Şimdi Ara

Lumia Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir Nokia Lumia almak istiyorum ama birkaç seçenek arasında takılıyorum yardımınız gerekiyor.
    Ya 525 alacağım yada 620 ama ikisinin arasında çok takıldım 525'in ekranı soluk renkliymiş doğru mu? 620 alsam bir süre sonra RAM sıkıntı olur mu? 525'in dış sesi ve kamerası iyi mi? Sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.

• Kamera be dis ses guzel.
    L525i oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 ₺ daha ver 625 al ben kullanıyorum çok memnunum. Ram bir kaç oyun dışında çokta sorun değil. Asphalt 7-8 gibi oyunları akıcı olarak çok rahat oynuyorum. Kamera olarakta fena değil flaşı falan. Kısacası 625 öneririm.

• alt seviye ve o paraya alınacak tek telefon 525 tir ha eğer flaş ve ön kamera diyorsan gözden çıkarmışsan 600 tl yi biraz daha ekle adam gibi 925 al keyfine bak...
    625 asla alma ekran çözünürlüğü çok kötü ben denedim 512 mb ram sıkıntı
  • Uriellus U kullanıcısına yanıt
    İkisini de alma o paraya ikinci el çok güzel lumia 920ler var bence 920 al daha memnun olursun.

• Bence rami fazla takmayın 630 alın derim.

• Ekran çözünürlüğünde hiçbir sıkıntı yok kafan rahat olsun bazı arkadaşlar kafanı karıştırmasın sürekli kötülüyorlar ekranı ama hiçbir sıkıntı yok. 625 alabilirsin ama arkadaşın dediği gibi ikinci el bir lumia 920 temiz garantili bulursan iyi bir seçenek olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY TELEFON ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ram'i sorun etmeyip yarın bir gün beğendiğin bir oyun olur yükleyemezsin falan koyar sana. Arkadaşın dediği gibi bulabiliyorsan ikinci el 920 düşün derim.

• Ram i sorun et sen arkadaşım :) oyun oynamayı geçtim internet sekmelerinde geçiş yaparken bile sorun yaşarsın

• Ya ben ikinci ele sıcak bakmıyorum bi sorun falan olur diye. Ayrıca L920 çok kalın ve büyük. Bana sorduğum telefonlarla bilgi verebilir misiniz yada onun düzeyinde telefonlar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.