Şimdi Ara

Lumia 925 mi yoksa Asus Zenfone 5 mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Facebook, 4chan, reddit, mxplayer kullansam yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rawden -- 22 Aralık 2014; 23:03:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rawden

Facebook, 4chan, reddit, mxplayer kullansam yeter.

Siz bilirsiniz. Ben de 5 ay önce öyle düşünüyordum. En olması gereken uygulamalar bile sorunlu ya da android ve ios sisteme göre zoraki çalışıyor. Arayüzler berbat.
  • gyradel kullanıcısına yanıt
    Pişmansınız yani windows phone aldığınıza.
  • quote:

Pişmansınız yani windows phone aldığınıza.

Aynen öyle. Benim gözümde WP şu an 250 300 liraya alınıp kullanılabilir. İyi kötü web deneyimi sunar ve kasmaz da. Örnek olarak L530. Tuşlu telefon parasına daha iyisi alınamaz herhalde.
    Biraz sert değil mi eleştiriniz hocam :D
  • Hem o kalitesiyle,şıklığıyla,yazılımıyla,özellikleriyle lumia 925 derim.cidden nokia premium hissiyatını hissettiren tek marka.kamerasıyla olsun tasarımıyla olsun mesela bir iphone ile bir samsung ile l925i masaya koy göze çekici gelen direkt 925 olur.nokialarda anlayamadigim bir kalite var ekranında malzemesinde kamerasinda yaziliminda hoparlöründe vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD1B5D41-9 -- 23 Aralık 2014; 0:38:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Biraz sert değil mi eleştiriniz hocam :D

Yok hocam sert falan değil. Hadi ben 800 liraya falan 6" aldım en azından dizi film izledim ve batarya ömrü açısından memnun kaldım. 2000 küsür liraya da telefon sattılar/satıyorlar bu adamlar. Madem pazar payı istiyorsun kasa kalitesi ile iş bitmiyor. Ne yapıp edip bu yazılımları adam edecek, portlayacaksın. En popüler uygulamalar aylar sonra geliyor. Ve bazı mobil uygulamaların eksikliği hele arkadaşlarımda pratik bir şekilde çalışırken sende hiç olmayışı son zamanlarda batmaya başladı. Ben önermiyorum özellikle orta ve yüksek sınıf için. Ama düşük sınıf olarak düşünülürse daha iyisi yok.
    1320 veya 925 alırsam 700tl seviyesinde pişman mı olurum öyleyse?
  • quote:

1320 veya 925 alırsam 700tl seviyesinde pişman mı olurum öyleyse?

Evet çünkü Zenfone 5 daha iyi.
  • Cevaplar için teşekkürler hala yorumlarınızı bekliyorum.
  • aldınmı telefonu bende aynı ikilemdeyim.
    androidten sonra wp denemek istiyorum.
  • u555 U kullanıcısına yanıt
    Aldım şu an memnunum. Şarj süresi de zenfone ile hemen hemen aynı. Biraz ısınma sıkıntısı var ama telefonun mükemmel tasarımı sayesinde bunu gormuyorum. Sistem hoşuma gitti akıcı ve stabil gerçekten. Görsel olarak da siyah rengi sevdiğimden çok hoş duruyor bence. Hem sistem hem de telefon siyah. Uygulamalara bak. Kullandıklarını araştır. Snapchat delisiysen alma :)
  • Rawden kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, eski bir Lumia925 kullanıcısı olarak merak ettiğiniz şeylere yanıt bulmaya çalışabilirim

• Innovative kullanıcısına yanıt
    Şarj tasarrufu için ne yapmamız gerek hocam? Özellikle internet explorer çok şarj yiyor.

• bende o 2 lemde kalmıştım oyunmu-kameramı diye 2 sinide çok kullanıyorum

ama zenfone 5 daha yatkın geldi zenfone 5 aldım
  • mobil dünyası M kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun ben de kardesime zenfone 5 kendime de l925 aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rawden -- 8 Ocak 2015; 17:12:29 >
  • Kardeşine kill shot oyununu tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.