Şimdi Ara

Lumia 925 Hakkında Sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon iki gün önce sabah elime ulaştı. İlk şarjda 100% dolana kadar beklettim. Hani 8 10 saat filan değil. Eskiden derlerdi ya uzun süre şarj edin diye. Ben 1 2 saat şarjda tuttum sonra işe gittim. Telefonu almadan önce nette 1 1.5 gün aktif kullanım yaptığını söyleyenleri görünce sevinmiştim ama tam zıttı oldu. Aldığımdan beri telefon su gibi götürüyor şarjı... 2 kere şarj etmem gerekiyor günde. Bu telefonla 3. Günüm bugün. Yani hep böyle mi olacak. Ek olarak tavsiye edeceğiniz bir kaç ayar var mı bu konuyla ilgili. Gerçekten şarj böyle yetersizse durum benim için vahim... Başka bu sorunu yaşayan var mı yani telefon cidden böyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kim miş o 1- 1.5 gün aktif kullandığını söyleyen arkadaş? O kadar uzun süre sarjı dayanmıyor telefonun. Explorer'da bile gezinirken 5-6 saatte sarjın bittiğini bilirim ben.

Ayar istersen dostum Bluetooth nfc konum mobil veri bağlantısı wifi'yi sadece kullanacağın zaman aç. Mobil veriyi kullanmayacağın zaman bağlantı türünü 2g olarak ayarla. Wp 8.0 kullanıyorsan ayarlara gir ekranı sağa çek arka plan uygulamaları kapat. Wp 8.1 kullanıyorsan uygulama menüsünden pil tasarrufu diye bir uygulama var ona gir uygulama listesi çıkacak karşına. O listeden uygulamaya tıkla arka planda çalışmasına izin veri kapat.

Tavsiyem bunlar dostum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam uygulayalım bakalım. Yani sabaha 11:30da 100% şarj ile elime aldım telefonu 15 20 sms attım sadece. Sadece 5 dkda subway surfers oynadım başka bir şey yapmadım şuan 73% şarj var bu doğal yani bu? Anlaşılan evden çıksak akşama telefonumuz kapanacak ;D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam telefonun en büyük dezavantajı işlemci ısındığında şarjı resmen içmesi. 20 sms 5 Dakka oyunla 2 saatte %27 sarj yemesi biraz fazla gibi ama abartılcak kadar değil. Total Conquest oyununu oynuyorum 2-3 saatte %100 yiyor sarj. Dışardayken kullanmadığın zamanlarda mutlaka veri bağlantısı kapatıp 2g moduna geç. Bu çok fark eder

• Hocam şuan bile 2g ile kullanıyorum... Alışacağız yani anlaşılan

• Bide hocam 2 günlük telefon şöyle bi 10-15 gün geçsin batarya tam verimli olur. Mağazadan INSİDER uygulamasını indir. Arka planda çalışmasına izin ver. O uygulamadan saatte yüzde kaç sarj yediğini görebilirsin.

• hocam nası harcıyonuz şu şarjları anlayamıyorum.Telefon 13 saattir şarjda değil hala %39 şarj var.3g açık wifi de açık mesajlaşıyorum, genelde whatssaplaşıyorum ve ara sıra haberlere bakıyorum.Şimdi yolculuğa çıkacağımdan şarja taktım teli.40 dkya felan %100 olucak.Ve yolculuğu rahat film izleyerek çıkaracağım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam cidden gidiyor ya nasıl bilmiyorum ama oluyor. Evet hocam bakalım pil dolup boşaldıkça kendine gelecek mi tavsiyeler için teşekkürler

• Biz harcamıyoruz ki hocam telefon harcıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.