Öncelikle hem bütçe hem de performans açısında 4S yerine Lumia 920 tercih etmeyi düşünüyorum ama öncelikle bir kaç sorum olacak.
1- Bildirimler nasıl geliyor? Nerede görünüyor? 2- Gmail, Youtube gibi uygulamalar var mı? (Özellikle Gmail çok önemli benim için) 3- Facebook Messenger, Whatsapp, Instagram gibi uygulamalar ne gibi durumda? (Özellikle de Whatsapp) 4- Bu telefon en az 1-2 yıl kullanacağım bir yandan da riske girmek istemiyorum uygulama mağazası ne durumda olur sizce? 5- Çok olmasa da arada oyun oynayan birisiyim bilgisayar yetiyor ama sıkılırsam telefonda da oynarım oyunlar ne durumda?
Şimdilik aklıma gelenler bu kadar cevaplarınız için teşekkürler.
Öncelikle en baş değerlendirilmesi gereken konu, windows phone 8 işletim sisteminin bir dosya yöneticisi bile yok.Telefona attığın klasörleri,dosyaları görebilmen için medya dosyaları yani açılabilir dosyalar olması gerekiyor.Anca o şekilde telefonda gözükebiliyor, o da sadece mesela müzik dosyası attın Müzik çalarda çıkar.Markette dosya yöneticisi var ama sadece klasörleri görebiliyorsun, içlerini boş gösteriyor.Bunun nedeni de sistemin izin vermemesi.
birde kullanan arkadaşlar batarya durumunu somut örneklerle bildirebilir mi örnek bende lumia 820 var 2 saat wifi de internette gezindim %30 batarya azaldı gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme