Şimdi Ara

lumia 920 vs 925

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce hangisi çok resim çekmem kulaklıkla müzik dinlerim yanımda power bank yaşıyorum bütçe Max 800

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabiki de 925 alın derim ama 16 Gb. hafızası tek dezavantajı, 32 olanıda var ama pahalı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: serinaga

Tabiki de 925 alın derim ama 16 Gb. hafızası tek dezavantajı, 32 olanıda var ama pahalı ...

Benim de aklımı hafıza kurcaliyor maalesef arşivci bir insanım 920 daha önce çıktı diye biliyorum onun bir eksisi olur mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 920 ile 925 arasındaki farklar;

Kasa farklı. 925 daha zarif dururken 920 daha sağlam duruyor.

Kamera farkı. 925 6. Optik lense sahipken 920de optik lens sayısı 5... 6. Lens gece daha iyi fotoğraf çekmenizi sağlar.

Ekran farkı. 925 amoled ekrana sahipken 920 ıps ekrana sahip. Ips ekran beyazı beyaz olarak gösterir ama siyahta siyahı tam veremez. Amoled ekran siyahı tam verir sebebi siyahtayken piksel kapatmasıdır. Ama beyazı beyaz olarak vermez. Siyah ekran kullanırsanız 925te şarjınız daha uzun gider. ( denemelerimde pek fark göremedim her türlü içiyo sarjı )

Hafıza farkı. 920 sadece 32 gb varken, 925 16 ve 32lik vardır. Arşivciyseniz ya 920 alın yada 32lik 925 alın.

920nin daha once çıkmasının bu yazdıklarım haricinde 925 ile farkı yok. İşlemci, ram, grafik birim vs. aynılar. Guncellemeyi 925 hep 920den once aldı ( tam sürümlerde ) Geliştirici hesaplarında tüm cihazlar aynı anda alır.

Birde hoparlör çıkışı 925te arkadayken 920de usb girişinin ordadır yani cihazın altında. Masaya koyup müzik dinlemek için 920 daha iyi. 925in usb girişi üsttedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kalitesine önem veriyorsan bariz olarak ekranda 920 daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesmanyax -- 23 Kasım 2014; 12:59:51 >
  • 925 in kamerası daha iyidir

• 925 daha iyi derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende ikisi arasında kaldım depolama önemli benim icin 920 daha mantikli gibi ama bi yandan 925 bi ust model hangisini almaliyim ve nereden ucuza gelir

• 925 in 32 gb lık olanı ne kadar ki ?
  • 925 almalısın.
    920 hem ağır hem de kötü gorunuyor.
    Ama dersen ki benim için önemli olan hafıza ozaman 920 al.O da 920 nin tek avanjtajlı yanı.
    Arşivini bilgisayarına da aktarırsın.
    925 in kamerası çok daha iyi.
    Sen yine incelemeleri izle,

• 925 32 alacağıma g2 alırım 32lik. O yüzden 700tlye 920 daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

925 in 32 gb lık olanı ne kadar ki ?

1059 TL en ucuzu

• 1320 alın pil sorununuz olmaz ciddiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuchiki

Bende ikisi arasında kaldım depolama önemli benim icin 920 daha mantikli gibi ama bi yandan 925 bi ust model hangisini almaliyim ve nereden ucuza gelir

hepsiburada da ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

1320 alın pil sorununuz olmaz ciddiyim.

Onunda arkada 5 mp kamera var hocam kamera işi bozuyor bide 6 inch çok büyük :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

quote:

Onunda arkada 5 mp kamera var hocam kamera işi bozuyor bide 6 inch çok büyük :)

Siz bilirsiniz,ama ben Lumia 925 kullanıyorum fotoğrafları güzel gerçekten.Ama pil ömrü baya kötü bu yüzden 1320'ye geçmek istiyorum ama üşeniyorum

• Ekran olarak ıps ekran daha iyidir. Amoled ekranın lumia serisinde tek avantajı bekleme modunu,kullanıyorsanız ( ekran kilitliyken saat ve tarih belirir siyah ekranda) sarjı ıps ekrana gore daha az kullanmasıdır. Amoled ekranlarda zamanla golgelenme oluyor. Ips ekranda boyle bi'şey duymadım.925in kasası alüminyum olmasında dolayı ısıyı çok çabuk hissettiriyor. Benim gibi oyun açıpta sarja takarsanız üstüne wifi değilde 3g mobil bağlantı kullanırsanız ( şimdi yancak la telefon ) dersiniz. İşlemcinin olduğu bölgeye bileginizi değdirirseniz bileğiniz yanar işlemci yük altındayken çok şarj yiyor birde ısınca su gibi şarj yiyor maşallah 3g açıp Messenger kullanayım dersiniz 3-4 saat pil ömrü var. 2g hızında Messenger bağlanıyor ama stabil olarak değil. Sarj önemliyse 925i kafadan eleyin

• Powerbank kullanan yok mu hiç ?
  • kullanıyorum romoss premium 13000 mah içşnde samsung marka pil var

• quote:

Hocam pili harika 3400 Mah bitmez ama 6' dev gibi bana 5' bile büyük geliyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.