Şimdi Ara

lumia 820 yardım aramada ekran kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lumia 820 kullanıyorum sıkıntım var telefonla arama yaparken kulağıma gotürdüğümde ekran kapanıyor tekrar indirdiğimde ekran acılıyordu
    ama şimdi ekran kapanıyor kulağımdan indirince acılmıyor tuş kilidine iki kere basmam gerekiyor ayarlardan onunla ilgili bir ayar yeri bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

• tetovalı T kullanıcısına yanıt
    Yakınlık sensörleri telefonla görüsme yaparken yanağınızla başka yerlere girip bişey yapmamanız için ekranı kapatıyor bunu nasıl engellersiniz bilemiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soft reset dene.

Ses kisma ve guc tusuna 10 sn basili tut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su var eger ekran kilidini cabuk kapanma yaptıysan sen konusurken kilit ekranıda devreye giriyordur belki yoksa ekranın kapanması sensorden dolayı istersen kilit ekran kapanma ayarının suresini biraz artır oyle dene birde.
  • sensör tozlanmış veya ekran koruyun varsa o engelliyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

Soft reset dene.

Ses kisma ve guc tusuna 10 sn basili tut

@ soft reset telefondaki bilgileri kaybedermi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Su var eger ekran kilidini cabuk kapanma yaptıysan sen konusurken kilit ekranıda devreye giriyordur belki yoksa ekranın kapanması sensorden dolayı istersen kilit ekran kapanma ayarının suresini biraz artır oyle dene birde.

selam EKRAN ZAMAN AŞIMI 3dakika yaptım ama değişmedi bişey @
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maraz755

Yakınlık sensörleri telefonla görüsme yaparken yanağınızla başka yerlere girip bişey yapmamanız için ekranı kapatıyor bunu nasıl engellersiniz bilemiyorum :)

sağolasın :)@
  • quote:

Orijinalden alıntı:

sensör tozlanmış veya ekran koruyun varsa o engelliyor olabilir

ekran koruyucudan olacağını zannetmıyorum. kardeşim elimdeyken sensöre parmagomı koyuyorum her seferinde kapatıyor
    ışığı ama acmayı tuş kilidine iki kere basmam gerekiyor
  • senin ekran gidince acılması icin iki kere vurman lazımsa yazılımsal bir sıkıntı olabilir,8.1 yukle gelince duzelmezse servise verirsin ama yazılımsal bir sorun bana gore...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.