Şimdi Ara

LÜTDFEN YARDIM 1600 LÜK RAMLAR 1333 DE ÇALIŞIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • > AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 3.4 GHz, 8 MB, BOX İşlemci, 140W
    > ASUS M4A785TD-V EVO, AMD 785G, DDR3, 2X PCIExp 16X, Socket 938 AM3, ATI HD4200
    > THERMALTAKE 750W W0203R TOUGHPOWER QFan 14 cm Fan PSU
    > HI-LEVEL 4 GB (2X 2GB) DDR3 1600 MHZ RAM (SOĞUTUCULU)
    > SEAGATE 750 GB HDD SATA II NCQ 32 MB 7200 rpm
    AYRICA SHAPPİRE HD5850 TOXİC EKRAN KARTIM DA BİR KAÇ GÜN İÇERİSİNDE ELİME GEÇECEK

SANIRIM ANAKARTIN O.C. İLE 1600 MHZ E ÇIKARMAM GEKEKİYOR AMA BUNU NASIL YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM
    DONANIMDAN ANLIYORUM AMA İŞ O.C. OLUNCA HİÇ ÇAKMIYORUM

YARDIMCI OLACAK VARSA DONANIMLA İLGİLİ AYRINTILI BİLGİ VEREBİLİRİM ŞİMDİLİK NELERİ YAZMAM GEREKTİĞİNİ BİLEMEDİM

• BIOS'da DRAM Frequenzy'yi 1600 yapıcan Ramin kullanma kılavuzunda kaç voltaj vermen gerektiği yazar.Kullanma kılavuzundaki voltajı vericeksin kaydedip çıkıcaksın..
  • Reminin internetten istedigi voltaj ve zamanlama değerlerini bul, onları el ile gir sonra 1600 yap ve kaydet ve cık.

Voltaj değiştirme : DRAM Voltage Değiştiricen.

Frekans Değiştirme : DRAM Frequency değiştiricen. ( Alternatif : FSB arttır, raito düşür.)

Zamanlama Değiştirme : DRAM Timing Control / Cas Letency (CL) - RAS CAS Delay - RAS Precharge - Cycle Time diye tablo listesi cıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Reminin internetten istedigi voltaj ve zamanlama değerlerini bul, onları el ile gir sonra 1600 yap ve kaydet ve cık.

Voltaj değiştirme : DRAM Voltage Değiştiricen.

Frekans Değiştirme : DRAM Frequency değiştiricen. ( Alternatif : FSB arttır, raito düşür.)

Zamanlama Değiştirme : DRAM Timing Control / Cas Letency (CL) - RAS CAS Delay - RAS Precharge - Cycle Time diye tablo listesi cıkar.

Ben zamanlamaları söylemeyi unutmuşum..
  • ARKADAŞLAR İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

BENİM BİOS BAYA KARIŞIK RAM LE ALAKALI PEK BİRŞEY BULAMADIM AMA İŞLEMCİYİ 3.7 YAPTIM :D

DUA EDİNDE PC Yİ YAKMADAN RAM İŞİNİ AYARLAYAYIM....

YARIN BİOSUN RESİMLERİNİ YÜKLÜYCEM

CPU Z DEN EKRAN ALINTISI VAR Bİ TÜRLÜ YÜKLEYEMİYORUM
  • onuda hallettim arkadaşlar ramlar da 1600 de çalışıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.