Şimdi Ara

LUMİA 920 Mİ 735 Mİ ÇOK KARARSIZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum. Fiyat olara kçok yakınlar ancak kafamı kurcalayan birkaç şey var. 735 modeli 4 1200 920 modeli 2 çekirdek 1500. sizce çok büyük farklılıklar yaratır mı ?

CPU adı: Snapdragon™ S4
    Çekirdek sayısı: Çift çekirdekli 920
    Saat hızı: 1500 MHz

CPU adı: Snapdragon™ 400
    Çekirdek sayısı: Dört çekirdekli 735
    Saat hızı: 1200 MHz

eğer ki kullanan varsa + larını - lerini paylaşabilir mi ? işlemci açısından farklar sadece bunlar. kamera vs onlar açısından nasıl değerlendiriyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: biological_man

Merhaba arkadaşlar, bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum. Fiyat olara kçok yakınlar ancak kafamı kurcalayan birkaç şey var. 735 modeli 4 1200 920 modeli 2 çekirdek 1500. sizce çok büyük farklılıklar yaratır mı ?

CPU adı: Snapdragon™ S4
    Çekirdek sayısı: Çift çekirdekli 920
    Saat hızı: 1500 MHz

CPU adı: Snapdragon™ 400
    Çekirdek sayısı: Dört çekirdekli 735
    Saat hızı: 1200 MHz

eğer ki kullanan varsa + larını - lerini paylaşabilir mi ? işlemci açısından farklar sadece bunlar. kamera vs onlar açısından nasıl değerlendiriyorsunuz ?

Hocam yeni ürün almanız sizin için daha iyi olur işlemcinin pek bir fark yaratacağını düşünmüyorum sonuçta wp akıcı bir işletim sistemi.

• 735 al derim hem yeni işlemci hem iyi kamera hem 4 çekirdek işlemci - yok fazlası var 735in.usteki arkadaş akıcı demiş de menüde sağ sol yaparak akıcı bi sistem olunmuyo whatsaap a 3-4 saniyede gidiyo saçma sapan explorer ama ilerde duzeliceğinden eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 735 daha yeni bir telefon.
    Denim ile geliyor olması avantaj.
    735 bence

• ön kamera 735 de daha iyi ama ana kamera 920 de. hem sensor boyutu büyük hemde optik görüntü sabitleme teknolojisi var. 920 gibi kasa çok sağlam.işlemci olarak 735 daha iyi.sonucta 4 çekirdek çoklu uygulamarlarda işe yarayacaktır. aklıma gelen bunlar. 920 ağır ve kalınç bu da eksi.
  • 735 daha iyi üzerinde kullanılan chipset daha yeni ve enerji konusunda s4 den daha iyi bataryasıda zaten 200mah daha yüksek ekran boyutu olarakda hem daha ince hemde az da olsa büyük ve hafif, güncelleme konusunda 735 daha güncel telefon olduğu için destek süresi daha uzun olacaktır 920 nede olsa 2 yıllık telefon Windows 10 sonrası sıkıntı olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cevaplarınız için çok teşekkürler. Bir sorum daha olacaktı. Uygulama sayısının az olması sıkıntı çıkarıyor mu ?Çünkü iphone 5s satıp hem bass gitar amfisi alacağım hemde büyük ihtimal 735 modelini. Biraz daha bekleyeyim mi napayım sizce yeni modeller için ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence lumia 535 i bekle

• quote:

Hocam cevaplarınız için çok teşekkürler. Bir sorum daha olacaktı. Uygulama sayısının az olması sıkıntı çıkarıyor mu ?Çünkü iphone 5s satıp hem bass gitar amfisi alacağım hemde büyük ihtimal 735 modelini. Biraz daha bekleyeyim mi napayım sizce yeni modeller için ?

Satacaksan hemen sat fiyatı düşüyor telefonun

• başka peki önerebileceğiniz model var mıdır lumia da ? fiyat sınırım hani 1000 lira maksimum ve sadece bu iki modelle kalmak istemiyorum, eğerki daha iyi dediğiniz varsa önerilerinize açığım hocam
  • quote:

başka peki önerebileceğiniz model var mıdır lumia da ? fiyat sınırım hani 1000 lira maksimum ve sadece bu iki modelle kalmak istemiyorum, eğerki daha iyi dediğiniz varsa önerilerinize açığım hocam

Ön kamera ve oyun delisi değilsen lumia 625 acayip memnun eder. Bende de şuan 735 var. Her şeyiyle harika bir cihaz. L920 cidden ısınıyor,ağır,kütük gibi ve şarjı çok sıkınıtılı. L735 emin ol memnun edecektir. Ama dediğim gibi kamera takıntın yoksa 635 gayet güzel bir cihaz. Tasarımı ve elde tutuşu L735 den daha iyi geldi bana
  • 735 tabiiki

• Çok eski başlık . bende şoka girdim ne oluyor dedim yani. sorulacak sorumu diyordum kendi kendime ki bi baktım epeyce eski başlık:) derinlerden çıkarmışlar konuyu. Konu burda kapansın yani. hayır aklında halen böyle sorular olan arkadaşlar varsa. lumia 920 ilk çıktığı gün almıştım baba telefondur. ama bu gün için alınacak bir şey değil. ama illa alacam derseniz alın ve koleksiyona ekleyin.
  • 830 var bi de ona bak.Daha büyük ekran daha iyi tasarım ve daha iyi ana kamera.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.