Şimdi Ara

LUMİA LAR VE LUMİA 925 HAKKINDA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: antep__lee

Hocam ben nokia lumicaydım aslında düne kadar öyleydi ama kuzenim kafaladı android al artık her şey düzeliyor(Kendisi lg g2 alacak gelecekbay) artık stabil bimlemle diye yoksa lumia 925 i alacaktım düne kadar. Kanıma girdi :) Androidin ömrü 2 yılsa yada 6 ay sonra rehbere basacam 10 sn de açılacaksa yerin dibine girsin :) wp8 in ara yüzü menüleri daha güzel ergonomik olarak bana göre. Önceliklerimi yukarıda yazdım ama sakıncalarımı da yazdım. Mesela wp 8.1i alır 925 ama gelecek sene wp9 çıkacak deniyor lumia 925 alır mı? 925 i destek falan v.s korkutuyordu beni ama biraz önyargılarım kırılıyor gibi :) Bir de ram'i 1 gb ileride çok sorun olur mu? Çok soru sordum biliyorum özür dilerim.

925 in ram I 1 GB diyorsun,zaten piyasada 2gb Li wp8 cihaz yok hocam :) 1020 2gb ile cikacak yakinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kafam gerçekten karıştı. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
  • Bazı yerlerde bir çok kaliteli oyunlar için 1 gb dan fazla ram ister ileride falan diyorlar o yüzden dedim Gamleoft un gelecekteki oyunlar için ileride bu ram sorun olabilir diye dedim.
  • quote:

Bazı yerlerde bir çok kaliteli oyunlar için 1 gb dan fazla ram ister ileride falan diyorlar o yüzden dedim Gamleoft un gelecekteki oyunlar için ileride bu ram sorun olabilir diye dedim.

Suan 1gb Li modeller icin uretiliyor zaten yuksek grafikli oyunlar,daha sonra 512 Mb lilarada uyarlaniyor.ileride 2 gbli modellere ciksada,daha sonra 1 GB Li modellerede cikar rahat ol

• quote:

Bazı yerlerde bir çok kaliteli oyunlar için 1 gb dan fazla ram ister ileride falan diyorlar o yüzden dedim Gamleoft un gelecekteki oyunlar için ileride bu ram sorun olabilir diye dedim.

Oyunların çok da önemli olmadıklarını düşünüyordum sizler için ancak görüyorum ki yine de aklınızın bir ucunda oyun geçiyor :)
    İşin içine oyun girdi mi güçlü ekran kartı gerek.
    Bu sebepten dolayı ben kararınızı etkilemek istemem.

Sadece, ne kadar oynayacağınız, verdiğiniz para farkına değecek mi vb. sorular sormanız gerek kendinize...
  • quote:

Bu arada oyunlara cok duskunsen wp8 dusunme suan icin,oyun sayisi AZ ve iyi oyunlar ucretli

• badtrip kullanıcısına yanıt
    İşte dediğim bu üstadım :9 Şimdilik öyle bir derdim yok. Fakat 1 sene sonra kafam eser oynamak isterim. Sonra iyi br telefon almamış olurum vede hayıflanırım keşke iyi bir şey alsaydım diye :)))) Üst model almak istememin nedenlerinden biriside bu. Şimdi böyle bir hevesim yok ama 6 ay 1 yıl sonra olur kim bilir? Sonra donanmsız bir şey aldık mıda ulan keşke kalitel ibir şey alsaydım die kafamın etini yerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antep__lee -- 17 Eylül 2013; 0:05:54 >
  • Ben düşkün olana kadar mağazası biraz eli yüzü düzgün olur diye umut ediyorum :)

Önceliklerim yazdığım gibi.

İnternette sorunsuz gezer miyim?

wp8 nasıl ne kadar gelişti ilerledi? Sizce diğer işletim sistemlerine göre artıları eksileri nelerdir?

facebook(pek kullanmam ama) whatsapp v.s düzgün çalşıyor mu ?SKype ne durumda bu tür temel uygulamalar.? Youtube uygulaması mesela?

Geri bildirim ışığı var mı yoksa bile ekranda msj geldiğinde sms whatapp yada face ten bildirim işareti var mı?

16 gb olan yeterlimidir. Ben telefonda müzik dinlemem resimde pek çekmem. wp8 sistem çok yer yiyor mu 1-2 tane güzel oyun olsa yeter şimdilik.

Her sitedeki videoları açabiliyor mu?( bu çok önemli)

PDF dosyası açabiliyor mu e-book olayı vardır diye umut ediyorum.

Şarjı nasıldır? İNterneti günde 1-2 saat kullanırım oyunu yarım saat bile oynamam başkada bir şey yapmam. 1 günü çıkarır mı?

Office programları çalşıyor mu ve dosyaları açıyor mu kısaca? Yada mesela word gib bir proğram ile yazı yazma şansımız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antep__lee -- 17 Eylül 2013; 0:10:00 >

• quote:

Ben düşkün olana kadar mağazası biraz eli yüzü düzgün olur diye umut ediyorum :)

Oyunca androidin üstünlüğü tartışılmaz bile..

Mikropluk değil mi maksat..
    Ucuz telefon alın :) eğer canınız çekerse gidin seneye buyıl pahalı olan, seneye ucuz olacak olan tabletlerden alın (mini olsa da olur - 400 TL ye satıyorlar şu an)
    Ne e güzel oynarsınız
  • quote:

Ben düşkün olana kadar mağazası biraz eli yüzü düzgün olur diye umut ediyorum :)

wp8 nasıl ne kadar gelişti ilerledi? Sizce diğer işletim sistemlerine göre artıları eksileri nelerdir?

facebook(pek kullanmam ama) whatsapp v.s düzgün çalşıyor mu ?SKype ne durumda bu tür temel uygulamalar.? Youtube uygulaması mesela?

Geri bildirim ışığı var mı yoksa bile ekranda msj geldiğinde sms whatapp yada face ten bildirim işareti var mı?

16 gb olan yeterlimidir. Ben telefonda müzik dinlemem resimde pek çekmem. wp8 sistem çok yer yiyor mu 1-2 tane güzel oyun olsa yeter şimdilik.

Şarjı nasıldır? İNterneti günde 1-2 saat kullanırım oyunu yarım saat bile oynamam başkada bir şey yapmam. 1 günü çıkarır mı?

Office programları çalşıyor mu ve dosyaları açıyor mu kısaca? Yada mesela word gib bir proğram ile yazı yazma şansımız var mı?

Internette sorunsuz gezersin AMA flash olmadigi icin bazen sorun yaratiyor,html uyumlu butun sitelerde video izleyebilirsin
    face,whatsap,twitter kullanmiyorum AMA bildirim sorunlari oldigunu biliyorum.
    YouTube resmi uygulamasi yerine metrotube gibi alternatif uygulamalar var ve basarili AMA suan parali sanirim
    office uygulamalarini sorunsuz kullanirsin hicbir sorun yasamazsin PDF,word,excell vs
    16 GB hafiza yeterli bence kullanima bagli,bana 8 GB yetiyor,oyunla isim yok olsada basit oyunlar okey vs

• quote:

Şu an için en düzgün ve stabil çalışan web tarayıcı Internet Explorer mobile'dır. flash sıkıntıdır. onu da bir türlü silverlight ile değiştiremediler yıllardır.
    html 5 sayfalarda sorununuz olmaz.
    Sorunsuz geezrsin.

WP8 eksisi, genel olarak yazılımlarının tamamlanmamış olması, ve de diğer platformalarda bedava olan yazılımların paralı oluşu.
    Artısını ise yarım saattir yazıyoruz :)

social networking yazılımları da güzel, skype for WP8 yeni çıktı.. (gerçi oldu bayya) yeni face programı çıktı..
    bazı uygulamalar için 3cü parti uygulama kullanacaksın.
    Geri bildirim bilmemnesi yok, zaten lazım da değil :)

Nand boyutu tamamen kullanıcıya bağlı bir şeydir.
    Ben oyun oynamam, 16 gb ı mp3 ile doldurdum!
    Sen oyun atmak istersin, 1 gb tan 10 oyun attın mı tamamdır yer bitti!

Ebook için "bookviser" programını kullanıyorum, pdf de açıyor güzel yazılım.
    Şarj konusunda bişey diyemem, ancak donanımının 920 ile aynı olması sebebiyle, 920 konusuna girip orada şarj sıkıntısı yaşayanların yazılarını takip edebilirsin.
    Hangi kullanım alışkanlıkları pil dayanıklık süresini daha çabuk tüketiyor görebilirsin böylece!

Word Excel'in babası var :) neden olsa microsoftun kendi yazılımları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 17 Eylül 2013; 0:21:46 >

• Ben 720 kullaniyorum gunde 1-2 saat internet yarim saat oyunla 1 gunu cok rahat cikarirsin, bataryasi cok iyi

• ben de ikinci el l920 alma fikriyle yola çıktım ancak l925 tasarımı için düşünüyorum. bende 3 sene gibi kullanıcam. xperia z, nexus 4 gibi teller arasında kaldım. 2015 sonuuna kadar güncelleme desteği var wp8in. androidde durum ne olur belli değil. eylül sonuna kadar bekle bence. hem ms tarafında net bi şeyler ortaya çıkar, hem yeni modeller gelince fiyatlar düşer. lg g2 1600 den giriş yapacak, bu telden sonra komple fiyatlarda bi gerileme olabilir çünkü o özelliklere gör o fiyata diğer teller bi şekilde yanıt vermek zorunda.
  • ZEUS__ kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle bekleyeceğim zaten teli ekim'in 2.haftası alıcam xperia z lumia 925 lg g2 arasında kaldım. Honami çıkarsa z nin fiyatıda gerielyebilir bilemiyorum. WP8 i geleceği açısında kuşkularım var ama androidde öyle. Samsung tizen i geliştiiriyor seneye başlayacak deniliyor ama 3 seneden önce komple tizen e falan geçmezler. Samsung android i bırakırsa çok geriler android zaten ios aldı başını gitti. Bakarsın google sadece motorloya verir android i falan bilemiyorum işler karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antep__lee -- 17 Eylül 2013; 11:00:10 >
  • quote:

Büyük ihtimalle bekleyeceğim zaten teli ekim'in 2.haftası alıcam xperia z lumia 925 lg g2 arasında kaldım. Honami çıkarsa z nin fiyatıda gerielyebilir bilemiyorum. WP8 i geleceği açısında kuşkularım var ama androidde öyle. Samsung tizen i geliştiiriyor seneye başlayacak deniliyor ama 3 seneden önce komple tizen e falan geçmezler. Samsung android i bırakırsa çok geriler android zaten ios aldı başını gitti. Bakarsın google sadece motorloya verir android i falan bilemiyorum işler karışık.

Konu sonradan coşmuş ya, kullanan da kullanmayan da yorum yazmış. Yanlız kardeşim senin işin çok zor. Dikkat ettim o kadar yorum yapılmış senin kararın hala aynı hiç ilerleme kaydedememişsin. Sonuç itibari ile telefon ucunda ölüm yok. Hayatta daha önemli olan şeyler var. Bu kadar kafa yormayada gerek yok, seninki de kafa yazık valla...

• 06ysf06 kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeşim çok kafa yoruyorum bu olaya fazla kasıyorum kendimi ama ileride pişman olmamak için ne yaparsın. Gönül ister şöyle zengin olalım canımız sıkıldığında alıp satalım kafamız rahat olsun gönlümüzden her geçen olsun ama olmuyor. Biraz tecrübesiz olunca böyle konularda insan ister istemez ince eleyip sık dokumak zorunda saygı göstereceğini umut ediyorum iyi forumlar.
  • quote:

Haklısın kardeşim çok kafa yoruyorum bu olaya fazla kasıyorum kendimi ama ileride pişman olmamak için ne yaparsın. Gönül ister şöyle zengin olalım canımız sıkıldığında alıp satalım kafamız rahat olsun gönlümüzden her geçen olsun ama olmuyor. Biraz tecrübesiz olunca böyle konularda insan ister istemez ince eleyip sık dokumak zorunda saygı göstereceğini umut ediyorum iyi forumlar.

Yorumumdaki amacım saygısızılık yapmak değildi. Yanlış anlaşılmak istemem. Hayırlısı olsun kardeşim, inşallah istediğin gibi olur.
  • 06ysf06 kullanıcısına yanıt
    Yooo rica ederim estagfurllah ya olur mu öyle şey söylediklerinde haklıydın çok kasmamak lazım aslında altı üstü telefon :)) İyi dileklerin içinde tşk ler ayrıca
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.