Şimdi Ara

LUMİA LAR VE LUMİA 925 HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamın aleyküm arkadaşlar herkes iyi günler. Nokia lumia kullanıcılarının tecrübelerine güverek bazı sorular sormak istiyorum lumia 925 hakkında.

Ben nokia c3-00 sıradan basit bir java telefon kullanıcısıyım. Artık üst düzey bir telefon almaya karar verdim. Ekonomik durumum çok iyi değil bu yüzden nokia nın son telefonu 925 fiyatıyla biraz kullancıları kendine çekiyor. Telefonun ergonomik yapısıda gerçekten harika. Nasıl bir telefon sizce? f/p olarak iyimi o fiyatı hak ediyor mu? (Özellikle her sitedeki videoların açması lazım) Malzeme kalitiesi iyi mi?. BU arada ekonomik gücüm 16 gb olanına yetecek eğer gelecek ay almaya karar verirsem.

İnternette sorunsuz gezer miyim?

wp8 nasıl ne kadar gelişti ilerledi? Sizce diğer işletim sistemlerine göre artıları eksileri nelerdir?

facebook(pek kullanmam ama) whatsapp v.s düzgün çalşıyor mu ?bu tür temel uygulamalar.? Youtub uygulaması mesela?

Geri bildirim ışığı var mı yoksa bile ekranda msj geldiğinde sms whatapp yada face ten bildirim işareti var mı?

16 gb olan yeterlimidir. Ben telefonda müzik dinlemem resimde pek çekmem. wp8 sistem çok yer yiyor mu 1-2 tane güzel oyun olsa yeter şimdilik.

Her sitedeki videoları açabiliyor mu?( bu çok önemli)

PDF dosyası açabiliyor mu e-book olayı vardır diye umut ediyorum.

Şarjı nasıldır? İNterneti günde 1-2 saat kullanırım oyunu yarım saat bile oynamam başkada bir şey yapmam. 1 günü çıkarır mı?

Office programları çalşıyor mu ve dosyaları açıyor mu kısaca? Yada mesela word gib bir proğram ile yazı yazma şansımız var mı?

BU telefon dışında 2 alternatifim var lg g2 1600tl lik olanından oda ekonmiyi zorlamayı başarırsam. Ama lg nin güncelleme destek konusunda sıkıntıları varmıs daha sonra 6 aylık telefonla rommus rootmus v.s ugrasamam tam ne işe yarıyorlar onuda bilmiyorum ya :))

Yada sony xperia z onunda fiyatı cok ucuk şu an ama gelecek ay düşer gibi geliyor. Z1(honami) çıkınca ve lg nin bu fiyatlandırma poltikasından sonra düşeceğini tahmin ediyorum. AMa su geçirmez diye telefon satıp su geçirince kullanıcı hatası diye garantiden dönüyomus çoğu telefon ve 1400 tl masraf çıkaıyorlarmıs neredeyse sıfır telefon parası yani.

Nokia lumia 925 hakkında yorumlarınız düşüncelerniz artılarıyla ve eksileriye yaparsanız memnun olurum. Her 2 yönüylede bilgi edinmek isterim sizlerden kardeşlerim.

Dİğer 2 teleon hakkındaki yorumlarnızda önemli. şimdiden teşekkür ederim hepinize çok sağolun arkadaşlar.

Son olarak aklıma geldi. Nokia microsofta tamamen isim hakkıylamı satıldı nasıl satıldı?. 1020 ve 1520 den sonra lumialarda nokia ismi olmyacak mı? Microsof olarak mı geçecek? Öyle olacaksa bu lumiaların akıbeti ne olacak yazılım destek güncelleme v.s v.s v.s windows 8.1 alacak mı bu telefonlar yada ilerisini v.s Yada microsof destek vermese bile nokia destek verir mi ileride v.s çok tecrübesizim bu konuda lütfen biraz aydınlatırsanız beni sorularım hakkında çok memnun olurum. Allah a emanet olun herkese cevapları için şimdiden tşk ederim. Allah razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antep__lee -- 16 Eylül 2013; 14:53:27 >

• Arkadaşlar hiç yorum yapıcak yok mu koskoca nokia kısmında?
  • Düşünmeden al istediğin tel bu bence pişmamn olmazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antep__lee

Selamın aleyküm arkadaşlar herkes iyi günler. Nokia lumia kullanıcılarının tecrübelerine güverek bazı sorular sormak istiyorum lumia 925 hakkında.

Ben nokia c3-00 sıradan basit bir java telefon kullanıcısıyım. Artık üst düzey bir telefon almaya karar verdim. Ekonomik durumum çok iyi değil bu yüzden nokia nın son telefonu 925 fiyatıyla biraz kullancıları kendine çekiyor. Telefonun ergonomik yapısıda gerçekten harika. Nasıl bir telefon sizce? f/p olarak iyimi o fiyatı hak ediyor mu? (Özellikle her sitedeki videoların açması lazım) Malzeme kalitiesi iyi mi?. BU arada ekonomik gücüm 16 gb olanına yetecek eğer gelecek ay almaya karar verirsem.

wp8 nasıl ne kadar gelişti ilerledi? Sizce diğer işletim sistemlerine göre artıları eksileri nelerdir?

facebook(pek kullanmam ama) whatsapp v.s düzgün çalşıyor mu ?bu tür temel uygulamalar.? Youtub uygulaması mesela?

Geri bildirim ışığı var mı yoksa bile ekranda msj geldiğinde sms whatapp yada face ten bildirim işareti var mı?

16 gb olan yeterlimidir. Ben telefonda müzik dinlemem resimde pek çekmem. wp8 sistem çok yer yiyor mu 1-2 tane güzel oyun olsa yeter şimdilik.

Şarjı nasıldır? İNterneti günde 1-2 saat kullanırım oyunu yarım saat bile oynamam başkada bir şey yapmam. 1 günü çıkarır mı?

Office programları çalşıyor mu ve dosyaları açıyor mu kısaca? Yada mesela word gib bir proğram ile yazı yazma şansımız var mı?

BU telefon dışında 2 alternatifim var lg g2 1600tl lik olanından oda ekonmiyi zorlamayı başarırsam. Ama lg nin güncelleme destek konusunda sıkıntıları varmıs daha sonra 6 aylık telefonla rommus rootmus v.s ugrasamam tam ne işe yarıyorlar onuda bilmiyorum ya :))

Yada sony xperia z onunda fiyatı cok ucuk şu an ama gelecek ay düşer gibi geliyor. Z1(honami) çıkınca ve lg nin bu fiyatlandırma poltikasından sonra düşeceğini tahmin ediyorum. AMa su geçirmez diye telefon satıp su geçirince kullanıcı hatası diye garantiden dönüyomus çoğu telefon ve 1400 tl masraf çıkaıyorlarmıs neredeyse sıfır telefon parası yani.

Nokia lumia 925 hakkında yorumlarınız düşüncelerniz artılarıyla ve eksileriye yaparsanız memnun olurum. Her 2 yönüylede bilgi edinmek isterim sizlerden kardeşlerim.

Dİğer 2 teleon hakkındaki yorumlarnızda önemli. şimdiden teşekkür ederim hepinize çok sağolun arkadaşlar.

Son olarak aklıma geldi. Nokia microsofta tamamen isim hakkıylamı satıldı nasıl satıldı?. 1020 ve 1520 den sonra lumialarda nokia ismi olmyacak mı? Microsof olarak mı geçecek? Öyle olacaksa bu lumiaların akıbeti ne olacak yazılım destek güncelleme v.s v.s v.s windows 8.1 alacak mı bu telefonlar yada ilerisini v.s Yada microsof destek vermese bile nokia destek verir mi ileride v.s çok tecrübesizim bu konuda lütfen biraz aydınlatırsanız beni sorularım hakkında çok memnun olurum. Allah a emanet olun herkese cevapları için şimdiden tşk ederim. Allah razı olsun.

Aleyküm selam...
    Ben L920 kullanıyorum, bilgim dahilinde yardımıcı olmaya çalışayım;
    -wp8 bence stabil çalışan cihazı kasmayan başarılı ancak güncellenemesi gereken bir işletim sistemi. Şuan amber güncellemesi fena değil. Sene sonuna doğru çıkacağı söylenen yeni güncelleme ile de bi çok eksiklik giderilecekmiş.
    -facebook , whatsapp güzel çalışıyor.Uygulama mağazasında youtube uygulamaları ile sıkıntı çekmessin.
    -geri bildirim ışığı yok. Amber ile gelen göz atma ekranında mesaj geldiği görünüyor. Diğerlerini bilemiyorum.
    -L920 32gb olduğundan bişey söleyemeceğim. Ancak Oyun oynamayı seven biriysen 16gb yetersiz. Lumia kullanıpta oyun oynayanların genel şikayeti hafıza oluyor..
    -Benim internette açamadığım video olmadı. telefona attığım bi videoyu açamamıştım. Genel bir sıkıntı yaşamassın.
    -PDF sıkıntısız..
    -Şarj genel olarak diğer modeller(S3, ıphone5) ile hemen hemen aynı..(Kullandığımdan biliyorum) Sizin kullanımızla rahat bir gün çıkarır. Hatta yeni güncelleme ile şarj süresinde iyileştirme olacağını da söyleyenler var.
    -Office sıkıntısız.
    -İki telefonu da kullanmadım bilemeyeceğim.
    -L925 bence tasarım olarak on numara bir telefon. Sadece ülkemize gelmesinin gecikmesi ve nokia nın satışı biraz gölgede bıraktı. Kullanmadım ama tasarımını çok beğendim. 920 ve 925 arasında kaldım. Ben 920 yi tercih ettim. Tamamen tercih meselesi. Ayrıca 920 de 32gb hafıza ve kablosuz şarj özelliği varken, 925 de özellikle hafızanın azaltılması ve 920 ye göre artıları beklenirken kırpılmış bir telefon imajı vermesi biraz kafa karıştırdı.
    -Son olarak yazılımsal destekle ilgili benim şahsi kanaatim; Lumia serisi daha yeni ve özellikle avrupada beğeni toplayan bir model. Microsoft un nokia yı alma planı kısa vade de alınmış bir karar değil. Piyasadaki WP yazılımlarını daha da yaygın hale getirmek için nokia yı bir araç olarak kullancaklarını düşünüyorum. Kaldı ki Nokia marka olarak herkesin güven duyduğu bir markadır.(markaydı.) Ben olsam ismini bile değiştirmem. Şuan piyasada ki lumiaların yeni çıkacak olan güncelleme ile zaten çok bişeye ihtiyaçları kalacağını sanmıyorum.Gördüğüm kadarıyla ıphone için çıkan son güncelleme pek bişey katmamıştır. Android son sürümü de bildiğim kadarı ile S2 lere gelmiyor, yakında S3 den de desteğini çeker. Yani tüm marklara aslında aynı satış politikasını güdüyor. Yeni model çıkar çıkmaz almak için mağaza önünde sabahlayanlar olduğu sürece de bu böyle devam eder. Sonuç itibari ile telefonu ömürlük kullanmıyoruz. En fazla 3-4 Sene sonra telefonu kesin değiştiririz. Bu da yeterli bir süre ...

• fiyat hemen düştü neden acaba 1400 giriş fiyatı şimdi 1200 lerde acaba nokia satıldı nokia markalı cihazlar bitti diye veya yeni bir ms markalı lumia mı çıkacak acaba bu sert düşüşün nedeni nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: 06ysf06

quote:

Selamın aleyküm arkadaşlar herkes iyi günler. Nokia lumia kullanıcılarının tecrübelerine güverek bazı sorular sormak istiyorum lumia 925 hakkında.

Aleyküm selam...
    Ben L920 kullanıyorum, bilgim dahilinde yardımıcı olmaya çalışayım;
    -wp8 bence stabil çalışan cihazı kasmayan başarılı ancak güncellenemesi gereken bir işletim sistemi. Şuan amber güncellemesi fena değil. Sene sonuna doğru çıkacağı söylenen yeni güncelleme ile de bi çok eksiklik giderilecekmiş.
    -facebook , whatsapp güzel çalışıyor.Uygulama mağazasında youtube uygulamaları ile sıkıntı çekmessin.
    -geri bildirim ışığı yok. Amber ile gelen göz atma ekranında mesaj geldiği görünüyor. Diğerlerini bilemiyorum.
    -L920 32gb olduğundan bişey söleyemeceğim. Ancak Oyun oynamayı seven biriysen 16gb yetersiz. Lumia kullanıpta oyun oynayanların genel şikayeti hafıza oluyor..
    -Benim internette açamadığım video olmadı. telefona attığım bi videoyu açamamıştım. Genel bir sıkıntı yaşamassın.
    -PDF sıkıntısız..
    -Şarj genel olarak diğer modeller(S3, ıphone5) ile hemen hemen aynı..(Kullandığımdan biliyorum) Sizin kullanımızla rahat bir gün çıkarır. Hatta yeni güncelleme ile şarj süresinde iyileştirme olacağını da söyleyenler var.
    -Office sıkıntısız.
    -İki telefonu da kullanmadım bilemeyeceğim.
    -L925 bence tasarım olarak on numara bir telefon. Sadece ülkemize gelmesinin gecikmesi ve nokia nın satışı biraz gölgede bıraktı. Kullanmadım ama tasarımını çok beğendim. 920 ve 925 arasında kaldım. Ben 920 yi tercih ettim. Tamamen tercih meselesi. Ayrıca 920 de 32gb hafıza ve kablosuz şarj özelliği varken, 925 de özellikle hafızanın azaltılması ve 920 ye göre artıları beklenirken kırpılmış bir telefon imajı vermesi biraz kafa karıştırdı.
    -Son olarak yazılımsal destekle ilgili benim şahsi kanaatim; Lumia serisi daha yeni ve özellikle avrupada beğeni toplayan bir model. Microsoft un nokia yı alma planı kısa vade de alınmış bir karar değil. Piyasadaki WP yazılımlarını daha da yaygın hale getirmek için nokia yı bir araç olarak kullancaklarını düşünüyorum. Kaldı ki Nokia marka olarak herkesin güven duyduğu bir markadır.(markaydı.) Ben olsam ismini bile değiştirmem. Şuan piyasada ki lumiaların yeni çıkacak olan güncelleme ile zaten çok bişeye ihtiyaçları kalacağını sanmıyorum.Gördüğüm kadarıyla ıphone için çıkan son güncelleme pek bişey katmamıştır. Android son sürümü de bildiğim kadarı ile S2 lere gelmiyor, yakında S3 den de desteğini çeker. Yani tüm marklara aslında aynı satış politikasını güdüyor. Yeni model çıkar çıkmaz almak için mağaza önünde sabahlayanlar olduğu sürece de bu böyle devam eder. Sonuç itibari ile telefonu ömürlük kullanmıyoruz. En fazla 3-4 Sene sonra telefonu kesin değiştiririz. Bu da yeterli bir süre ...

Aynen bu yoruma katılıyorum.

• Yorumlar için teşekkür ederim lumia kullanan ve özellikle 925 kullanan arkadaşlar var ise tanıdığınız onlarıda bu konuya yönlendirirseniz onlarında yorumlarını büyük bir iştahla okuyup dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. lg g2 sony xpr z yada nokiaa lumia 925 alacağım.

Lumialara nedenini anlyamadığım bir sempati duymaya başladım.

Microsoft'a satış işi beni korkutuyor. Microsoft wp8 i tanıtmak için kullandı nokia yı bitirdi. Ve nokia'nın önemli bölümlerini alıp yola kendisi devam edecekmiş gibi gelior bana. Böyle bir garip önyargı ile cebelleşiyorum anlayacağınız. Sanki noka lumialar daha sonra 2. plana atılacakmıs gibi geliyor. Yanlıl bilmiyorsam lumia 1020 ve 1520 den sonra lumialarda microsoft ismi olacakmıs nokia olmayacakmıs. Kardeşim bir firmayı alıyorsan adam gibi al değil mi? İsmini alma bazı bölümlerini al gerçekten saçma geliyor bana. Gelecek lumialarda microsoft markasıyla çıkınca nokiaların akıbeti beni korkutuyor açıkçası.

Microsoft nokia yı kullandı işine yarayacak bölümlerini satın aldı geriye kalanını ise paçavra gibi bıraktı. Dev bir firmayı bitirdi. Umarım nokia lumia serisi kullanıcını önümüzde yıllarca mağdur bırakmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antep__lee -- 16 Eylül 2013; 19:10:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

fiyat hemen düştü neden acaba 1400 giriş fiyatı şimdi 1200 lerde acaba nokia satıldı nokia markalı cihazlar bitti diye veya yeni bir ms markalı lumia mı çıkacak acaba bu sert düşüşün nedeni nedir

Pardon nerede 1200 tl? Ve 1200 tl satışlı yerler dist. garantili mi? 1400 lira gibi bence çok uygun bir fiyatlandırma ile girmişken 1200 e düşmüşse eğer harika :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

fiyat hemen düştü neden acaba 1400 giriş fiyatı şimdi 1200 lerde acaba nokia satıldı nokia markalı cihazlar bitti diye veya yeni bir ms markalı lumia mı çıkacak acaba bu sert düşüşün nedeni nedir

Pardon nerede 1200 tl? Ve 1200 tl satışlı yerler dist. garantili mi? 1400 lira gibi bence çok uygun bir fiyatlandırma ile girmişken 1200 e düşmüşse eğer harika :)

akakcede gordum

• Nokia microsofta tamamen isim hakkıylamı satıldı nasıl satıldı?. 1020 ve 1520 den sonra lumialarda nokia ismi olmyacak mı? Microsoft olarak mı geçecek? Öyle olacaksa bu lumiaların akıbeti ne olacak yazılım destek güncelleme v.s v.s v.s windows 8.1 ve wp9 alacak mı bu telefonlar? yada ilerisini v.s Yada microsoft destek vermese bile nokia destek verir mi ileride v.s çok tecrübesizim bu konuda lütfen biraz aydınlatırsanız beni sorularım hakkında çok memnun olurum. Allah a emanet olun herkese cevapları için şimdiden tşk ederim. Allah razı olsun. Seneye wp9 çıkacağı tahmn ediliyor 2014 sonu.Lumia 925 i ele alırsak daha 1 senelik telefon onu almazsa artık ne diyim. Bu telefonu almak ölü yatırım gibi olmaz mı? Yada wp8.1 i alsa yeter mi v.s telefonu en az 3 yıl kullanmak gibi bir planım var.
  • Pahali. Lumia dusunuyorsaniz daha eski bi seri bakin.

Butceyi zorlama ve ust duzey bir cihaz alma isteginiz varsa da LG G2 alin. Su anda satilan butun Lumialara basar.

1 aylik Lumia 820'mi satiyorum. Dusunurseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 16 Eylül 2013; 19:44:32 >
  • Utku kullanıcısına yanıt
    Neden lumianızı satıyorsunuz sebebi nedir. Bir memnuniyetsizliğiniz mi var?
  • quote:

Neden lumianızı satıyorsunuz sebebi nedir. Bir memnuniyetsizliğiniz mi var?

Bazılarına çok iyi geliyor ama bana lazım olan, aradığım eksikleri var.

http://forum.donanimhaber.com/m_81096203/f_//tm.htm#81096203
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Pahali. Lumia dusunuyorsaniz daha eski bi seri bakin.

Butceyi zorlama ve ust duzey bir cihaz alma isteginiz varsa da LG G2 alin. Su anda satilan butun Lumialara basar.

lumia 820 yi neden satıyosun?
  • quote:

Nokia microsofta tamamen isim hakkıylamı satıldı nasıl satıldı?. 1020 ve 1520 den sonra lumialarda nokia ismi olmyacak mı? Microsoft olarak mı geçecek? Öyle olacaksa bu lumiaların akıbeti ne olacak yazılım destek güncelleme v.s v.s v.s windows 8.1 ve wp9 alacak mı bu telefonlar? yada ilerisini v.s Yada microsoft destek vermese bile nokia destek verir mi ileride v.s çok tecrübesizim bu konuda lütfen biraz aydınlatırsanız beni sorularım hakkında çok memnun olurum. Allah a emanet olun herkese cevapları için şimdiden tşk ederim. Allah razı olsun. Seneye wp9 çıkacağı tahmn ediliyor 2014 sonu.Lumia 925 i ele alırsak daha 1 senelik telefon onu almazsa artık ne diyim. Bu telefonu almak ölü yatırım gibi olmaz mı? Yada wp8.1 i alsa yeter mi v.s telefonu en az 3 yıl kullanmak gibi bir planım var.

Şu microsoft un nokia yı alması sorusuna cevap verecek bilgili biri yok mu? Bu iş şimdiki lumiaları nasıl etkiler gelecekte.

• quote:

Orijinalden alıntı: ****M

quote:

Sevmedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ****M

quote:

Sevmedim.

Telefonunu seviyorsun sanmıştım. Bunu satarsan ne alacaksın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Telefonunu seviyorsun sanmıştım. Bunu satarsan ne alacaksın?

S4 mini ya da Nexus 4 düşünüyorum ama bakalım. Ya da biraz daha kendimi sıkıp LG G2 alırım. Çünkü çok zarar edeceğim bu telefondan satarsam. 1 ayda fiyatları inanılmaz düştü.

Sistem güzel; ama temel eksiklikler var. Microsoft da bu eksiklikleri giderme konusunda çok yava olunca başka çare kalmıyor. İstese basit bir güncellemeyle hepsini halleder; ama etmiyor.
  • Utku kullanıcısına yanıt
    Biraz sıkış LG G2 alabilirsen çok iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasim ekonomik durumum okadar iyi degil diyorsun,1400-1700 civari modellere bakiyorsun Bu ne tezatliktir Boyle :) okadar paran varsa LG g2 al bak keyfine,Lumia almayi dusunuyorsan okadar Para baglamanin anlami yok wp8 e cunku aralarinda fark yok gibi birsey,720-820 de alsan herturlu isini gorur 925 e bakarak.925 I cok begendiysen fiyatinin dusmesini bekle cunku pahali

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.