Şimdi Ara

Lumia Gestures Beta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu uygulama hoşuma gitti yahu, baya kullanışlı

https://www.windowsphone.com/en-us/store/app/gestures-beta/38384829-0b39-4f21-a954-d2d4f8a4ac96

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 21 Aralık 2014; 13:20:51 >

• Ben indirdim de bi kullanamadım doğru düzgün hocam anlatır mısın nasıl kullandığını?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kuruluşta yeniden çalıştırma istiyor, sonrasında 4 ayarı var,

Birinci kutucuk, zaten telefonumuzda olan bir özellikten, telefon çalarken yüz üstü bir yere koyarsanız sessize alıyor
    İkinci kutucuk, Çağrı geldiğinde hiç bir tuşa basmadan direk telefonu kulağınıza götürünce telefon açılıyor ve konuşmaya başlayabiliyorsunuz,
    Üçüncü kutucuk, Konuşma sırasında telefon ekranı üste gelecek şekilde masaya falan koyarsanız, telefon ahize moduna geçiyor ve sesi hoparlörden veriyor, kulağınıza götürünce tekrardan normal haline dönüyor,
    Dördüncü kutucuk, Konuşma sırasında telefonu yüz üstü, ekran aşağıya gelecek şekilde masaya falan koyarsanız Mikrofonu kapatıyor( MUTE ) olayı

Şimdilik bu özellikleri var

• Teşekkürler ve deneyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

İlk kuruluşta yeniden çalıştırma istiyor, sonrasında 4 ayarı var,

Birinci kutucuk, zaten telefonumuzda olan bir özellikten, telefon çalarken yüz üstü bir yere koyarsanız sessize alıyor
    İkinci kutucuk, Çağrı geldiğinde hiç bir tuşa basmadan direk telefonu kulağınıza götürünce telefon açılıyor ve konuşmaya başlayabiliyorsunuz,
    Üçüncü kutucuk, Konuşma sırasında telefon ekranı üste gelecek şekilde masaya falan koyarsanız, telefon ahize moduna geçiyor ve sesi hoparlörden veriyor, kulağınıza götürünce tekrardan normal haline dönüyor,
    Dördüncü kutucuk, Konuşma sırasında telefonu yüz üstü, ekran aşağıya gelecek şekilde masaya falan koyarsanız Mikrofonu kapatıyor( MUTE ) olayı

Şimdilik bu özellikleri var

Teşekkürler süpersin.

• takıntılı bir adam kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam
  • Hocam uygulamayı indirdim. Kullanıyorum yazacaktım fakat Microsoft bir kez daha " beta " ismini iliştirivermiş Şaka bi tarafa da hocam çok beta uygulama. Normalde Microsoft beta uygulama yayınlarken bu kadar beta olarak yayınlamazdı şaşırdım.

Haber için sağol dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANDROİD SÜRÜMÜ GÜNCELLEME.!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya cebimizdeyken telefonu otomatik açarsa? sonra sorun çıkmasın başımıza hocam

Edit:denedim cepteyken açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanenes3 -- 19 Aralık 2014; 21:49:48 >
  • Hocam kutucuklar tikli (ilk kutucuk hariç) restart attı telefon çağrı geliyor fakat işlemler uygulanmıyor neden olabilir sizce?
  • Çalışmıyor bu özellikler....
    Denimle mi etkin olacak acaba.tüm tikleri açık ama çalışmıyor..

• Çalışıyor hocam kendim denedim.ben developer sürümünü kullanıyorum bu arada.

• Çalışıyor hocam bende, hemde baya bir güzel çalışıyor. Telefonum Lumia 920 ve DP sürümü yüklü.

Eğer kapaklı bir telefon kılıfı kullanıyorsanız bu yüzden çalışmıyor olabilir.
  • jumuu J kullanıcısına yanıt
    Basit bir uygulama hocam zaten, sensörler ile olabilecek işlemleri yapmışlar hoşuma gitti. Özellikle de böyle zırt pırt arayan bankalar için ideal, masaya koyunca hoparlörden sesin gelmesi, sonra konuşacağımız zaman kulağa götürünce tekrardan normal hale dönmesi hoşuma gitti. Hele telefon gelince hiç bir tuşa basmadan direk kulağa götürünce açılması çok iyi olmuş. Ama sonuçta beta dediğiniz gibi, zaten WP de BETA BETA gidiyoruz :)
  • x-calibur kullanıcısına yanıt
    Dikkat ettim de bende de çalışıyormuş...

• Acayip havalı bişey oldu.arkadaşların içinde dün telefon çaldı direk kulama götürdüm inanmayanlar oldu hatta telefonun çalmadığını iddia edenler oldu onlara arattım yanlarında denedim şoke oldular.

• Link verebilecek var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede çalısmıyor devoloper yok normal en son sürüm var
  • Arkadaşlar bende gayet güzel çalışıyordu uygulama ve çoooook memnundum. Hatta windowsphone un en sevdiğim uygulaması idi fakat ne olduysa şu anda çalışmıyor. iki üç kere kaldırdım yeniden kurdum, kaldırdım soft reset atıp yeniden kurdum banamısın demiyor... çalışmıyor. Lütfen fikri olan varsa yardımcı olsun... Programda tüm tıklar seçili, ama ÇALIŞMIYOR... daha iki gün önceye kadar sorunsuz çalışıyordu. Telefon Lumia 925. İki gün önce truecaller yükledim sanırım o uygulamadan sonra bozuldu gestures. Şimdi truecaller ı kaldırdım ama hala çalışmıyor. Lütfen YARDIM...
  • tum sensorlerini kontrol et bu tip uygulamalar var magazada,kılıf varsa cıkar dene bunun dısında son kurdugun 3-4 uygulama bozmus olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.