaklık çıkışı olmayacakmış (fısıltı haberler) yerine Lightning çıkışı olacakmış ellerindeki kulaklıkları ne yaparlar bilemem belki Adaptörle falan kullanılır...

Sistemi seven kadar sevmeyen de var toz kondurmaz iOS'cular Hahahaları Muhahaları geçelim artık...

• WP'nin yanına iOS mu yoksa android mi alırsın derseniz iOS'u seçerim. İşletim sistemi altyapısı sağlam ve uygulama mağazası daha derli toplu kontrollü google play'e göre. Sistemin müdahalelere kapalı olması da güvenlik açıklarıyla çok sık yüzleşmek zorunda bırakmıyor kullanıcıyı. WP ilk tercihim olmasında işletim sisteminin sağladığı altyapının yanı sıra iOS'taki tüm güvenlik ve sadeliğin korunarak daha özelleştirilebilir bir yapıya sahip olması ve androiddeki kadar özelleştirilsin diye işin b...kunu çıkarmamış olmalarıdır. Hem özelleştirilebilir hem güvenli, sağlam, akıcı bir işletim sistemi yapmışlar. Android kullanınca çok özelleştirilebilir olması nedeniyle uygulamaların her şeye kolayca maydanoz olabilme imkanı bulması sonucunda nerdeyse giydiniz külotun rengine kadar sizinle ilgili bilgilere ulaşabilme kolaylığna sahiptirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.