Şimdi Ara

Lumia 820 mi 630 mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatları hemem hemen aynı. Güncelleme performans ve ekran olarak hangisi daha iyidir sizce

• 820 tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2yıllık cihaz güncelleme konusunda sorun çıkarmı

• Donanım 820
    Yazılım desteği 630

• 6 gündür Lumia 630 kullanıyorum. Çekilişten çıkmıştı açayım bir bakayım deyip kullanmaya başladım Windows Phoneun bu kadar iyi olduğunu tahmin etmiyordum daha önceki telefonum androidin biraz eski bir telefonuydu. Şarj, hız vs. Çok memnunum şuan. Lumia 820 hakkında bir fikrim yok bilmiyorum. 630 da gün ışığında iyi fotoğraflar çektim ancak flaşı bir eksiklik. Skype de arka kamerayı kullanarak görüşmede yaptım. Androidde arka kamerayı kullanamıyordum. Kısacası 630 veya 820 hangisini alırsan hayırlı olsun şimdiden :)
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISTEM-4-4-2 -- 7 Aralık 2014; 18:05:56 >
  • Bence iki cihaz yerine başka alternatiflere bakmalısın biri eski ve şarj sorunlu diğeri 512 ramlı bence 735 felan 1000 lira altından girerse almalısın ama illah ikisi butcem bunlara yetiyo dersen 820 al derim oyun vs oynayan biri değilsen zaten 630 face whatsapp ne için yapılmış bi cihaz.

• her iki cihaz da çok güzel. ben daha önce 820 almayı çok istiyordum ancak lumia 630 hediye edilince bunu kullanmaya başladım. ön kamera ve flash yokluğu bazen kendini hissettirse de Ram yokluğunu (512 Mb) hissettirmiyor. o haliyle ve 4 çekirdek işlemcisiyle canavar gibi..

1 Gb ram, Zeiss objektif, flash, ön kamera vb. özelliklerle donanım olarak 820 daha iyi ancak W10 güncellemesinden sonra daha ne kadar güncelleme alır, bu bilinmez. işlemcisi çift çekirdek ve yeni çıkan lumia modellerinin hepsi -zayıf ya da güçlü- 4 çekirdek taşıyor.. 630 şarj konusunda çok iyi bence ancak Lumia 820 şarj süresi için bu cihazın forumunu bir incelemenizi tavsiye ederim.

indirimli 820 ve 630 un fiyat aralığında bir cihaz arıyorsanız ve bekleyebilirseniz Lumia 535 çıktıktan sonra karar vermenizi tavsiye ederim. 5" ekranı olan bir cihaz, ancak işlemcisinin 4 çekirdek olmasına rağmen nispeten zayıf olduğunu söylüyor arkadaşlar. ayrıca ekranı 820 ve 630 gibi Clearblack değil.

arkadaşımızın dediği gibi Lumia 735 çok güzel bir seçenek. teknik özellikleri, boyutu, tasarımıyla -fiyatı hariç- mükemmel denilebilecek bir Lumia ve sanırım pek çoğumuz, elde imkan olsa bu cihaza terfi etmek isteriz ? ancak fiyatı...

syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinar -- 7 Aralık 2014; 19:06:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başka seçenek olarak ne olabilir mesela

• seckinar kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk önce ayrıntılı bir şekilde cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Lumia 925 hakkında ne düşünüyorsunuz .

• osman347 O kullanıcısına yanıt
    Eğer 925 alacak paran varsa gel beni dinle 735 al her türlü üstün bi cihaz ram işlemci kamera üçlüsü tatminkar edici.ekran zaten iyi daha ne olsun 1000 lira altıysa yani 850 felansa kaçırma derim.

• Hocam 925 in fiyatı 750 diye sordum peki 735in fiyatı ne zaman düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman347 -- 7 Aralık 2014; 19:58:26 >
    Lumia 925 amiral gemisi modelleriden biri idi ve şu haliyle halen güncel kalmış çok güzel bir telefon. ama, Lumia 735 yeni ve 925'e nazaran daha uzun süre güncelleme alacağı için (tahminler ve firma politikası bu yönde) imkan varsa 735 tercih edilmeli. eğer alternatifler 820 ve 630 ise tercih tabiki de 925 olmalı. ama 925'in avantaj ve dezavantajlarını öğrendikten sonra tabi.. ne alacağınızı/aldığınızı bilmeniz önemli haliyle ve umarım daha önceden Lumia kullacısısınız ?

syg.
    Wp yi ve lumiaları çok araştırdım her bana yetiyoro zaman735 in fiuatının düşmesini bekleyeyim

• Lumia 820 tabi ki L630'un 4 çekirdek olduğuna kanma L820 işlemci olarak daha iyi 1 GB RAM çok farkeder.L630'a para verilmez satmadı zaten.

Bencede beklemelisin ama fiyatını iyi takip et yani öyle 2-3 ay duşmeyecek gibi duruyorsa al 925 geç derim 3 ay sonra 735 in üstüne ne cihazlar çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: osman347

Wp yi ve lumiaları çok araştırdım her bana yetiyoro zaman735 in fiuatının düşmesini bekleyeyim

daha önce WP kullanıcısı değilseniz ve Lumia 735'in fiyat indirimine girmesini bekleyecekseniz, bu süre içerisinde "Windows Phone 8.1 nin Eksik Yanları !!!" isimli forum konusunu, tüm yorumlarıyla beraber tamamını okumanızı öneririm. o forumda, "olup da yok yazılan maddeler de var, ancak dikkatli arkadaşlar düzeltmede bulundular"..

android veya Ios ortamından gelen kullanıcılar aradkları herşeyi WP'de bulamayabiliyorlar ancak -yeri geliyor, eleştiriyoruz ama- biz Lumia kullanıcıları olarak pek çoğumuz, gitgide (kimine göre yavaş) tamamlanan eksikleriyle, WP sisteminden memnunuz. katılmayan arkadaşlar olacak tabi..

syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinar -- 7 Aralık 2014; 20:35:05 >

TEŞEKKÜRLER hocam takipyeyim

• Evet hocam haklısınız .Biraz önce 735in fiyatlarına göz atayım dedim hiçbir yerde yok varsa da bilinmedik sitelerde nedendir sizce

Daha Türkiye ye gelmedi diye biliyorum.ama gelicektir en kısa zamanda öyle yabana atılcak cihaz değil.

• Windows Phone kullanacaksanız amoled ekranlı modellere yönelin derim. Siyahlar simsiyah çıkar bu da wp keyfini ikiye katlar. 820 modelini 2 sene kullandım. Şiddetle tavsiye ederim. Eksiği yok fazlası var. Gayet de şık bir ürün. Ancak fiyatı iyice düşen 925 modeli de bence dikkate alınmalı. hepsiburada.com da 820 yi 500 liraya alabilirsiniz. 925 modeli 700 küsür lira civarında. Aradaki meblağ sıkıntı olmaz derseniz 925 e bakılabilir. 820 de asla kötü değil. ekranı kırılmasa 2 sene daha giderdi bana. Ayrıca güncelleme sıkıntısı olmayacak. Windows söz verdi bütün wp 8 li telefonlar windows 10 güncellemesi alacak. Microsoft bazı firmalar gibi ürününü terk etmiyor sağ olsun. 630 modeli ips ekranlı olduğu için windows un ana teması da siyah olduğu için , siyahlar biraz griye kaçıyor açıkcası. Ayrıca kilit ekranına saat koyarsanız ips ekranın yapısı gereği 5 saatte batarya biter:) Ancak 630 da şık telefon.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.