Şimdi Ara

Lumia 925 mi yoksa Asus Zenfone 5 mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wp8 daha tam olgunlaşmamış Zenfone 5 al rahatına bak.
  • General. kullanıcısına yanıt
    Wp10 güncellemesini alacak lumia 925. o zaman bu sorunlar çözülecekse zenfone5'ten daha avantajlı bir cihaz olmaz mı? Ben en az 1,5 2 yıl kullanmak ıstıyorum alacağım cihazı.
  • Her gün okula gidip geliyorum. Bugün mediamarkt'ta inceledim cihazları. Ekran kalitesi olarak nokialar zenfone'dan daha iyiydi. 1320 biraz büyük geldi ama zamanla da alışabilirim. Ancak tek elle kullanmak da mümkün değil. Altyazılı film izleyemiyor muyuz gerçekten wp'da? Mesela WP'da yapmak istediğiniz ama yapamadığınız bir şey var mı?
  • Rawden kullanıcısına yanıt
    Bazı videolarda sorun çıkartıyor vlc media player'ın tam sürümü gelecek yakında o zaman sorunların bir nevi çözüleceğinden bahsediliyor internetten izlemeye kalktığınızda ise ie'de bulunan flash player'ın yerine alternatif olarak getirilen html5 bazı sitelerde sorun yaşatarak video izlerken ie'nin çökmesine neden oluyor.Androidden wp'a geçtikten sonra pek orasını burasını karıştırmıyorum telefonun bana facebook,instagram,whatsap ve twitter olsun ancak mevcut uygulamalar iş görsede bazı eksiklikleri var mesela instagram beta sürümde video yüklenemiyor mesela onun yerine 6tag kullanıyorum whatsapp her ne kadar kullanışlı olsada muzik gönderemiyorsunuz onun dışında bluetooth ile müzik atacaksınız başka telefona telefonunuzda dosyalar programının yüklü olması lazım yoksa gönderemiyorsunuz.
  • 1320'nizi satıp 925 aldınız sanırım. 1320'nin şarjının uzun süre gitmesi bence cezbedici. Çok oyun oynamam açıkçası. Ancak 1320'nin kamerası bana kötü gibi geldi. Siz 1320 kullanan birisi olarak telefonunuzdan ne derece memnundunuz ve neden sattınız?
  • Ayrıca Lumia 925 birazcık küçük gibi. 4,7 veya 5 inç olsaymış koşarak alırdım :)
    Kafa kafaya takas ettim işim fazla hareket gerektirdiğinden telefon sürekli cebimden düşme eğilimindeydi çömeldiğimde ise telefon rahat etmemi engelliyordu kamerası gündüz çekimlerinde tatminkar 8mp geçinen bazı cihazlardan daha iyi çekiyor 5mp olsada nokia camera uygulaması ile yeterli kalite ve netlikte foto çekimi yapabiliyordum 925 ilk çıktığından beri almayı düşündüğüm bir telefondu ancak fiyatları yüksek olduğundan alımını ertelemiştim biraz geçte olsa geçiş yaptım ancak microsoft'a kızdığımdan şu sıralar elimden çıkartasım var :)
  • Hayırdır neden kızdınız :)
    Denim güncellemesinin beta sürümünde getirdikleri bazı yenilikleri tam sürüme entegre etmemişler bu yüzden GDR2 yani bir sonra ki fix güncellemesini beklemek gerekecek denim sürümünün kararlı versiyonu microsoft tarafından ülkelere dağıtılmaya başlandı ocak ayında da ülkemize dağıtalacak microsoft'un beta sürüme koyupta tam sürümden çıkarmasına kızdım koskoca yazılım firması bazen kullanıcılarını fitil ediyor.
  • Lumia 925'te film izlerken ve internette gezerken lumia 1320'yi arıyor musunuz peki :)
    Telefonda film izlemeyi sevmiyorum internette gezerken 1320'yi aramıyorum 925'in amoled ekranında ki kaliteli görüntüden sonra arıyacağımı da düşünmüyorum :)
  • Anladım teşekkür ederim. eğer 5 saat ekran açık süresi alabileceksem(genelde 2g arada 3g ve wifi) oyunlarda takılma yaşamayacaksam lumia925 düşünüyorum. Son yorumunuz ne olur?
    Dediğim gibi ben cihazla fazla uğraşmıyorum günlük ortalama 2.5 saat 3g ile internet kullanıyorum işim bitincede mobil veriyi kapatıyorum yoksa şarj yüzdesi çift haneli düşüyor :) gecede %20-30 arası şarj kalıyor fiyatı uygun bence alınabilir ama içim rahat olsun rahatça film izlerim derseniz 1320'yi almanızı tavsiye ederim şarj olarak 925'te bir nevi dikenin üstündesiniz denim güncellemesinden sonra düzelecek mi orası meçhul :) oyun performansı olarak 925 bir tık önde adreno 225 305'ten daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 21 Aralık 2014; 18:57:44 >
  • lumia 925, lumia 1320, zenfone 5'ten birini seçeceğim herkesin yardımını bekliyorum :)
  • ben de öyle. yeni tel alacağım bütçemin sınırı yok ama gereksiz yere fazla para vermek istemediğimden kendime 750 tl sınır çektim. altında kalan telefonlar zenfon 5, lumia 925 ve lumia 525. o da 400 tl olduğundan. 300 tl nerden baksan 12 saat mesai ediyor şarjı gitmeyen tele vermek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rawden

lumia 925, lumia 1320, zenfone 5'ten birini seçeceğim herkesin yardımını bekliyorum :)

1320 kullanıyorum çıktığından beri. 925 de kullandım. Nişanlımda da zenfone 5 var. Kesinlikle z5' i öneririm.

Ben 1320 alırken uygulamaları boşver pek kullanmam basic kullanıcıyım diyerek aldım. Ama arkadaş her şeyi eksik ya WP' nin. Bazı sitelerde saçmalamalar, pazar zaten bildiğin leş. Çakma çakma uygulamalar ios ve androide kıyasla. Adam akıllı alışveriş sitesi, banka uygulamaları gibi en lazım olan uygulamalar bile eksik.

Ha nesi güzel aldığımdan beri hiç donmadı. Şarj bitmiyor zaten pek uygulama da olmadığından 4 gün dayanıyor orta karar kullanımda.

925 tamam kamerası çok iyi ama 1320 için söylediklerim hala geçerli.

Zenfone 5 ise kamerası 1320' den çok daha iyi, 925' den biraz kötü ama o kadar da üzmüyor. 1320 rezil ediyor çoğu yerde. Donması takılması pek yok. Ekranı falan renkleri iyi ama lumialardan biraz daha kötü. Şarjı da iyi sayılır 1 günü çıkarıyor. Ya eksikleri var ama WP sistemi gibi ergonomi özürlüsü, uygulama kıtı olacağına her türlü tercih edilir. Benim gibi en basic kullanıcıya bile batıyor artık eksiklikleri.

Kısaca WP alma Android al.

• gyradel kullanıcısına yanıt
    Ancak uygulama eksiğini artık olmadığını söylüyorlar bu ne derece doğru?
  • kesinlikle lumia 1320 daha iyi 925 ten batarya olarak neredeyse 2 kat performanslı ayrıca paran cebinde kalır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yeni yeni gelişiyor en çok kullandığın veya kullanacağın uygulamaları araştır derim
    6 ayda 1 arpa boyu ilerlemedi. Her şeyi eksik keşke sadece uygulama eksik olsa. Kullanım özürlü bir sistem ya. IOS WP Android hepsini kullandım. WP alırsan aldığın ilk ay çok güzel gelecek sonra bugları keşfettikçe kahrolacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.