Şimdi Ara

Lumia 920 almali mi, beklemeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

920 modelini almali miyim? 22'sinde 1320 modeli tanitiliyor (929'un international versiyonu), ancak fiyat olarak ucuk mu gelir emin degilim. Ocak subat gibi de 8.1 ile x30 serileri gelecek gibi gorunuyor.
    Simdi 920 almak ne kadar mantikli bilemedim. Yeni serilerde, ekran kalitesi, hiz ve pil namina ne kadar bir gelisme gorebiliriz?

Su an E6-00 kullaniyorum, bir daha nokia'ya tovbe etmistim ama yapti yapacagini yine, tasarim ve OS olarak cok saglam bir is cikarttilar.

Kararsiz kaldim dostlar

• Bekledin diyelim, maksimum ne kadar verebilirsin bekleyince. Su an ne kadar verebilirsin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1320 kesin değil bildiğim kadarıyla ama bekle 11 gun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insunwetrust kullanıcısına yanıt
    O da ayri bir sorun. Su an 600-700 arasi bir fiyata bulmaya calisiyorum, buldum gibi de ama kararsiz kaldim.

Yeni modeller 1400'ten asagi gelmez sanirim? O zamana kadar biraz daha artirabilirim butceyi ama, 1400 ve ustu yine de uuck bir rakam benim icin.
  • Dostum 8.1 ile yeni bir cihaz tanıtılması mümkün görünmüyor amiral gemi modeli ve üst seviye bir cihaz 22 ekimde tanıtılacak bir yıl bu şekilde gider ,çıkarsa 720,620 gibi orta segmentler duyurulur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WPCentral'de sunu buldum,

Lumia 1520 --> 6 inch
    Lumia 1320 --> 5 inch (929 on VZ)
    Lumia Batman --> Top "budget Lumia"
    Lumia Glee --> Music oriented 525

Plus 2 Asha devices and multiple special form factors.

Yani bir amiral gemi modeli yok gibi, cunku 1520 farkli bir segment, 1320 de oyle konumlandirilmis, sanirim. 920'nin yenisi versiyonu 8.1 ile birlikte tanitilacak deniyor.

Dediginiz gibiyse adamlar bir seri (x2x) ile 2 yil gecirecek neredeyse
  • melihbesikci kullanıcısına yanıt
    920 al o zaman madem ki 1400 ustu veremezsin. Pisman olmazsin merak etme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 925 Öneririz
  • 920 ve ya 925 al.

Tavsiye 920 çünkü 925 te hafıza sorunu var yani SD yok ve "Diğer" dene bi sorun var WP8'de başın ağrımasın diye 920 almanı öneririm.

925'te tip var ama çok şekil duruyor lanet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

920 ve ya 925 al.

Tavsiye 920 çünkü 925 te hafıza sorunu var yani SD yok ve "Diğer" dene bi sorun var WP8'de başın ağrımasın diye 920 almanı öneririm.

Tip var :) bakan bi daha bakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 12 Ekim 2013; 22:21:06 >
  • İos 7 ile iphone 5 imin akıcılığı azaldı lumia 920 daha hızlı
    Ama uygulama sorunu var bence

• quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

920 ve ya 925 al.

Tip var :) bakan bi daha bakıyor

burada elinde dolanan yok. ben mağazaya falan girersem bakıyorum.

• 925'in tipini hic begenmiyorum yav. Diger akilli telefonlardan pek bir farki yok gibi geliyor, sevemedim bir turlu.

920'nin tasarimi beni benden aldi ama

Renk, bombeli ekran, sade tasarim. Bi de ikinci eli ucuzlasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihbesikci

925'in tipini hic begenmiyorum yav. Diger akilli telefonlardan pek bir farki yok gibi geliyor, sevemedim bir turlu.

920'nin tasarimi beni benden aldi ama

Renk, bombeli ekran, sade tasarim. Bi de ikinci eli ucuzlasa

Bulunduğun bir ortamda cebinde çalan 925 i çıkartıp daha görüştükten sonra masaya bırakmadan beğenilme nedir anlayamazsın. Senden sonra ortamdaki bir başka kişinin eline alma olasılığı %100 ve bir de kıskanılması vs var..
  • Nokia 1320 veya 929 her ne olacaksa adı sadece yurtdışında, Verizon'a özel çıkacak. Ülkemizde satılmayacak.

22 Ekim'de yeni cihazlar tanıtılacak. 920'nin fiyatı düşecektir. 1 ay daha beklemeni öneririm.

İlle de 920 alacam diyorsanız onun yerine 925'i öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

Nokia 1320 veya 929 her ne olacaksa adı sadece yurtdışında, Verizon'a özel çıkacak. Ülkemizde satılmayacak.

22 Ekim'de yeni cihazlar tanıtılacak. 920'nin fiyatı düşecektir. 1 ay daha beklemeni öneririm.

İlle de 920 alacam diyorsanız onun yerine 925'i öneririm.

929 Verizon'a özel çıkacak. 1320 Global versiyonu olacak. Tıpkı 925 - 928 gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.