Şimdi Ara

Lumia 820 WP 8 Sistemlere Uygulama Yükleme Nasıl Olur.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lumia 820 Cihazım var güncelemeleri herşeyi tam aspalth 7 sanırım oyunu indiremiyorum 878 mb hafızada 3 gb boş yer var fakat dolu diyor hafıza telefon hafızası ve hafıza kartım yok. pc ındırdım oyunu pc den tele kurma şansım var mı birde internetten flvto.com adresinden müzik indiriyorum fakat telin hiç bir yerinde görülmüyor müzik usb le bağladığımdada bulamıyorum dosya yöneticisinin eksikliği çok belli Ama Sistemden Memnunum bu sorunlarımı çözebilecek biri var mı ?

• Indirdiginiz muzikleri goremiyorsunuz kapali bir sistem oldugu icin. Ama musictube kullanarak indirirseniz kendi muzik calari da oldugu icin sikinti yasamazsiniz. Asphalt 7 icin yaklasik 5 gb bos yer istiyor, ayni sey diger gameloft oyunlari icin de mevcut. Cunku kurulum dosyasi 800 kusur mb ve hafizanizda hem kurulum dosyasi hem de oyun icin yer olmasi gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aspalt 7 için 4.5 gb boş yerin olması lazım ki usb den müzik aktarmayı nasıl yapamadın onu anlayamadım gayet basit ama sana tavsiyem geThemAll diye uygulama var oradan klip indirip internetsiz ayrıca izleyip dinleyebiliyorsun :) ben dün bilgisayardan indirdim futbol oyununu şimdi aspaltı denicem ama olmıcak gibi çünkü hafıza azaldı .:) salı günü gidicem turkcel bayisine nokia ile iletişime geçicem bu sd cardla ilgili çözüme inşallah oraya aktarma şansımız olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.