babalar ben foruma ss veya world belgesi göndermek istiyorum bunu nasıl yapıcam birisi lütfen söylesin hemsizi de ilgilendiren konu bu ilgilenenlerin tabii... bi pm atın bi yardım edin söleyuin lütfen
way be 10 kişi okumuşta birisi ceavplamamış .. ben site site dolanayım size macroları bulayımda sizde kullanın die yırtınıyım ... bi kişi bile nasıl yapıldıını sölemesin valla bravo ne diyim .......
Kardeş Yazıyor sadece araştır bunun için üst topic yapılan konu var
Ama bunu yazıpta gönder tuşuna basmim resim koyacaksan hızlı cevapla değilde cevapladan koyacaksın ve resmin boyutu 200KB yi geçmesin solda altta yazar cevaplaya gelince
ok hocam teşekkür ederim
yada rapidshare gibi bi yere upload edip link verebilirsin, world belgelerini sırf yazı ise copy/past yapabilirsin, uzantısını jpg yapıp forumdaki resim ekle özelliğini istismar edebilirsin (bu son dediğim olur mu bilmem ama) ne gönderecen merak ettim...
sol altta dosya nın yanında bu özellik kapalı yada erişim izniniz yok dio..neden ki acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme