Şimdi Ara

lumia 735 şarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler son güncellemeden beri telefon resmen şarjı içiyor gece %100 yatıyorum sabah 85 e düşüyor wifi vs hiçbir şey açık değil telefon yarım günü zor çıkarıyorm önceden bir gün rahat gidiyordu. Sizde böyle bir sorun var mı? Garantiye mi versem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netist -- 12 Eylül 2016; 8:53:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• netist N kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal olduğunu düşünüyorum servise vermeye gerek yok. Ama belki de pil yavaş yavaş eskiyor ondan da olabilir

• Benim de aynı sayılır. Kullanmadığım cihazın pili bitiyor. İkişer ikişer iniyor yarım saat arayla. Sistemdeki farklılıklar ve uygulamalardaki farklılıklar nedeniyle pil ve cihazın diğer parçaları sorun çıkarıyor bence. Diğer markaların, her yeni sistemde daha güçlü cihaz çıkarma nedenleri bu demek ki. Bunlar 620 gibi basit cihaza bile w10 verecez dediler söz verdiler. Ama yemedi tabi. Cihazlar kaldırmadı sistemi. Sıra bizim lumialarda. Yeni marka çıkaracaklarmış seneye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.5 sene oldu daha telefonu alalı

• Güncelleme sonrası batarya kısa zamanda bitiyor....Güncelleme sonrası resetlemek faydalı olurmu deneyen varmı?
  • 7 Mesaj

Bugün; 9:21:08
    Paylaş
    Değiştir
    Cevap
    Alıntı
    PM
    windows 8.1 e geri döndüm...batarya sürem eski güzel günlerine döndü ....mutluyum...
    Kullanım şeklim : oyun yok...internet bankacılığı,face,wats up,günde 10dk arama,
    sonuç net olarak 3 gün batarya performansı....
    aynı işlemler windows 10 ile 2 gün ancak....
    0
    |
    |
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.