Şimdi Ara

Lumia Denim ve İnternet Explorer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows Phone 8.1 ile İnternet Explorer daha fazla şarj tüketmeye başladı. Şuan (ota ile) 520,525,620 kullanıcılarına sormak istiyorum; denim ile internet explorer'ın durumu nasıl? Gözle gördüğüm kadarıyla sayfalar daha hızlı açılıyor. Ama şarj konusunu kullanmadığım için bilemeyeceğim. Denim kullanıcıları yorum yaparsa sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şarj konusu çok farketmedi IE'de. Hızlandı fakat, fark edilecek şekilde. En azından mekanik şeylerde, mesela forumda gif'e basınca direk düşüyor aşağıya kodu, gibi.

520 kullanıcısıyım fark etmedim.
  • Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    Sitelerle uyumunda gelişmeler var mı ?

• Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflarda fark var mı peki ? Kalite olarak değişme falan var mı denim ile rich capture falan gibi özelliklerden bahsedilmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Fotoğraflarda fark var mı peki ? Kalite olarak değişme falan var mı denim ile rich capture falan gibi özelliklerden bahsedilmişti

Bugün gûneşli havada çektiğim fotoğrafı yakınlaştırdım, anlayamadım. Kaliteyle ilgilenmiyorum, ki 5mp kamera aşırı iyi değil, ama kötü de değil.

cambaz_blood, hocam neredeyse sadece dhye giriyorum ne desem yalan olur. Tahminen gelişmemiştit. Siteleri yazın isterseniz girerim buradan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pegasus üye sayfasında sorun vardı. Sitenin yarısı çıkmıyordu. Bu tarz render hataları inşallah çözülmüştür.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightbringer

Pegasus üye sayfasında sorun vardı. Sitenin yarısı çıkmıyordu. Bu tarz render hataları inşallah çözülmüştür.

Sorun umarım çözülmüştür güzel kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.