Bildirim
Lumia 925 mi yoksa Asus Zenfone 5 mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kamera ağırlıklı kullanıcaksan tereddütsüz 925
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamalarla çok işim olmaz diyosan wp iyidir ama benim tercihim androidden yana haliyle asıstan yana olurdu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Janjan
Uygulamalarla çok işim olmaz diyosan wp iyidir ama benim tercihim androidden yana haliyle asıstan yana olurdu
+1 benimde
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
quote:
+1 benimde
Htc one E8'e ne diyorsun ;)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
quote:
+1 benimde
Htc one E8'e ne diyorsun ;)
Yine.batarya az bence ve htc kalitesine yakismayan bir kasa,kamerada m8 den dahi kotu tek kameraya dusmusler bu sefer.Orta halli cihaz bence amaca gore alinabilir bakmak lazim
925'de bulunan cyan sürümü sorunlu güç yönetiminde sıkıntı var telefonda uygulama açık olmamasına rağmen işlemci üzerinde sürekli yük varmış gibi davranıyor bu yüzden bazı uygulamaları açarken ve ana ekrana dönerken anlık takılmalar meydana geliyor ayrıca bu yüzden şarj çabuk tükeniyor ancak gerekli ayarları yaptıktan sonra bir günü rahat çıkartabilirsiniz microsoft'un yaptığı açıklamaya göre ocak ayında gelecek olan denim güncellemesi ile bu sorunların hepsi giderilecek cihaz tasarım,malzeme kalitesi ve kamera,ekran olarak çok iyi. -
Asus zenfone5 heryöndern daha iyi -
Peki 5 saat ekran açık süresi alabilir miyim? Hala mağaza sıkıntılı mı? Pişman olur muyum alırsam sizce?
Ayrıca o fiyat aralığında başka önerileriniz varsa onları da dinliyorum. Zenfone 5'in ekranı kötü gibi geldi bana. Bir de Windows Phone denemek de istiyorum ama vazgeçebilirim de. Karar vermek için yardımlarınızı bekliyorum hala. Telefonların kronik sorunları varsa söylerseniz sevinirim. -
Takip
.. -
5 saat ekran süresi alabilirsiniz bir takım ayarlardan sonra konum kapalı internet bağlantısı gerekmedikçe 2g ekran parlaklığı düşük şekilde ben gece 11'e kadar kullanabiliyorum tabi oyun oynamıyorum cihaz dediğim gibi malzeme kalitesi ve şıklık olarak iyi mağazada 8.1'den sonra epey gelişme gösterdi eksiklikler var ancak aradığınız çoğu uygulama mevcut benim işimi görüyor şahsen mağazanın yeterli olup olmaması birazda kullanım amacına bağlı.Zenfone 5'inde bir takım sorunları var cihazın intel işlemcisi aşırı güç tüketiyor şarj konusunda oda zayıf bir telefon ayrıca ahize ve ses sorunu yaşayan kişilerde var illa zenfone alıcam derseniz 6'' modeline bakın onun bataryası daha iyi onun dışında kamera ve büyüklük önemli değilse 1320 modelini öneririm benim eski telefonumdu büyüklükten dolayı 925'e geçtim şarj süresi çok iyidir. -
Peki siz Z5-1320-925 karşılaştırmasında hangisini önde görürsünüz? Kamerayı ortalama kullanırım. Ekran boyutu benim için 5 inç uygun ama 4,5-5,5 çok sıkıntı yaratmaz muhtemelen. Taşıması çok mu zor oluyor 1320'yi? -
Hepsinin birbirine karşı avantajları ve dezavantajları var zenfone 5 android sistemi ile avantajlı wp'a göre lumia ise ekran kalitesi tasarım kamera (925) ve malzeme kalitesi olarak avantajlı kısaca anlatmak gerekirse 1320'nin taşıması zor değil benim yan cebime rahatlıkla giriyordu ancak çok hareket etmeniz gereken bir durum varsa (iş,spor) vs. sıkıntı yaratıyor bu arada unutmadan söylemek gerekirse nokia logolu cihazların Wp10'dan sonra güncelleme alıcağını düşünmüyorum microsoft kendi logosunu taşıyan cihazlara öncelik verecek tabi bu benim kişisel görüşüm farklı bir durumda olabilir. -
Dostum ben 925 almak istiyorum ama tırsmıyo da değilim şuanda 700 tl hepsiburada.com fiyatı 1 sene öncesinde bu ürün 2 katıydı. Ben sırf kamerası iyi diye alacağım ama o da bi yere kadar mı gider diye düşünüyorum. Telefon çok ısınıyormuş. Videoları altyazılı izleyemiyomuşssun mesela. Ve aklıma gelmeyen eksi yönler.. Arkadaşın dediği gibi WP 10 geliyor sonra bu telefon ayvayı yiyecek gibi
.. -
quote:
Orijinalden alıntı: asosyal yaratik
Asus zenfone5 heryöndern daha iyi
Ezbere konuşma zenfone 5'in kamerasını 5le çarpar lumia 925 -
quote:
Orijinalden alıntı: TheYips
quote:
Orijinalden alıntı: asosyal yaratik
Asus zenfone5 heryöndern daha iyi
Ezbere konuşma zenfone 5'in kamerasını 5le çarpar lumia 925
Başka ? zenfone 5 gerek işletim sistemi olsun gerek ram olsun gerek işlemci olsun ezer geçer kamera da öyle aşırı bir fark yok element uydurmayın -
İşlemci dediğiniz snap400 ile eşdeğer üstelik eski üretim teknolojisine sahip ve bazı uygulamalarla uyumsuz ayrıca malzeme kalitesi ekran kalitesi ve teknolojisi olarak 925 bu cihazdan daha üstün zenfonenun üstünlüğü ise android sistem ve arttırılabilir hafıza olabilir ancak kamerada fark yok mu gerek lens kalitesi olsun gerek kamera uygulamaları olsun lumia 925 üstün bir cihazdır insanları yanlış yönlendirmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 21 Aralık 2014; 14:31:12 >
Kamera önemli ise kesinlikle L925 bence -
quote:
Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE
İşlemci dediğiniz snap400 ile eşdeğer üstelik eski üretim teknolojisine sahip ve bazı uygulamalarla uyumsuz ayrıca malzeme kalitesi ekran kalitesi ve teknolojisi olarak 925 bu cihazdan daha üstün zenfonenun üstünlüğü ise android sistem ve arttırılabilir hafıza olabilir ancak kamerada fark yok mu gerek lens kalitesi olsun gerek kamera uygulamaları olsun lumia 925 üstün bir cihazdır insanları yanlış yönlendirmeyin.
Dostum zenfone 5 uzakan bile görmediğin burdan belli malzemek kalteesi ekran kalitesi nesi düşük kaç kere kullandın aldın eline baktın sırf lumia kullanıyosun diye kendi telefonunfanboylugunu yapma aç karşılaştır hangisi iyimiş -
Madem öyleyse siz neden elinize almadığınız lumia için yorum yapıyorsunuz ben zenfonenun malzemesi kötü demedim lumianın daha kaliteli olduğunu söyledim lafı çarpıtmayın ayrıca nereden biliyorsunuz zenfone kullanmadığımı benim telefonumu övdüğüm falan yok yukarıda ve diğer konulardada eksik yönlerini belirttim dikkatli okusaydınız görürdünüz yeri geldiği zaman eleştiriyorumda sırf cevap yazmış olmaktan başka amacınız olduğunu düşünmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- global telefon ne demek
- pwm dimming nedir
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- küçük ekranlı telefonlar
- telegramda video izleme
- telefon tavsiyesi 2024
- device health services nedir
- secure folder nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X