Şimdi Ara

Lumia 920 mi Avea (LG) L Bello mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lumia 920 hepsiburadada 650 lira, l bello ise 700 lira. 920 daha iyi bir seçenek gibi duruyor ama L bello nun 2500 maH lık bataryası ve akıcılığı çok akıl çeldirici. belloyu avea bayiinde denediğimde hoşuma gitti. benim için önemli olan şarjı, akıcı ve stabil olması, kasmaması. l bello almayı düşünüyorum ama bu ikisi arasından mantıklı bir seçim olur mu merak etmiyor değilim. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

• Lg belloyu bilmiyorum ama farkli Lg modellerinde degerlendirilebilir.Lumia yi kesinlikle tavsiye etmiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lumia 920 daha doğru bir seçim olacaktır.daha uzun ömürlü ve stabil.kamerasını tartışmaya gerek yok zaten kısa film çekiyor adamlar.ben olsam lumia alırdım hem farklılık olur hemde bi duruşu ve ağırlığı var.lumia 925 e de bakabilirsin
  • Teşekkürler. Lumia yı kimse tavsiye etmiyor nedense ama bana tasarım olarak güzel görünüyorlar. fonksiyon olarak nasıldır kullanmadığım için bilemiyorum tabi. l bello benim ihtiyaçlarımı karşılayabilecek gibi göründü bana. tasarım olarak da şık ve en beğendiğim özelliği bataryası.
  • niggas kullanıcısına yanıt
    925 de düşündüm fakat bütçem şuan için yetmiyor biraz beklemem gerek onun için. 920nin kamerası güzel fakat kamerayı çok fazla kullanacağımı da düşünmüyorum ve 920nin şarj performansı nasıldır o da kafamda bir soru işareti. aman şarjım bitmesin diye telefonu kullanmamazlık etmek istemiyorum, kafam rahat olsun istiyorum. 920 bunu sağlar mı bilemiyorum, 2000 maH batarya ve hd çözünürlüklü ekranı var dolayısıyla daha çabuk şarjı bitecektir heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riwmd

Teşekkürler. Lumia yı kimse tavsiye etmiyor nedense ama bana tasarım olarak güzel görünüyorlar. fonksiyon olarak nasıldır kullanmadığım için bilemiyorum tabi. l bello benim ihtiyaçlarımı karşılayabilecek gibi göründü bana. tasarım olarak da şık ve en beğendiğim özelliği bataryası.

Şimdi baktimda tasarim güzel.1 gb ram bozmasın olayi.Imkanin varsa Asus Zenfone 2 yi beklemeni tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus87 -- 28 Şubat 2015; 20:34:11 >
  • Lumianın işletim sistemi İOS a çok benziyor.mesela iphone 5s in 1 gb ramle yaptığı işler ortada android cihazların 3 gb ramle yaptığı ortada.Lumialarda aynen o şekil 1 gb ram yeter de artar çünkü sistem rami fazla kullanmıyor sana çok boş yer kalıyor.Şarj süresi emin ol belloyla yarışır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zenfoneların şekli şemali hoşuma gitmiyor o yüzden hiç düşünmedim. 1gb ram bana yeter diye düşünüyorum çünkü çok ağır oyunlar falan oynamam büyük ihtimalle sadece günlük kullanım şeklinde kullanıcam telefonu, internet whatsapp facebook filan, belki ufak tefek oyunlar oynayabilirim arada. cevaplarınız için teşekküler bu arada. şimdi iyice kararsız kaldım cevapları görünce :) bi de şunu merak ediyorum 920 2 yıl önce çıkmış sanırım, o süreden beri dura dura bataryası ölmemiş midir acaba biraz cahilce oldu ama kusura bakmayın :D
  • çok cahilce kardeşim hiç cevap vermeyeyim en iyisi :)
  • niggas kullanıcısına yanıt
    Hahaha peki . Aslında moto g 2. nesil bulabilseydim onu da alabilirdim fakat satan bir yer bulamadım sıfırını. bi tek teknosada var o da 1. nesil 16 gb olan galiba ve 850 lira pahalı gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riwmd

Hahaha peki . Aslında moto g 2. nesil bulabilseydim onu da alabilirdim fakat satan bir yer bulamadım sıfırını. bi tek teknosada var o da 1. nesil 16 gb olan galiba ve 850 lira pahalı gibi geldi bana.

Karar Sizin 1 gb ramli cihaz Ilerisi için sikinti olabilir.1 gb ramli cihaz için fiyat pahali.Motor g o modeli 2.el ilanlarinda var.Lg nin diğer modellerinide araştir bence.Lumia bulaşma pişman olursun...

• Lgnin diğer modelleri bütçemi aşıyor. g3 beat var mesela o da bello ile benzer, ekranı ve grafik işlemcisi daha iyi ama o özellikler de benim işime yaramadığı için daha fazla para vermeye gerek yok. moto g 2. el ilanlarını gördüm, servisten sıfır 2. nesil moto g satan kişiler var ama pek güvenemedim açıkçası onlara da çünkü hiç 2. el alım yapmadım daha önce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.